הקורבן

lililulu

New member
נופר נושכת כרD;

לייק נושך כריות/הומו? סוו יו אר כזאתD: הקיצר מה קורה? למה את עונה על השאלות שלי? משעמם לך? אולי בכלל מתוך נימוס? אולי את בכלל שונאת אותי? אז את שונאת אותי או לא?! לא ברצינות! סתם סתםD: אז מתי את באה ליוקנעם? מה תעשי פה?! באמת כל כך משעמם לך שתבואי לכאן? תגידי לחבר שלך שיבוא אלייך בטח יש יותר חיים בקריית חיים, בכל זאת קוראים לך קריית חייםD; מתי לאחרונה אכלת קורנפלס? ופיצה? והמבורגר? יש משהו שאת לא אוכלת כי זה משמין מדי? אם כן באמת הגיע הזמן להשמין קצת [: כיף לך להיות הקורבן? אם חס וחלילה טפו טפו טפו נכנס אלייך גנב הביתה את: א) צורחת ב) מכניסה לו בעיטה בביצים או ג) מתקשרת למשטרה? את חזקה? בואי מכות! את זוכרת לאן נסעת בטיול השנתי בכיתה...אממ...נגיד ה'? ובטיול לפני שנה? והשנה? אם זכרת הכל יש לך זיכרון טובD: למה אומרים זיכרון של פיל? כאילו אולי יש לו זיכרון טוב אבל אני הייתי רוצה זיכרון של בן אדם>< שניה אני הולכת לעשות פיפי, תספרי עד 43 ואני חוזרתD; חזרתי...אחח...איזה שחרורD: נכון זה דפוק שבנים חושבים שבנות רק משתינות ולא מחרבנות?! כאילו מה אנחנו עמבות?! את אוהבת לאכול עמבה? בשאוורמה זה קטלניD; באיזה גיל הכרת את דילב? ואת חן? יש לך את הדיסק של הגיים בויז? את אוהבת אותם?! מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ליומולדת? יש לך יס או הוט? יס הכי טוב! את מי את אוהבת מכוכב נולד? ארוחת שישי בערב אצלך בבית זה כמו ארוחת ערב ביום רגיל או משהו אחר? אם ממש במקרה נגיד יצא ועברתי ליד הבית שלך ביום שישי היית מכניסה אותי לאכול?D; סתם נופר השאלות שלי טיפשיות בלי סיבהD: פשוט אני עייפה לא ישנתי הרבה ימים... תני לי 4 חרוזים לשם שירה: [דוגמא: שירה שותה בירהD:] כמה יחידות את באנגלית? במה את עושה 5? את טובה בלימודים? אם הייתי מחליטה יום אחד שאני רוצה לקרוא לך נקריאטיג'דיגיסטן היית מסכימה לי? זה לא נשמע קצת כמו שם של מדינה? אז זה לאD: יאללה אני אזוז לראות מסכים...רגע! נהנת מהשאלות שלי? היית עוברת את החוויה הזאת שוב?D; עכשיו שאלה באמת אחרונה........... הנה היא באההההה....... קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות ורעימות תופיםםםםם...... [
] והשאלה היאאאאאא.......... את רוצה ממני נכדים?
לילה טוב שיהיה

עמית אוכלת טרוטית DD;;;

לייק נושך כריות/הומו? סוו יו אר כזאתD: חחחחחחחחחחחחחח היום נשכתי את היילללק אחותי המנושכת עשיתי לה שעון יד מגנייב הקיצר מה קורה?הכל מעוללה D: למה את עונה על השאלות שלי?נאממממ , תאמת אמרתי ייאא לא באלי לענות לה .. חח אבל בסוף אמממ משעמם לך?כןןן הוא הגיע DD ; אולי בכלל מתוך נימוס?גם גם אולי את בכלל שונאת אותי?לאאאאאאאאאא את באמת ממקום שהוא כבוד לארצינו בחיים לא אשנא לשב את התושבים בו אז את שונאת אותי או לא?!בכלל לא לא ברצינות! דדדי :( סתם סתםD: ניניני אז מתי את באה ליוקנעם?נאמממ לא בזמן הקרוב .. מה תעשי פה?!רבבתתי איתו DD;; באמת כל כך משעמם לך שתבואי לכאן?נננאמ תגידי לחבר שלך שיבוא אלייך בטח יש יותר חיים בקריית חיים, בכל זאת קוראים לך קריית חייםD; חחח לא אצלינו זה קריית חיים אין חיים DD ; מתי לאחרונה אכלת קורנפלס?נאממ אתמול ופיצה?היום והמבורגר?נאממ לפני חודש יש משהו שאת לא אוכלת כי זה משמין מדי?לללא D ; אני אוכל הכל אם כן באמת הגיע הזמן להשמין קצת [: חחחחחחחחחח ממש D ;;; כיף לך להיות הקורבן?כןןן אני נהנהה מכל רגע D ; אם חס וחלילה טפו טפו טפו נכנס אלייך גנב הביתה את: א) צורחת ב) מכניסה לו בעיטה בביצים או ג) מתקשרת למשטרה?יורדת ממתחת לשולחן וזה קרה :( את חזקה?מאווד בואי מכות!יאלללללה יש מכות פיצצוצים יאללה פאטחח סכינים D ;; את זוכרת לאן נסעת בטיול השנתי בכיתה...אממ...נגיד ה'?לא היה לנו ובטיול לפני שנה?נאממ בכיתה ח' ? לגליל ?! יש מצב כןן ניראלי והשנה?עיצומים D ; אם זכרת הכל יש לך זיכרון טובD: חעחעח DD ;; למה אומרים זיכרון של פיל?כי פיל גדול לא??? כאילו אולי יש לו זיכרון טוב אבל אני הייתי רוצה זיכרון של בן אדם>< חח אבל את חייה איך בן אדם ?D: טוב נדלג שניה אני הולכת לעשות פיפי, תספרי עד 43 ואני חוזרתD; 1................................43 דג מלווח חזרתי...אחח...איזה שחרורD: אאהאה מה עוד מביא לך שיחרורים כאילו DD : ? נכון זה דפוק שבנים חושבים שבנות רק משתינות ולא מחרבנות?!כןןן אבל אני אומרת לך שאני הולכת לחרבן .! כאילו מה אנחנו עמבות?!אוהואוה D ;; את אוהבת לאכול עמבה?לא מה אני אתיופית ? בשאוורמה זה קטלניD; עמבה?:O באיזה גיל הכרת את דילב?חעחע גיל קטן ואת חן?מהיסודי היינו יחדיו בשכבה יש לך את הדיסק של הגיים בויז?לללא D ; את אוהבת אותם?!לללא !! מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ליומולדת?ננאמ חדר אחחר גווד יש לך יס או הוט?יס יס הכי טוב!ניייס !! את מי את אוהבת מכוכב נולד?נאממ בועז . חן דניאל ונדבוש :( ארוחת שישי בערב אצלך בבית זה כמו ארוחת ערב ביום רגיל או משהו אחר?לללא , אמא מכינה פיצה ואבא יושן על הספה אם ממש במקרה נגיד יצא ועברתי ליד הבית שלך ביום שישי היית מכניסה אותי לאכול?D; אמאא הייתה מכניסה אותך DD: חח וכןן בכייף D ; סתם נופר השאלות שלי טיפשיות בלי סיבהD: פשוט אני עייפה לא ישנתי הרבה ימים...לך לישון ילד טוב תני לי 4 חרוזים לשם שירה: [דוגמא: שירה שותה בירהD:]שירה מוצצת את מירה . שירה אוכלת מגירה שירה משחייירה D ;; אין עוד :( כמה יחידות את באנגלית?אממ משובצת ל4-5 .... במה את עושה 5?לודעת בעזרת ה' מצפה במתמטיקה ואנגלית . ו5 ביולוגיה ומכטרוניקה את טובה בלימודים?חחח טובה אבל רבה עם המורים תמיד אם הייתי מחליטה יום אחד שאני רוצה לקרוא לך נקריאטיג'דיגיסטן היית מסכימה לי?גוד לא זה לא נשמע קצת כמו שם של מדינה?חחחח כמו שם של כל העולם תיראי איזה ארוך אז זה לאD: יאללה אני אזוז לראות מסכים...רגע! ..... מסכים זה היה ניראה ממש משעמם D: תיראי הנפילים זההה שיא נהנת מהשאלות שלי?כככככככככככככן היית עוברת את החוויה הזאת שוב?D; כןן כי את יוקנעמית DD ; עכשיו שאלה באמת אחרונה...........אההא הנה היא באההההה.......נוו בואי כבר קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות ורעימות תופיםםםםם...... []נופר בוסקיללה החמודהה D ;; והשאלה היאאאאאא..........DD: את רוצה ממני נכדים?נכדים ונינייייייייייייייייייייים והמון המון ילדים DD ;; יצא חרוז חהחה לילה טוב שיהיה לילה אש בנות כובש !! לאביו

../images/Emo41.gif היי בוסקילית

מה מצב ? יופי יצאת אתמול ? אהה איך היה ? טוב .... את אוהבת אותי ? נכון גם אני אותך .... אממ אין לי עוד שאלות ? יאללה ביי

אהאה נחוממיניה D ;

מה מצב ? טוב תודה ואת? יופי נופי D ; יצאת אתמול ?ללללא , :(( אהה איך היה ? נייט טוב .... \; את אוהבת אותי ? אוווהבת מאוהבת נכון גם אני אותך .... 1! אממ אין לי עוד שאלות ! אוקיי חמודה D ; יאללה ביי להית'

למעלה