הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

*אני הכי מצטערת בעולם ששכחתי,זה פשוט ברח לי מהראש,כמו כל בנאדם-שוכחים לפעמים,אז לכן השרשור הזה יעבור ליום חמישי,שזה יהיה הוגן* כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה. הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
הקורבן השבוע:
דילב! [ דילב לוי XD ] תהנו,שירה

יאי אני ראשונה

היי דלז , מה קוורה ? נכון שהיה כייף היום? ושאביב דורה חתייך ? חחח פדופיללית .! :- D אז מה עשית היום ? היית בבית השימוש ? :D את אוהבת לאכול קקי ? חח סתםסתם ! חחחח את יודעת ש.. החתולה שלך מלאהה בפראושים צריך את בייח השואב אבק הקטקטן מתיי נעשה את זה פעם ראשונה? טוב :) אני אמתין עד סוך חיי! קיצר חמודה קורבן קטנטן שלי ! ליל'ט

../images/Emo135.gifלללללללללא D:

היי דלז ,
מה קוורה ? שורדים D: נכון שהיה כייף היום? כןןןןן ! ושאביב דורה חתייך ? אוה אוה וווואווווואווו חחח פדופיללית .! :- D
אז מה עשית היום ? כהרגלי D: היית בבית השימוש ? :D אכן זו אמת D: את אוהבת לאכול קקי ? כנל חח סתםסתם ! חחחח את יודעת ש.. החתולה שלך מלאהה בפראושים - [פרעושים !
] צריך את בייח השואב אבק הקטקטן מתיי נעשה את זה פעם ראשונה? טוב :) אני אמתין עד סוך חיי! קיצר חמודה קורבן קטנטן שלי ! ליל'ט

MaStuLa76

New member
אהמ,שאלות .

*אלה השאלות הקבועות שלי כי אין לי כוח להמציא עכשיו XD* מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי.

../images/Emo135.gif ( :

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? שיידע להקשיב ! איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? קינאה. איזה תחום מעניין אותך? דוגמנות ועיסוק בציפורניים וכאלה .. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? איפה שה' יחליט.. מה הדיסק האחרון שקנית? מלא זמן לא קניתי :O - זה ניראה לי בזבוז אני מעדיפה להוריד באימיול.. מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? אתמול ביומולדת של אחותי אחד החברים שלה קרא למישהו אחר מהחברים שלה - הומו וכולם צוחקים עליו כי הוא רוקד [הוא כזה יפה ומוכשר] אז הכיתה קוראת לו הוממו ! והתעצבנתי אז העלבתי ת'ילד שקרא לו הומו
איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? סגול. את רכושנית? תלוי במה.. מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? נופר D: אבל זה רק כי אני מכירה אותה מלא זמן ! יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? ווואוווא משתעממת בלי סוף אבל לא תמיד. מה המקום בארץ הכי יפה: אילת :] ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. ממש לא טיפשי אני דווקא מאמינה בזה. גן עדן ^ ^

היי פוטנה :)

נכון שאת שמחה שבחרתי בך ? XD אמ, באיזה שעה את הולכת לישון בדרך כלל בחופש? ובאיזה שעה את קמה? כמה את שוקלת? D: על איזה שיר את חורשת בזמן האחרון? איזה מתמודד את הכי אוהבת בכוכב נולד? *פוטנה יא סקסית השאלות שלי נורא נורא מפגרות כי אני עייפה ואין לי כוח לחשוב D: אזזזזז, מחר אני אמשיך* אוהבת אותך.

../images/Emo135.gifיפפפפה :]

נכון שאת שמחה שבחרתי בך ? לא
XD אמ, באיזה שעה את הולכת לישון בדרך כלל בחופש? 12 \ 1 \2 ובאיזה שעה את קמה? 10 / 11 כמה את שוקלת? D: 50 על איזה שיר את חורשת בזמן האחרון? של חן אהרוני - שובי אל ביתי. איזה מתמודד את הכי אוהבת בכוכב נולד? חן, מרים ועדן. ואהבתי את נדב כהן. *פוטנה יא סקסית השאלות שלי נורא נורא מפגרות כי אני עייפה ואין לי כוח לחשוב D: אזזזזז, מחר אני אמשיך* אוהבת אותך. גם אני אותך !

חן XD

New member
|כודר|היי פוטי [: ,

מה נשמע? את אוהבת אתת.. אביחי ? אושרי? הגוזל ? החמוד[ה]? את דליה? רואי? עומר? חן? אותי? חחח מה עשית היום ? היה כיף ? מה עם החתול שלך ? את באה לפה הרבה? אין לי מה לשאול אני יודעת ה-כ-ל 3>

../images/Emo135.gifאהבת חיי ../images/Emo99.gif

מה נשמע? טוב תודה D: את אוהבת אתת.. אביחי ? כככככככככככן אושרי? כן הגוזל ? איכ <__< החמוד[ה]? איך לא? עם גמישות שכזאת ! את דליה? בוודאי רואי? או או עומר? :S חן? אממ.. אותי? חחח אאאאאאאאאמת מה עשית היום ? מחשב D: היה כיף ? אכן מה עם החתול שלך ? חי וקיי את באה לפה הרבה? מלא D:

lililulu

New member
לילה לבן ודילב הקורבן! [איזה חרוז עלובXD]

היי דילב איך אנחנו מרגישים הבוקר? כואב לך משהו? תפוס לך משהו? המחשב שלך עושה בעיות? יש לך פיפי? קקי
?! גזים?!
את אוהבת ערבים? את חושבת שהם מזיקים?D: מה פירוש השם דילב? מה המוצא שלך? ומה המוצא של אמ-אמ-אמ-אמ-אמ-אמ-אמא שלך? סתםD; את חושבת שאת בן אדם שצוחק מכל דבר? קל להצחיק אותך? את לוקחת דברים ברצינות? את נעלבת מכל דבר שאומרים לך גם אם הוא בצחוק? את אוהבת את איה כורם? סתם שאלתי כי פתאום שמו את השיר שלה ברדיוD; "והוא יבוא אליי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חםםם..." מכירה את השיר? אוהבת אותו? לדעתי לא משהוD: היית עושה את בני גורן?D= ואת מריאנו מאלי ומריאנו? ואת אורן כדורי? אני הייתי עושה אותו
הוא כזה מדהים
את יודעת שהוא כתב לי מייל? נכון יפה מצידו?D; יש לך את אביחי באיי סי קיו? הוא מתחבר לפעמים? הוא מסנן?D; סתם סתם [; מה את אומרת על אלה שמתקשרות לבנים כל יום ומציקות להם? ועל אלה שמתנפלות עליהם כשהם יוצאים לוואן אחרי הופעה? היית בקריון כשהם היו אמורים להופיע? אני הייתיD: תמיד אהבת את אביחי או שבהתחלה אהבת מישהו אחר? אני בהתחלה אהבתי את אדם כי לא ידעתי שערן בלהקה חשבתי שהם 4 XD היום את אוהבת את הגיים בויז בדיוק באותה מידה כמו לפני...חצי שנה נגיד? אם פחות אז למה? היית פעם ביוקנעם? את יודעת איפה זה בכלל?D: היית פעם בקיבוץ? איזה? נחמד שם? נכון יש לי שאלות ממש לא קשורות אחת לשניה?D; את נהנת מהשאלות שלי או שאת מתחרטת שאת עונה לי בכלל? יצא לך פעם להגיד משהו ולהרגיש אחר כך ממש טיפשה על זה שאמרת אותו? לי יצא, מלא פעמיםD: את חושבת שנופר בוסקילה קשורה למאיה בוסקילה?D= איזה סמיילי יותר מגניב D; או D: או D=? אני הכי אוהבת את D= את יודעת שאתמול בלילה הלכתי לישון ב-1 וקמתי בעשרים ל-4 כדי לראות קופה אמריקה? את חושבת שיצאתי דפוקה?!D: נכון שארגנטינה זה אחלה מקום? ונכון שארגנטינה זאת הנבחרת הכי הכי בכדורגל?! חבר יש לך? הוא ארגנטינאי?! סתם סתם
כןןןןן
בקיצור, אני חושבת שהספיק להיום אני והשאלות שליD; אם היה לך כיף תכתבי "אני אוהבת ארגנטינאים" בנושא של ההודעהD: יאללה בייP=

../images/Emo135.gifרעה ;(

היי דילב היי עמית :] איך אנחנו מרגישים הבוקר? טוב תודה D: כואב לך משהו? לא תפוס לך משהו? לא D: המחשב שלך עושה בעיות? לא D: יש לך פיפי? היה. קקי?!
גזים?!
את אוהבת ערבים? לא
את חושבת שהם מזיקים?D: מאוד מה פירוש השם דילב? אין לי כוח להסביר בפעם ה- 1000 :D מה המוצא שלך?חצי מצרי חצי מרוקאי ומה המוצא של אמ-אמ-אמ-אמ-אמ-אמ-אמא שלך? מצרי סתםD; את חושבת שאת בן אדם שצוחק מכל דבר? לא קל להצחיק אותך? ניראלי שכן את לוקחת דברים ברצינות? לא תמיד , רק כשאני מרגישה שזה רציני. את נעלבת מכל דבר שאומרים לך גם אם הוא בצחוק? לא את אוהבת את איה כורם? לא סתם שאלתי כי פתאום שמו את השיר שלה ברדיוD; חחחחחחחחחחח "והוא יבוא אליי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חםםם..." מכירה את השיר? ככן אוהבת אותו? ככה ככה לדעתי לא משהוD: היית עושה את בני גורן?D= הייתי עושה לו מוות זה מה שהייי עשה לו D: ואת מריאנו מאלי ומריאנו? איכ ואת אורן כדורי? כן D: אני הייתי עושה אותו הוא כזה מדהים את יודעת שהוא כתב לי מייל? לא נכון יפה מצידו?D; כן חחחחח יש לך את אביחי באיי סי קיו? לא D: הוא מתחבר לפעמים? - הוא מסנן?D; חחחחחח סתם סתם [; מה את אומרת על אלה שמתקשרות לבנים כל יום ומציקות להם? זונות ועל אלה שמתנפלות עליהם כשהם יוצאים לוואן אחרי הופעה? משוגעות היית בקריון כשהם היו אמורים להופיע? לא אני הייתיD: תמיד אהבת את אביחי או שבהתחלה אהבת מישהו אחר? קודם אושרי אח"כ שרון אח"כ ערן אבל לא אהבתי כמו שאני אוהבת את אביחי אני בהתחלה אהבתי את אדם כי לא ידעתי שערן בלהקה חשבתי שהם 4 XD חחחחחחח רק את יכולה לחשוב כזה דבר D: היום את אוהבת את הגיים בויז בדיוק באותה מידה כמו לפני...חצי שנה נגיד? לא אם פחות אז למה? לא יודעת.. אבל את אביחי אני אוהבת אותו הדבר היית פעם ביוקנעם? לא ניראלי את יודעת איפה זה בכלל?D: כן חח היית פעם בקיבוץ? כן איזה? נחשון נחמד שם? מאוד נכון יש לי שאלות ממש לא קשורות אחת לשניה?D; נכון את נהנת מהשאלות שלי או שאת מתחרטת שאת עונה לי בכלל? מתחרטת
יצא לך פעם להגיד משהו ולהרגיש אחר כך ממש טיפשה על זה שאמרת אותו? כן לי יצא, מלא פעמיםD: את חושבת שנופר בוסקילה קשורה למאיה בוסקילה?D= לא חחחחחח איזה סמיילי יותר מגניב D; או D: או D=? D; אני הכי אוהבת את D= חחחחחח את יודעת שאתמול בלילה הלכתי לישון ב-1 וקמתי בעשרים ל-4 כדי לראות קופה אמריקה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חושבת שיצאתי דפוקה?!D: מאוד
נכון שארגנטינה זה אחלה מקום? כן ונכון שארגנטינה זאת הנבחרת הכי הכי בכדורגל?! לאאא חבר יש לך? לא הוא ארגנטינאי?! חחחחחחחחחחח הלוואי,,,,,,,,,,,,,,, סתם סתם כןןןןן בקיצור, אני חושבת שהספיק להיום אני והשאלות שליD; אם היה לך כיף תכתבי "אני אוהבת ארגנטינאים" בנושא של ההודעהD: יאללה בייP=

../images/Emo176.gifהיי די../images/Emo23.gif . :)

מ'ניינים ? , ראית מה המצאתי ? ,
די
. נכון מגנייייב ? . DDD = טוב אני ימשיך אח"כ אני צריכה לעוףףףףף .
בייק די
.
D;

היי מיכ D:

מ'ניינים ? , מצוין :] ראית מה המצאתי ? , D: די .
נכון מגנייייב ? .לא :( DDD = טוב אני ימשיך אח"כ אני צריכה לעוףףףףף . בייק די . D; ביי מיכ.

../images/Emo210.gif הייי דייייייל :]

מה ניש ? איך הבוקר? מה כבר עשית היום?! אה יפפה :] תגידי .. כמה אנשים יש לך באייסי? ובמסן ? את מתכתבת עם כווולם ?! פפפפשי :][: כל הכבוד D: את אוהבת יותר תשם דילב מאשר די
? D: את יודעת שפעם חשבתי קוראים לך די
? חיחיחיחי מה אני יעשה .. קיצ קצ .. אני אוווהבבתת אותך! גם את אוהבת אותי?
יאיאיאיא
אני ימשיך אח"כ לאביו 3>

../images/Emo135.gifהיי אור D:

מה ניש ? הכל טוב. איך הבוקר? בוקר D: מה כבר עשית היום?! הלכתי לאכול אצל סבתא שלי. אה יפפה :] חחחחחחחחחחחחחחחחחחע. תגידי .. כמה אנשים יש לך באייסי? אממ שניה.. 186 + 137 - כי זה קבוצות
ובמסן ? שניה.. 147 את מתכתבת עם כווולם ?! כן פפפפשי :][: כל הכבוד D: את אוהבת יותר תשם דילב מאשר די ? D: כן D: את יודעת שפעם חשבתי קוראים לך די ? כן D: חיחיחיחי מה אני יעשה .. קיצ קצ .. אני אוווהבבתת אותך! גם את אוהבת אותי? אה הא
יאיאיאיא אני ימשיך אח"כ לאביו 3>

../images/Emo210.gif הייי דייייייל :], ../images/Emo210.gif הייי דייייייל :

מה ניש ? איך הבוקר? מה כבר עשית היום?! אה יפפה :] תגידי .. כמה אנשים יש לך באייסי? ובמסן ? את מתכתבת עם כווולם ?! פפפפשי :][: כל הכבוד D: את אוהבת יותר תשם דילב מאשר די
יאיאיאיא
אני ימשיך אח"כ לאביו 3> , מה ניש ? איך הבוקר? מה כבר עשית היום?! אה יפפה :] תגידי .. כמה אנשים יש לך באייסי? ובמסן ? את מתכתבת עם כווולם ?! פפפפשי :][: כל הכבוד D: את אוהבת יותר תשם דילב מאשר די
יאיאיאיא
אני ימשיך אח"כ לאביו 3>

../images/Emo204.gif היי דילב D:

שאלות: בת כמה? מאיפה? מאכל אהוב? סדרה אהובה? יש חבר? צבע אהוב? כמה פעמים ראית ת'בויז? אממ ... אין לי עוד מה לשאול XD אוהבת

למעלה