הקורבן

../images/Emo135.gifהיי בת אל :]

שאלות: בת כמה? 16 מאיפה? קרית חיים מאכל אהוב? קוסקוס והרבה דברים.. סדרה אהובה? כוכב נולד, תשוקת הנצים , האלופה. יש חבר? לא צבע אהוב? חום + צהוב בננה. כמה פעמים ראית ת'בויז? בהופעות אבל פגישה רק במפגש מעריצים ובע"ה שוב. אממ ... אין לי עוד מה לשאול XD אוהבת- גם אני :]

../images/Emo108.gifדילבבבוששש:]]]

היי:]] מה נישמע? באיזו שעה קמת היום?. באיזו שעה את מתכננת ללכת לישון היום? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? לאיזו כיתה את עולה שנה הבאה? האא אני ל-ח' חחחח:]] איזה צבע את הכי אוהבת? יש לך חיית מחמד בבית? איזו? כמה פעמים את מצחצחת שניים ביום?חחחחח מה תעשי אחרי שתסיימי לענות על השאלות שלי? הא טוובב.. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלות שלי?. טוב זהו אין לי עוד מה לשאול חח.. אוהבת אותךךך

../images/Emo135.gifיפה שלי :]

היי:]] - היי :) מה נישמע? בסדר :) באיזו שעה קמת היום?. 9:00 באיזו שעה את מתכננת ללכת לישון היום? 1 מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? הולכת לעשות פיפי, לצחצח שיניים ולשטוף פנים. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? רואה טלויזיה, מצחצחת שיניים ושותה כוס מים. שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? מממ למה לא?
לאיזו כיתה את עולה שנה הבאה? י'. האא אני ל-ח' חחחח:]] חחחחח יפה
איזה צבע את הכי אוהבת? חום וצהוב בננה. יש לך חיית מחמד בבית? כן- חתול. >> איזו? חתול. כמה פעמים את מצחצחת שניים ביום?חחחחח פעמיים חחח מה תעשי אחרי שתסיימי לענות על השאלות שלי? אמשיך לראות דברים בפורום. הא טוובב.. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלות שלי?. עניתי על השאלות של בת אל. טוב זהו אין לי עוד מה לשאול חח.. :] אוהבת אותךךך - גם אני אותך חיים שלי 3>

../images/Emo135.gifהיי די3> חזרתי . D;

מעצבן אותך שאני קוראת לך די3> ? , לא כי אם זה מעצבן אני יפסיק ,, טוב די3> ? רק תגידי .... ,, אה לא מעצבן ? , טוב אז אני ימשיך לקרוא לך די3> . מה שלום ביח ? , ליידך ? , היי ביח .
אהההההההמ ,, אינלי מה לשאול אותך .. O; מה השעה ? , אה מגנייייייב . [: די3> ? , רוצה נרביץ מכות אחת לשנייה ? .
זה יהיה מגניייייייייב אש . D; נכון אש זו מילה מגניבה ? , רותם אמרה שלא .
תגידי לה שככן . די3> ? , רוצה נחליף מאומץ ? , יאללה . מעכשיו ה -
שלי . שששששש ,, שום מיללללה !!!1 [: תראי הוא אפילו אצלי למעלה בכותרת . חע . נכון משעמם לך ? , גם לי ... , את יודעת איך אני יודעת ? , איך ? , אה ? , וואללה ? , לא . :) אני יגיד לך למה .... , כיוון ש .... D = אני קוראת מחשבות . (; תגידי , יש לך שרוך ? , יש לי שתיים , [: מגניייייב לי .
מה השעה ? . את שונאת את ג' יפית ? , אייייייכ אני שונאת אותה !!!1
" תתקדמו , תתקדמו " איייפ איזו מעצבננת , היא והשנייה הטייפששה הזאת . \; עכשיו היה ת'פירסומת .
היא סתם חירבונה , נכון ? :) אייייייפ היא שוב עכשייייייייייו !
איזה חרא הייייא . [: טוב די3> ? , אינלי מה לשאול אותך . O; יאללה ביהההההההי כזה קטן . PP; אהה ,, את אוהבת אותי ? ,
תודה אני יודעת ......... [[[: מה לללללללא ? ,
אני בוכה .
מה השעה ? . :]

../images/Emo135.gifחע, נבלה

מעצבן אותך שאני קוראת לך די3> ? , לא D: לא כי אם זה מעצבן אני יפסיק ,, טוב די3> ? טוב
רק תגידי .... ,, אה לא מעצבן ? , ללא טוב אז אני ימשיך לקרוא לך די3> . מה שלום ביח ? , כפפפרה עליו ליידך ? , בוודאי D: היי ביח . אהההההההמ ,, אינלי מה לשאול אותך .. O; מה השעה ? , 23.15 אה מגנייייייב . [: די3> ? , מה י'נבלה D: רוצה נרביץ מכות אחת לשנייה ? . בכייף זה יהיה מגניייייייייב אש . D; נכון אש זו מילה מגניבה ? , אה הא רותם אמרה שלא . תגידי לה שככן . כן כן כן D: די3> ? , רוצה נחליף מאומץ ? , לא !! יאללה . מעכשיו ה - שלי .תיזהרי
שששששש ,, שום מיללללה !!!1 [: תראי הוא אפילו אצלי למעלה בכותרת . חע . נכון משעמם לך ? ,חחחחחחחחחחח לא D: גם לי ... , את יודעת איך אני יודעת ? , נו איך ? , אה ? , ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש וואללה ? , לא . :) אני יגיד לך למה .... , כיוון ש .... D = אני קוראת מחשבות . (; תגידי , יש לך שרוך ? ,לא D: יש לי שתיים , [: מגניייייב לי . מה השעה ? . 23.16 את שונאת את ג' יפית ? ,כן חחחחח אייייייכ אני שונאת אותה !!!1 " תתקדמו , תתקדמו " איייפ איזו מעצבננת , היא והשנייה הטייפששה הזאת . \; עכשיו היה ת'פירסומת . היא סתם חירבונה , נכון ? :) בוודאי אייייייפ היא שוב עכשייייייייייו ! איזה חרא הייייא . [: טוב די3> ? , אינלי מה לשאול אותך . O; יאללה ביהההההההי כזה קטן . PP; אהה ,, את אוהבת אותי ? , לא
תודה אני יודעת ......... [[[: מה לללללללא ? ,
אני בוכה . מה השעה ? . :] 23.17

שלום :]

את רואה האלופה? ראית היום? איך אהבתי תסצנה בסוף של אסי וקארין
ואת?! מי מבני המשפחה הכי קרוב אלייך? מי מהחברות שלך מכירה אותך אותך הכי טוב ? את מתעצבנת כשקוראים לך די
? איזה שם הכי יפה לבת לדעתך? ולבן? היו לך חברים? כמה ומתי ? את שומעת שירים של אביב גפן? ושל נינט טייב ? איך שמעת על הבויז לראשונה ? את מי את הכי פחות אוהבת מהלהקה ? כמה זמן את בפורום ? נשבר לך פעם הלב? טוב...אני,ל-ב-נ-ת-י-י-ם, סיימתי=) שיהיו לך חלומות מתוקים ;] love youלב|

../images/Emo135.gifהייי

את רואה האלופה? כן ראית היום? כן איך אהבתי תסצנה בסוף של אסי וקארין ואת?! ככככן :) מי מבני המשפחה הכי קרוב אלייך? יש הרבה מי מהחברות שלך מכירה אותך אותך הכי טוב ? נופר ואז חן את מתעצבנת כשקוראים לך די? כן איזה שם הכי יפה לבת לדעתך? ליאן, אושר ולבן? אושרי היו לך חברים? כן כמה ומתי ? לא זוכרת את שומעת שירים של אביב גפן? לא ושל נינט טייב ? לא ממש איך שמעת על הבויז לראשונה ? אין לי כוח לספר את מי את הכי פחות אוהבת מהלהקה ? אדם ! כמה זמן את בפורום ? שנה וחצי נשבר לך פעם הלב? כן טוב...אני,ל-ב-נ-ת-י-י-ם, סיימתי=) שיהיו לך חלומות מתוקים ;] love youלב| גם אני אותך 3>

../images/Emo176.gifאה הא ,,, :)

אז זה כן מעצבן אותך שקוראים לך דילב , שקרנית . D; חחחחחחחחחחחחחחח ,, D = סתם כפרה עלייך . 3> ונכון אושרי זה שם יפפה לבבן ?!?! [[: ומה היה באלללללופה ? , אני חייבת לראות !!!1 אני יראה ב - 12 .

../images/Emo41.gif היי דיל הפדיל

מה מצב ? הכל טוב יופי את יודעת שאת אוהבת את אביחי נכון ? את אוהבת אותי נכון ? לא כי אם לא גם אני לא יאהב אותך תביאי לי שאלות שאני ישאל אותך ..... כי פשוט אין לי :| תחזירי לי תושבה בקשר לשאלות שאת צריכה להביא לי טוב ??

../images/Emo176.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, DD =

דיל הפדופיייייייייייל !!!!!!!!!!111
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
@כל הזכויות שמורות לי @ סתם , עזבו , אל תתיחסו , קרה לי מש'ו , זה ככה כול לילה . O; השתגעתי ! O = תקחו אותי לאברבננננננל !!!!!111
סתם סתם ,, הייתי חייבת להגיב פה , סליחה שאני הופכת ת'שירשור .
לילה טוב , יהיה טוב . D =

../images/Emo135.gifשווווווב את :(

מה מצב ? מצוין. הכל טוב יופי :] את יודעת שאת אוהבת את אביחי נכון ? יודעת בוודאות
את אוהבת אותי נכון ? מממ.... סצם חח ברור
לא כי אם לא גם אני לא יאהב אותך
תביאי לי שאלות שאני ישאל אותך ..... כי פשוט אין לי :| יותר טוב. תחזירי לי תושבה בקשר לשאלות שאת צריכה להביא לי טוב ?? מה?

MaStuLa76

New member
את לא יודעת לקרוא עברית ?!!??!?!?!

אמרתי שמי שנבחר להיות הקורבן שולח לי את זה במסר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה." יואאאאאו . \:

למעלה