הקורבן

עוגיה12

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo103.gif

אוקיי.. שבוע שעבר סאשה הייתה הקורבן ושאלתם אותה שאלות... השבוע הקורבן הוא.....: אלון!! (Lion_Heart) בואו נשחק הקרבן!!!

RoXaS

New member
אהלן אלון

ממצב? איך זה מרגיש להיות הקורבן? העונה החדשה-תיהיה מוצלחת לדעתך? מאמין בכוחות על? רוצה כוח על? מה מצב החסה בשטחים? יום טוב

Lion_Heart

Well-known member
היי../images/Emo13.gif

ממצב?ככה,כזה איך זה מרגיש להיות הקורבן? לא יודע, אתה הראשון ששואל משהו העונה החדשה-תיהיה מוצלחת לדעתך?:YEAH
מאמין בכוחות על?תלוי איזה. . marvel? DC? רוצה כוח על?כן , את של סיילר מה מצב החסה בשטחים?קשה מאד, רובוטים מהעתיד באו להשמיד כל זכר לחסה(אני ממש חייב להפסיק עם זה
)

Lion_Heart

Well-known member
לא. . .דוקא לאכול מוחות

עם זה הייתי יכול לחיות

Lion_Heart

Well-known member
בכיף

רק שלא נראה לי שביגמיה תקפה בישראל
(אני לא הורג
)

Lion_Heart

Well-known member
אה. . .סיילר ../images/Emo6.gif

אני ידעתי את זה :-\. . .לא,באמת!!!

Slow Cheetah

New member
אלוווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

האם תשנא לעד את פסח? מה דעתך על עוגת גבינה עם קצפת? ועל לחם עם שוקולד וחמאת בוטנים? איזה כוח היית הכי רוצה? למה אתה כ"כ אוהב את "סיפור חייה של שרה קונור"? ואת מאט? מה טעם הגלידה האהוב עלייך? איך ההרגשה להיות קורבן? מה השאלון האהוב עלייך? איך אתה הכי אוהב את קלייר (בלונד או חום)? איך אתה חושב שתהיה העונה ה-3? איזו עונה אתה מעדיף, את הראשונה או השניה? איזה סדרות אתה רואה (חוץ מגיבורים וסיפור חייה של שרה קונור
)?

Lion_Heart

Well-known member
דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

האם תשנא לעד את פסח?לא יודע. . .תלוי בקמרון מה דעתך על עוגת גבינה עם קצפת?יאם יאם(אך לא בשבילי
) ועל לחם עם שוקולד וחמאת בוטנים?אותו דבר איזה כוח היית הכי רוצה?כח? של סיילר(שלדעתי הוא מבוזבז בצורה מחפירה) אם מדברים על יכולת? של ה pretender למה אתה כ"כ אוהב את "סיפור חייה של שרה קונור"?זה. . .אז ככה
1:סאמר גלו(ראי תמונה)
2: זק שם 3: עלילה כל כך טובה!!! ואת מאט?לאיודע. . .מהפרק הראשון(או השני,לאזוכר) הוא היה החביב עלי מה טעם הגלידה האהוב עלייך?פעם אכלתי גלידה בטעם תפוח בדבש. . .יאאאאאאם איך ההרגשה להיות קורבן?חסר משהו. . .אף אחד לא שואל אותי!
מה השאלון האהוב עלייך?כל אחד שאת שמה איך אתה הכי אוהב את קלייר (בלונד או חום)?חום-אן ג'ינג'י איך אתה חושב שתהיה העונה ה-3?יותר טובה מה-2 איזו עונה אתה מעדיף, את הראשונה או השניה?שלישית איזה סדרות אתה רואה (חוץ מגיבורים וסיפור חייה של שרה קונור)?אבודים,נארוטו supernatural,smallville'Eureka

למעלה