סקר

../images/Emo19.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

איזה דמות הכי מאפיינת אותכם
אפשר גם לשלב בשתי דמויות בסידרה:) אצלי חצי ירון כי אני דאי ביישנית כמוהו כזה לפעמים
וחצי אמא של ירון
על תשאלו אותי למה פשוט ככה

or 343

New member
אוקיי, אני מין שילוב בין...

ליה לריקי.... כן, שילוב מנצח.

amc22

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo36.gifאני!!!../images/Emo26.gif../images/Emo141.gif

אני הכי מאפיינת אותי זאת הדמויות: ארז הכי הרבה, בגלל שגם אני הייתי מתחרפנת עם החברה הכי טובה שלי היתה גונבת לי את התפקיד, מה לעשות, בדם שלי זורם משחק. אח"כ ליה, כי אני כריזמטית כמוהה. אני גם כמו ריקי, אבל רק|סהדגש| מהבחינה שאני יכולה להסתדר לבד. אה, אולי גם כמו ירון, אבל זה תחושה, אני לא יודעת למה
.... טוב, זהו נראה לי...

y a ® d e n a

New member
אני חושבת שאני שוילוב של

אלפסי ובתיה..............חחחחחחחחחח...............סתם בצחוק!!! אני ככה רותם שירן ורם....

aYaLoLy

New member
אנייייייייי

נראה לי שאני רותם לגמרי!!!!! גם אני אעשה ה-כ-ל-! בשביל לקבל תפקיד בכזאי\תי הצגה! אם היה צריך הייתי מעמידה פנים שאני עציץ...

yuli c

New member
אחלה סקר...

אני כי מזדהה עם ריקי ועם ארז כי זה דמויות שלא הכל הולך להם בקלות בחיים כמו ליה וירון והם צריכים להתאמץ כדי להשיג את מה שהם רוצים באמת. אהבתי את ריקי כי היא נלחמת על האהבה שלה ועל האמת שלה ויש בה צד נאיבי קצת כמו שלה לדעתי היא צריכה להעמיד את קובי במקום שלא ינצל אותה.

SofyTofy

New member
אני לגמרי ארז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לגמרי../images/Emo70.gif

כאילו../images/Emo85.gif

מהדמויות בסידרה איזה אופי משל כולם בסידרה הכי מאפיין אותך אתה יכול גם לשלב בשתיים

yuli c

New member
הייתי אומרת ש...

אני שילוב של ריקי ושל ארז. לא יודעת אנשים אמיצים כאלה שהולכים עם הרגש שלהם עד הסוף. ושום דבר לא בא להם בקלות בחיים כמו לליה וירון.

למעלה