זה שתרצה אמרה לך שעדיף לא להראות במודעה את מה שכותבים, לא אומר שזה לא עובד בשום מקרה. אני בטוח שרוב קהל היעד יאהב את המודעה הזו וזה מה שחשוב באמת, ולא מה יגידו כמה אנשי עדר בענף שנתקבעו להם כמה "חוקים" במוח.
כתבת צודק בכותרת ואז כשנכנסתי לראות את התוכן היה כתוב טועה. וואו. ובואי אל תנסי ללמד מה זה קריאייטיב בסיסי. כי זה גורם לי לחשוב על חיילים שמנסים לקשט את הבסיס. את מבינה? כאן אנחנו פשוט שונים, וטוב שכך.
מודעה בת-בת זונה, חוקים נועדו כדי לשבור אותם כשצריך ולאמץ אותם כשהם הכרחיים. במקרה הזה זה פשוט עובד מעולה. היי, אנחנו לא במדעים המדויקים ותפסיקו לקחת כל כך ברצינות את המקצוע הלא כל כך רציני שלנו. הכי לגיטימי לבקר ולתת דעה אבל יש פה יותר מדי הערות שלקוח היה נותן (או תקציבאי זוטר שמת להשמיע קול בחדר) וגם ההערה שלך בעיני נחרצת ומזלזלת מדי. ואל לך לחשןד בי שיש לי קשר למודעה (המגניבה) הזאת.
מישהו מכם ראה לאחרונה את הפוסטר לתערוכת הבוגרים (2006) של האקדמיה לעיצוב ויצו שבחיפה? דומה להפליא... http://www.mouse.co.il/CM.art_item,418,208,2521,.aspx
הלו, נראה לי שלא הבנת.הרי אלו הסימנים שעל האריזה, הציורים. וכמה שלא תתאמץ, פשוט לא תוכל לשבור אותם. הם בסה 'עפו' מהמקום מרוב המהירות. לדעתי פשוט מצויין, אחת הטובות שעלו כאן.