../images/Emo19.gifחזרתי....
אחרי כשלושה ימים שמרוב עבודה לא הספקתי להתקרב למחשב חזרתי ואני רוצה לשתף אתכן במה שגיליתי ולשאול כמה שאלות כמובן. אז כדי שתבינו מהיא העבודה האינטנסיבית שבגללה נעלמתי אני מגלה שמדובר באבו-נפחה מרצועות נייר כמובן...
ביומיים האחרונים גיליתי שאסור להאיץ בתהליכים, זה התחיל בדלורית הנחמדה שהכנתי במפגש ואחריו שהיתה כ"כ יפה וכל כך רציתי שתתיבש כבר אז הכנסתי לתנור בטמפרטורה נמוכה ולצערי השארתי קצת יותר מדי זמן בפנים והחלק התחתון שלה התקוצץ, כמובן שהפרדתי שוב בין החלקים ונתתי לה להתיבש בנפרד כמו שצריך ועכשיו החלקים לא הכי תואמים וממתינים לחיבורם המחודש
. הטעות השניה שלי לאותו יום היתה להכין דבק טפטים בסיר זכוכית שאף פעם לא בדקנו את עמידותו בבישול. מהמפגש היה זכור לי שלוקח לדבק כמה ימים ואז הוא מוכן לעבודה, אני כמובן חשבתי שבישול עדין יעזור והעונש שלי היה סיר שהתפוצץ ו2 ליטר דבק טפטים שנשפך על הגז
ושוב המסכנה היא: שאסור להאיץ בתהליכים בנתיים אני עובדת על אבו נפחא, תמונות בקרוב, וטפו טפו
הכל בסדר. ורציתי לשאול את אביבה ולהתנצל על סנליות, איך להכין כמו שצריך דבק טפטים
. שיהיה יום טוב וללא נזקים לכולכן
אחרי כשלושה ימים שמרוב עבודה לא הספקתי להתקרב למחשב חזרתי ואני רוצה לשתף אתכן במה שגיליתי ולשאול כמה שאלות כמובן. אז כדי שתבינו מהיא העבודה האינטנסיבית שבגללה נעלמתי אני מגלה שמדובר באבו-נפחה מרצועות נייר כמובן...