אקסית..

שובבית38

New member
../images/Emo190.gifאקסית..

אשתדל בקצרה..!!! אני גרושה שנתיים..חודש ליפני הגרושים הכרתי בחור מקסים..(כניראה מקסים מידיי) מהסוג שליפעמים מרוב טוב בא לחנוק אותו..מכירים? כשהיה בהליכים הכיר בחורה ויצא איתה שנה הם ניפרדו ואני והוא הכרנו.. שתבינו לא לקחתי אותו מימנה.. מאז שהתחלנו לצאת ועד היום היא לא מפסיקה לחפש דרכים להפריד בינינו גם אם בשיחה ט"ל תמימה כאילו לישאול מה נישמע..עכשיו אנחנו ביחסים קרירים והיא אחת הסיבות.. עכשיו תישאלו למה הוא לא מפסיק את הקשר הזה? אולי אני אשמה כי רציתי להיתחשב ברגישות שלה שהיא אהבה אותו ואז הרגשות שלי ניפגעו.. הבנתי שהיא עזרה ותמכה בו בזמנים קשים כשהוא היה בשלבי גירושים, היא עודדה אותו, ונתנה לו כתף.. רציתי להיתחשב בזה שהיא מבוגרת מימני ולא ציינתי שהוא בן 55 ואני 38.. היא בת 54 .. שלא תבינו לא נכון אני מקבלת שאפשר להיות ידידים ולהיות בקשר אבל כשזה בגבול הטעם בטוב..היא אפילו לא מאיימת עלי שאדאג אם הוא ילך איתה כי הוא לא ילך אבל זה מטריד בצורה שאין מילים.. הטלפונים שלה כבר בכול שעה .. מי שרוצה רק לישאול מה נישמע ולא להפריע לא תידאג להיתקשר דווקא בשעות שאני שם אצלו או שהוא איתי אפשר בשעות העבודה.. עכשיו מה עליי לעשות כדי לנתק את הקשר שבינהם או אולי מה עלי לעשות שהיא תבין שזהו הוא כבר לא שלה ומספיק..? מיותר לציין שלקח למדתי ולא אצא יותר עם בחור שעדיין בקשר כזה עם האקסית .. אשמח לישמוע תגובות..

a n a t i 3 3

New member
הבעייה שלך היא איתו או עם עצמך!

הטלפונים שלה מפריעים לך? חשבת פעם מה באמת הסיבה לכך
בכל מקרה הבעייה שלך היא איתו ובטח לא איתה, דברי איתו.. תגידי לו את אשר את חושבת.. קצת קשה לי להאמין שאדם ירצה לוותר על ידידותיו (במיוחד על אלו שעמדו לצידו בזמנים הקשים) בשביל אישה שלא מכבדת את עברו.

t o t a l

New member
קנאה ורכושנות

הן כמה מהתכונות שאני פחות מחבב. הוא לא שלה. הוא גם לא שלך. הוא רק של עצמו.

../images/Emo13.gifלהרגיש שייך...

למקום למשהו למישהו.. להרגיש שייך..נגעת באותה נקודה..

שובבית38

New member
יפה לך..

כניראה הוא מהסוג היום אני איתך מחר אם מישהי אחרת..... רק תחשוב על זה שיבוא יום ואתה תירצה שמישהי תהייה איתך היא פשוט לא תהייה שם...

t o t a l

New member
חיפוש נשמה

אני קורא לזה "להתמסר" [להרפות ולהסכים....]. להתמסר זה להרגיש. להתמסר זה להתגעגע. להתמסר זה לחוש את הקרבה הזאת, את האכפתיות. להתמסר זה להתרפק, להתכרבל ולעטוף. להתמסר זה להציץ בה מזווית העין, באולם רחב, עמוס אנשים שתויים ומחופשים, מרחק 25 מ' ממני ולדעת לפי שפת הגוף שלה, בדיוק באיזה מצב רוח היא נמצאת. להתמסר זה מליון דברים. אבל אף פעם... לאף אחת, לא אומר מה לעשות, איך לעשות, מתי לעשות ועם מי.

זה הוא זה לא את

ואל תוציאי כעסים עליה.אם זה האופי שלו יום אחד את עלולה למצוא את עצמך בדיוק במצב שלה-הוא עם מישהי אחרת ואת מנסה להשתדל לראות אותו ולהתקשר כל שעה.אופי זה אופי.

שובבית38

New member
חשבתי שאתם קצת יותר מציאותיים..

אן כאן קינאה.. אן כאן רכושנות.. יש מצב שהיא יכולה ממש לתת לו את עצמה והוא בעדינות ויפה דוחה אותה.. אם זאת הייתה ידידות בריאה אני הייתי מכבדת ברצון.. תיראו שוב את מה שכתבתי כדי להבין.. ומה זה הוא לא שלך ולא שלה.. מי שלא שלי אני לא צריכה אותו.. ואולי אם היית מכיר אותי היית חושב אחרת.. אם חברים אז חברים וזה המקום אני שלו והוא שלי.. ואם המטרה היא סתם סטוצים אז מי שמסכים יבורך.. בטח תגידו שאני מרובעת ....

אני חשבתי שעם שלושה אומרים

אז אין ספק..אבל ששניים אומרים..זה עדיין במהלך השתייה..

למה תמיד יש קוץ בתחת?../images/Emo4.gif

למה אי אפשר שמשו ילך על מי מנוחות? למה הכל תמיד מסובך? למה אי אפשר שהכל יהיה חלום רטוב? למה?

ערסlight

New member
עוד אחת...

מה לעשות? מה לא לעשות? בסוף... יש לך רק שתי אפשרויות. תלכי או תשארי. וכל היתר... פטפטת.

כברלא

New member
אין קשר אליה...

תעצרי ותחשבי... ההתייחסות לאקסית קשורה רק באדם אחד...בך.... ברגע שיהיה לך את החופש להיות מי שאת במערכת יחסים, תחושי ביטחון בעצמך ובקשר, ודבר לא יפריע לך.. אני בעד בדק בית. כיצד את יוצרת עצמך מולו,שזה מה שקורה לך?

ב ה י ר

New member
אם זה מפריע לך

אז את כן מרגישה מאויימת ואם את "מאויימת" כניראה שזה לא זה. ואם זה לא זה אז אני לא שם.

שובבית38

New member
ההחלטה..

חיפשתי את התשובה אצלכם כשלי בעצם הייתה החלטה רציתי יותר שלהחלטה שלי יהיה בסיס קצת טוב יותר.. אז ככה חודש ימים כבר החלטתי שאנחנו נישארים ידידים טובים וזה מעוד סיבות אילו ואחרות.. אנחנו מאוד אוהבים ויש כמה מיכשולים שאנחנו מיתקשים להיגבר עליהם.. כמו הפחד שלו מהגיל שלי ואני חושבת שזאת שטות אני אוהבת אותו אהבת אמת.. והסיבה הנוספת היא ילדים שלי שקצת קשה לו להיתקדם צעד נוסף במערכת היחסים בינינו..החלטתי שהוא לא בשבילי ואנחנו עדיין ניפגשים לירקוד ביחד או לישתות קפה בקיצור ההחלטה היא שכול עוד ואן לנו בני זוג אנחנו ממשיכים להיפגש מתי שבא לנו.. ויש לנו את האפשרות להכיר אחרים ולצאת עם אחרים.. והאקסית היא רק אחת מהסיבות אם זאת היתה הסיבה היחידה אז אולי הייתי מנסה ליראות ממש אך להיתפטר מהבעיה.. ולכול אלו שחשבו שאני אולי לא בסדר וזה בסדר שיש ידידות אז רק שתדעו היא יכלה לבוא כשאני שם אפילו קפה הייתי מכינה לה.. אבל כשאני יודעת שהיא כול הזמן מנסה להיכנס לו לתחתונים אז הכול כבר אחרת..וניראה מי הייתה מסכימה.. אז?.????? מה אתם אומרים ההחלטה שלי נכונה או לא?

GOLF46

New member
ההחלטה בריאה רק צריך לדעת לשמור

עליה וזה תלוי רק בך שיהייה לך בהצלחה

למעלה