הקורבן השבועי..

Damn Regret

New member
../images/Emo190.gifהקורבן השבועי..../images/Emo190.gif

+
והפעם, זה הולך להיות מעניין
כולם כבר מכירים את החוקים נכון? מי שלא שיראה איך "המשחק" מתנהל. אז..למי הפעם נגיד מזל טוב? רדו למטה לגלות זאת
עוד עוד.
קדימה יש עוד הרבה.
האם הפעם באמת יהיה סיבוב מיוחד?
הגעתם!~ עוד טיפה למטה.. הגעתם סופית. אז הפעם הקורבן השבועי הוא..
.. תגידו מזל טוב למנהל שלכם~ Live for the Day ששמו הוא גל.
מוזמנים להתחיל לשאול שאלות

ורדונה2

New member
איך ומתי הכרת את ניקלבאק לראשונה?

אתה מוזמן לחפור. ואיך עלה הרעיון להקים את הקומונה שהפכה לפורום הזה?

אז ככה

הכרתי את הלהקה לפני כשנתיים בארץ בסוף 2005 שהאלבום האחרון יצא. כמובן ששמעתי עליהם לפני, אך ההכירות לעומק נעשתה ב2005. הכרתי אותם דרך ספיישל ענק יום שלם של שידורים נדמה לי שעשו על הלקה המדהימה הזאת בvh1 את הקומונה הקמתי,כי ידעתי שיש לניקלבאק מלא מעריצים בתפוז, בהתחלה הלך ממש מעולה, לקראת הסוף דאך. כך הקומונות שניהלתי לפני כשלו מהר מאוד, אך הקומונה הזאת נשמרה יציבה במשך כמה חודשים. את הקומונה החלטתי להקים לאחר שחרשתי יום שלם בלופים על כל האלבומים והבנתי עד כמה הם גדולים

אבירן171

New member
אז ככה.. נאמ נאמ נאמ..

האם לדעתך הצבע הכחול הולם אותך? האם היית מעדיף להיות מאודם? איך זה לנהל שתי פורומים בו זמנית? איזה אתה אוהב יותר? כמה זמן אתה כבר מנהל בתפוז? איך החיים בתור מנהל?
. זהו בינתיים..

...

האם לדעתך הצבע הכחול הולם אותך? ברור חח האם היית מעדיף להיות מאודם? לא משנה. איך זה לנהל שתי פורומים בו זמנית? איזה אתה אוהב יותר? אני אוהב את ניקלבאק יותר, וזה קצת קשה. כמה זמן אתה כבר מנהל בתפוז? חודשיים איך החיים בתור מנהל? רגילים למדיי שנה טובה.

פופו9

New member
מה באמת ההבדל???../images/Emo2.gif

בין מנהל כחול או אדום?? כאילו כחול זה יותר רשמי כזה??..

ההבדל בין משתמש כחול לאדום

משתמש אדום - זה משתמש שהכי תורם בפורום,היוזר שהכי עוזר, הוא לא מנהל את הפורום. ההאדמה ניתנת לו כאות הערכה למעשיו הרבים בפורום. משתמש כחול - זה מנהל הפורום.

מנהל הפורום, וואו../images/Emo28.gif

טוב... כמנהל פורום אני מצפה שתדע את הדברים הבאים: הפורום פועל כבר: ומספר החברים בו הוא: ומי כותב הכי הרבה? פחחח, חופר/ת שכמותה/כמותה. איך זה לנהל פורום? מה אתה מאחל לפורום? ומה אתה מאחל לניקלבק? וסתם שאלות רגילות ולא מיוחדות: בן כמה אתה? מאיפה? אתה לומד בכיתה: ואיך המורים? והמחנך/ת? ושיעורי ספורט? [כי שיעורי ספורט הם סבל] איזה עוד להקות אתה שומע? ויש להקה שאתה אוהב יותר מניקל? אתה מנהל בעוד פורומים או קומונות? אם כן, איפה? כבר תכננת דברים לחופש סוכות? משהו מעניין? מה הדבר האחרון.. שאמרת? שאמרו לך? שאכלת? ששמעת? [שיר] שקראת? שראית? [סרט וזהו. שתהיה לך שנה טובה!

עונה

כמנהל פורום אני מצפה שתדע את הדברים הבאים: הפורום פועל כבר: חודשים ותשעה ימים ומספר החברים בו הוא: 60 פלוס. ומי כותב הכי הרבה? לא יכול להגיד פחחח, חופר/ת שכמותה/כמותה. איך זה לנהל פורום? מהנה מאוד. מה אתה מאחל לפורום? שיגדל ויצמח, למרות שעכשיו הוא דיי יבש אוטוטו האלבום החדש יוצא אז אני לא דואג. ומה אתה מאחל לניקלבק? שנה טובה, שיצליחו עם האלבום החדש ושיהיה להם רק בהצלחה
וסתם שאלות רגילות ולא מיוחדות: בן כמה אתה? 16 מאיפה? ירושלים אתה לומד בכיתה: י"א ואיך המורים? סבבה. והמחנך/ת? מעולה. ושיעורי ספורט? [כי שיעורי ספורט הם סבל] - מעולים. איזה עוד להקות אתה שומע? לינקין, נירוונה, מארון פייב לפעמים ויש להקה שאתה אוהב יותר מניקל? לא. אתה מנהל בעוד פורומים או קומונות?כן אם כן, איפה?פורום היי סקול מיוזיקל
כבר תכננת דברים לחופש סוכות? עדיין לא משהו מעניין? מה הדבר האחרון.. שאמרת? שונא את המורה לספרות שאמרו לך? תודה שאכלת? חביתה ששמעת? [שיר] החדש של בריטני. שקראת? משו של נתן זך לא זוכר תשם. שראית? [סרט - o.c סדרה.
שנה טובה לכולם

יש ל-HSM פורום?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

עכשיו אני רואה שכתוב לך בחתימה.
לא חשוב. בריטני?

שאלות../images/Emo3.gif

היי
בן כמה? מאיפה? כמה זמן אתה מנהל ת'פורום? מה השיר הראשון של ניקל ששמעת? התלהבת מהם על הפעם הראשונה ששמעת אותם? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ואיך קוראים להם? אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך?

עונה ../images/Emo151.gif

בן כמה? 16 מאיפה? ירושלים כמה זמן אתה מנהל ת'פורום? חודשיים וקצת מה השיר הראשון של ניקל ששמעת? לא זוכר התלהבת מהם על הפעם הראשונה ששמעת אותם? כן, מאוד. יש לך חיות בבית? כן אם כן איזה ואיך קוראים להם? כלבה, לוקי אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודע
שנה טובה

פ י ל ר

New member
שאלות.. ../images/Emo123.gif

אז.. מה קורה? בטוח? מה השעה? יש לך שעון על היד<? אתה עוד לומד? אתה אוהב את המחשב שלך? ואת הכיסא שלידו? את מי יותר? אתה חושב שזה כיף להיות הקורבן השבועי? זה כי עוד לא שאלו אותך מספיק שאלות.. אתה מסכים עם זה שליצורים ירוקים ענקיים עם נקודות ורודות ופסים אדומים לא צריך לקרוא אסתר? למה? אתה מהאנשים שמשתמשים בשקיות ניילון בתור מצנח? היית פעם במטוס? ובאנייה? מה נראה לך יותר שווה? יש לך רישיון נהיגה? יש לך תו חנייה לתנינים? חשבת פעם להשתלט על העולם בעזרת פלמינגו צהוב? אתה אוהב פופקורן? וטרופית? וטורטית? וקרוקס? אתה מאלה שיודעים שקרוקס זה רשע? יש לך מוזלילה? אתה מוסיף תגובה או תגובה מהירה? אתה רוצה שאני אפסיק נכון? חבל, אני בשוונג.. טוב בסדר.. אני אפסיק. רק עוד כמה שאלות! מה השעה עכשיו? ובקנדה? אתה ידעת שיש לי קלטת על הצוואר? יש לך עט שחור? וסגול? וירוק? יש לידך טלפון? אז תרים טלפון! אני באמת אפסיק עכשיו.. מקווה שלא התייבשת... ואם כן, קח כוס מים קרים! הלכתי

../images/Emo98.gif

אז.. מה קורה? הכל בסדר, ואת? בטוח? כן. מה השעה? 23:05 יש לך שעון על היד<? לא אתה עוד לומד? לא. אתה אוהב את המחשב שלך? כן ואת הכיסא שלידו? לא
את מי יותר? את המחשב. אתה חושב שזה כיף להיות הקורבן השבועי? כן
זה כי עוד לא שאלו אותך מספיק שאלות.. אתה מסכים עם זה שליצורים ירוקים ענקיים עם נקודות ורודות ופסים אדומים לא צריך לקרוא אסתר? מי זו אסתר אולי תספרי לנו עליה חח? למה? כי אני לא מכיר אותה. חח בכל מקרה היא נראת לי דיי מכוערת
אתה מהאנשים שמשתמשים בשקיות ניילון בתור מצנח? לא חח היית פעם במטוס? כן ובאנייה? לא מה נראה לך יותר שווה? ברור שמטוס
|יש לך רישיון נהיגה? לא, אבל אני מתחיל ללמוד תיאוריה אוטוטו. יש לך תו חנייה לתנינים? אה
חשבת פעם להשתלט על העולם בעזרת פלמינגו צהוב? עדיין לא. אתה אוהב פופקורן? כן וטרופית?כן וטורטית? כן וקרוקס? לא אתה מאלה שיודעים שקרוקס זה רשע? כן יש לך מוזלילה? מה זה מוזלילה? אתה מוסיף תגובה או תגובה מהירה? תגובה. אתה רוצה שאני אפסיק נכון? כן חח חבל, אני בשוונג.. טוב בסדר.. אני אפסיק. רק עוד כמה שאלות! מה השעה עכשיו? 23:10 ובקנדה? 16:10 אתה ידעת שיש לי קלטת על הצוואר? לא, איזה קלטת
יש לך עט שחור? כן וסגול? לא וירוק?כן יש לידך טלפון?כן אז תרים טלפון! אני באמת אפסיק עכשיו.. מקווה שלא התייבשת... ואם כן, קח כוס מים קרים! תודה
שנה טובה

moton

New member
אין שאלות, רק מחמאות!

כל הכבוד על הניהול המסור והמושקע של הפורום.. באמת כיף לי להכנס לכאן, זה הפורום היחיד שאני גולש בו (מלבד הפורום שאני מנהל), לא הרבה פורומים מצליחים להכנס לי לחיים בצורה כזאת וזה כבר אומר הרבה. תמשיך ככה! ובהצלחה בהמשך..

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ממש שמחתי לקרוא את זה. תודה רבה על המחמאות
ותודה לך על ההשקעה המסורה והפינה המדהימה שהעלאת בשבוע שעבר - תמשיך אותה. תמיד אתה מוזמן לפתוח עוד פינות.
חג שמח

BaTeL37

New member
גללל

אממ שאלו כבר את כל השאלות שיכולתי לחשוב עלייהן..=/ אבלל אני אומר בהזדמנות חגיגית זו חחח שאתה מנהל תותחחח...משקיע בכל פרט קטן בפורום..וללא ספק מגיע לך להיות מנהל ואפשר להבין למה...באמת כיף שיש לנו מנהל כמוך
שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה,ולכל פורום ניקלבק

למעלה