מפגש פורום ~

B o N u s

New member
../images/Emo19.gifמפגש פורום ~ ../images/Emo110.gif

חיכיתי וחיכיתי, אני באמת חושב שכדאי לחכות אחרי המצב הביטחוני. אבל בינתיים מלאו את השאלון לקראת המפגש > 1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית =>> 2. מקום מועדף =>> 3. גיל =>> 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? 5. האם אתה מעוניין לבוא? 6. לאן לא היית מסכים ללכת? יאללה

B o N u s

New member
יש פורום לפליקסים D:

1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית =>> אין 2. מקום מועדף =>> עזריאלי, בהעדפה לקניוכל 3. גיל =>> 13. בספטמבר 14. 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? חופשי חודשי 5. האם אתה מעוניין לבוא? אכן 6. לאן לא היית מסכים ללכת? למקום שהרכבת לא מגיעה אליו

אני ../images/Emo9.gif

1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית =>> יכול תמיד 2. מקום מועדף =>> בתל אביב... 3. גיל =>> 14.5 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? אוגוסט 5. האם אתה מעוניין לבוא? כן 6. לאן לא היית מסכים ללכת? לצפון

B o N u s

New member
אתה 14 וחצי כבר? O-:

לא יכול להיות! חשבתי שאתה גדול ממני רק בחצי שנה... באיזה חודש נולדת?

B o N u s

New member
וואי, עוד חודש באוגוסט או בספטמבר?

וואי אתה גדול ממני יותר מחצי שנה O-: אני תמיד חשבתי רק ב3 4 חודשים.. טוב ^^'

red mosquito

New member
אני לא יודעת אם אני אבוא אבל לטובת

כולם, אני ממליצה על עזריאלי, זה מקום נוח ומרכזי שכל הרכבות והאוטובוסים מגיעים אליו.

ofer976

New member
מפגש פורום...

1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית. אין..לא יוצא לשום מקום 2. מקום מועדף עזריאלי!!! 3. גיל 14 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? לא ממש אכפת לי 5. האם אתה מעוניין לבוא? אמ
ככה ככה 6. לאן לא היית מסכים ללכת? לקניות הזה שאתה תמיד רוצה שנלך אליו....

מ א מ י2

New member
אני אוותר על המפגש ../images/Emo219.gif

כי יש לי בעיות עם נסיעות וכו'. וכל רגע יכולים להחזיר את ההחתמות. ככה שזה חשוב לי מאוד
. חוצמזה,אני לא בטוחה בקשר לכלום.

סינטטית

New member
עונה

1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית =>> כבר הייתי בחופשה, לא יודעת מתי אני לא אהיה בבית, אבל אני מאמינה שאני אוכל להגיע...[מקוה] 2. מקום מועדף =>> עזריאלי, הכי קל להגיע וכולם יכולים להגיע 3. גיל =>> 17 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? תחילת אוגוסט... סוף אוגוסט זה כבר סוף החופש ואני לא בטוחה שיהיה לי זמן 5. האם אתה מעוניין לבוא? כן 6. לאן לא היית מסכים ללכת? למקום שאני לא יודעת איך מגיעים אליו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני...

1. תאריכים שבו אתם יוצאים לחופשה/לא בבית =>> לא משנה לי... 2. מקום מועדף =>> אזריעלי [ או איך שלא כותבים את זהה...] או בשבעת הכוכבים [זה קניון בהרצליה הרכבת מול הקניון ככה שזה לא יהיה בעיה... 3. גיל =>> 13 4. סוף אוגוסט/תחילת אוגוסט/סוף יולי? מתי יותר נוח לכם? לא משנהה... 5. האם אתה מעוניין לבוא? כןן 6. לאן לא היית מסכים ללכת? לצפון... [חח ברור
]

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif דרך אגב ../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

מישהו יודעע אם עזריאלי קרוב ל"בורה לתכשיטים"??? כי אני חייב להיות שםם [אני מת לקנות את התליון הזה של האלופה... עם התנין...]

B o N u s

New member
אממ,

הבורסה נמצאת ברמת גן. זה הבניין הגבוה יותר בארץ [יותר מעזריאלי, אגב] אני מאמין שצריך לראות את זה. אם אני לא טועה זה בניין עגול. אתה צריך לנסוע כל הדרך לעזריאלי מהרצליה נומר, ואז בפנייה הראשונה שיש לך לרמת גן בצד שמאל תקח שם. תכנס ומשם כבר תשאל אנשים לגבי הבורסה לתכשיטים. ספר לי כמה זה עולה בבקשה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אורי אמר לי בפורום האלופה זה

עולה 300 ש"ח [כאילו 299 ש"ח אבל מה זה משנהה...?]

למעלה