יום שני

אז

שעה 1: אנגלית. כל השיעור בדקנו שיעורים. המורה מתעכב על כל משימה בחוברת ובספר, פשוט הכל! הוא מתקדם ממש ממש לאט. שעה 2: היסטוריה. היה דווקא ממש נחמד. המורה: "אחד העקרונות של האידיאולוגיה הנאצית... תגידו איך הבורקס ליד התאילנדי?" כל הכיתה: "איזה בורקס תאילנדי?
" מסתבר שהיא התכוונה למסעדה כזאת של בורקסים שהיא חשב שהיא ליד מסעדה תאילנדית, אבל היא לא ליד מסעדה תאילנדית. טוב לא משנה
שעות 3-4: פיזיקה. נפילה חופשית זה לא כיף. וגם היה איזה בחן קטן שלא היה חובה להגיש אותו, אבל הצלחתי אותו בזכות חבר שלי שישב לידי
שעה 5: מתמטיקה - חדו"א. שעה 6: אנגלית. למה מורים תמיד שולחים אותי לעשות להם שליחויות או להביא להם דברים? הפעם המורה רצה שאני אביא מטאטא ואטאטא ליד הפח.

Insanity Is Me

New member
עדיין חולה

מחר סופסוף בצפר. כן, נשמע מטומטם להגיד את זה אבל נמאס לי להיות שבוע בבית בלי לצאת, זה מחרפן!%#@ וסתם גם אין לי מצברוח בגלל מלא דברים ונמאס לי.

Safiaa

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif

אתחיל בזה שקיבלנו ציוני בגרויות, סופסוף: הסטוריה: הגשה- 95. בגרות- 84 (הרגשתי שאני אקבל יותר, אבל גם זה מעולה). סופי- 90. מתמטיקה (001) מועד א': הגשה- 100. בגרות- 100. סופי- 100. לשון: הגשה- 90. בגרות- 97. סופי- 94.
שעת 0: אנגלית. סיימנו סיפור. שעה 1: אזרחות. שעה 2: ספרות במקום הסטוריה. שוב ביאליק. שעות 3+4: תאטרון. המורה עשה לנו תרגיל שנרקא "פסיכולוג" כדי להכיר יותר את הדמויות בדיאלוגים שלנו, היה מגניב. שעה 5: ספורט. שעות 6+7: תנ"ך. סיימנו את מלכים ב' סופסוף!~ מורה איטית רצח!

../images/Emo3.gif

שעה 1: היסטוריה, הכיתה הייתה כמעט ריקה כי כל מגמת מוזיקה נסעו לאיזה כנס... מי שנשאר ישב בשולחנות הקיצוניים אז הכיתה ממש נראתה ריקה. המורה המסכן כל הזמן שאל אותנו שאלות ולא היה מי שיענה >< שעה 2+3: ביולוגיה
מורה מטומטמת... היה לנו בוחן כנקמה כי לא הכנו שיעורים בשבוע שעבר, ניסינו לדבר איתה ואחרי חצי שעה של דיון (לא ממש מוצלח כי היא בקושי נתנה לנו לדבר) היא אמרה למישהי שבגדה (
) ואמרה שאנחנו מגזימים: "כל הכבוד שאת אומרת את זה, לא כמו שאר המתבכיינים" חצופה!
שעה 4: מחשבים שעה 5: מתמטיקה, שוב הכיתה הייתה די ריקה, לא הבנתי מילה ממה שהמורה הסבירה ועכשיו לבנות מערכים ב#C

-

סתם היה יום משעמם
לא משהו מיוחד.. היה מבחן בהסטוריה.. היה פסדר:] בצהריים הלכתי עם חברות לשופינג וזה. דברים חדשים
וראיתי את החבר לשעבר. לא נעים במיוחד

talbebchuk

New member
אעאע ציוני בגרות נדיריםםם

מתמטיקה - 005 98 סופי! לשון - 97 סופי! מחשבים - 100 (!!!!!) סופי היסטוריה - 90 סופי (זה פשוט גאוני בשבילי D: שונאת היסטוריה.. ) וליום המוזר שלי: 3 שעות פיזיקה על הבוקר - זו פשוט התאבדות. התחרפנתי. אח"כ תנ"ך ואזרחות - ישנתי אח"כ ספורט - הברזתי.ואז אמרו לי שהשיעור בכיתה אז הגעתי והיא חשבה שאנחנו בועדת קישוט חחח אז הייתי אחראית קיר ימי הולדת :) ואז - 3 שעות ספרות. שוב התחרפנתי.. היום הזה פשוט מטריף.. ואז הלכתי לשבטי הקט :) עזרתי לצוות שלי להכין פעולה. ואז לחבר שלי. ואז באתי הביתה והלכתי לישון..

למעלה