אין ברירה...

elninyo

New member
../images/Emo19.gif אין ברירה...

קבלת שבת כרגיל. לא ברור? כל הקהל הקדוש ,הצופים,הגולשים,השובתים,כולל אלה שטרם פרעו להם את חובם,
מוזמנים. המקום ימוזג בין 19:00 - 00:00 .(להביא בבקשה כוסות חד פעמי מהבית)
חוטאת במילים אייך?

איךך איך זה תמיד קורה לי../images/Emo7.gif

אתה מוכן להסביר לי דייג איך זה תמיד קורה לי רק לי ודפקא לי? למה דפקא שרציתי לשמוע ולהשתתף בשירה בציבור לפני קבלת השבת,אני מגלה שאין לי בכלל רמקולללל אין לי כרטיס קול בגלל כל הפירמוטים של המחשב... אז תסביר לי בבקשה ממך..מה עשיתי? או מה לא עשיתי שמגיע לי עונש ברוטאלי שכזה? <הבכי שלי ממש קורע לב,קשה לעצור את פרץ הרגשות שלי> אין ברירה אקח לי
ואולי זה יעזור לי להשתתף איתך בקבלת השבת

וי לי קרתה לי טעות לא נורמלית

אולי זה בגלל ה
שלקחתי...פשוט התבלבלתי שקלחתי=שלקחתי וכעת משאנחנו מוכנים לקבל את פני שבת המלכה שבת בכפר דודו זכאי מילים: שמואל בס לחן: דוד זהבי שבת היום, דממה קדושה על כל שדה, על כל חורשה. ועץ אל עץ בגן ילאט: שבת היום! היום שבת. פרשו שחקים מפה תכולה - ובנהר שקטה מצולה. כל דרך חול היום שטוחה ומוליכה אל המנוחה. שליו עומד גם שור, גם סוס, גם הפירדה ליד איבוס בבטחון היא לועסה - ללא משא, ללא משא. ובחצר - להקת יונים לוקטה דומם הזרעונים. גם דרור קטנה באה הלום, שבת שלום! שבת שלום!

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשבת../images/Emo48.gifשלום../images/Emo140.gif

שיר ליל שבת מילים: יהודה עמיחי לחן: משה וילנסקי התבואי אלי הלילה כבסים כבר יבשו בחצר מלחמה שאף פעם לא די לה היא עכשיו במקום אחר וכבישים שבים בלי הרף לבדם כסוס בלי רוכבו והבית נסגר בערב על הטוב והרע שבו וידענו היטב כי הגבול הוא קרוב ואסור לנו שם אבי התפלל ויכולו הארץ וכל צבאם צבא והארץ האפילו עוד מעט יכבה האור המצווה בה שמיים התחילו שוב השניים צריכים לגמור

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

תמיד עולה המנגינה מילים: יורם טהרלב לחן: יאיר רוזנבלום מן השעות והשניות והקולות באוזניות מן הכוכב על המגדל ומן הרוח לצידו והחבר שעל ידו אשר מרים לו אגודל מן העבים הנפתחים ומכנפי המלאכים ומלילות ללא שינה תמיד עולה: לה לה לה... מן הרקיע הבהיר עד גגותיה של העיר והשדות הרחבים וכשהלילה מעליו והשמיים מתחתיו ועל הארץ כוכבים עמוק עמוק בתוך הלב בתוך הראש המסתובב מן הקצה, מן הפינה תמיד עולה המנגינה: לה לה לה... על התקוות הכי ורודות האהבות האבודות ואלה העומדות בתור עם זוג עיניים כחולות וציפורניים אכולות אשר קוראות לו שיחזור מכל האור מכל הלב הוא שוב אליך מתקרב את יכולה מתוך שינה לשמוע את המנגינה מן הרקיע הנמס אשר אומר לי תיכנס ובו אלייך אני שט ומן האופק הלבן ומן הרווח הקטן שבין הנילוס והפרת (כל מה שהיה או לא היה) מה שהיה וכבר נגמר הטוב הרע והמכוער וכל ארצנו הקטנה כבר שרה את המנגינה: לה לה לה... על התקוות הכי ורודות האהבות האבודות ומלילות ללא שינה תמיד עולה המנגינה על התקוות הכי ורודות האהבות האבודות ומלילות ללא שינה וזאת ארצנו הקטנה ששרה את המנגינה: לה לה לה...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifכשיום חדש יזרח מחר ../images/Emo42.gif

שלום על ישראל מילים: דודו ברק לחן: אפי נצר הדליקו אור ברחובות ושיר זמרו בעיר מחר על פני כל התקוות יפציע יום בהיר משובכים יגביה אז ריבוא יוני לבן ושמש נקיה מפז תקרא מתוך ענן. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל. כשיאיר יום של זהב בהר וברמה חידלו לכם מאש וקרב אנשי המלחמה עדו זרים אלפי גוון ובואו בשירה עם נערות הכרך כולן לעיר המוארה. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל. אם למחר שלום יבוא עד תמו הדורות מן הרמה עד הר נבו הדליקו מדורות אז הר להר שלום יאמר ואור גדול יהל כשיום חדש יזרח מחר על כל בית ישראל. שלום שלום שלום על ישראל אמרו אמרו שירי הלל שלום שלום על ישראל.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשיר ליל שבת ../images/Emo48.gif

שיר ליל שבת מילים: יהודה עמיחי לחן: משה וילנסקי התבואי אלי הלילה כבסים כבר יבשו בחצר מלחמה שאף פעם לא די לה היא עכשיו במקום אחר וכבישים שבים בלי הרף לבדם כסוס בלי רוכבו והבית נסגר בערב על הטוב והרע שבו וידענו היטב כי הגבול הוא קרוב ואסור לנו שם אבי התפלל ויכולו הארץ וכל צבאם צבא והארץ האפילו עוד מעט יכבה האור המצווה בה שמיים התחילו שוב השניים צריכים לגמור חוטאת יקרה,מה יהיה עם כרטיס הקול?

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהמסך שוב עולה../images/Emo24.gif

ההצגה הגדולה מילים: אהוד מנור לחן: ירוסלב יעקובוביץ' המסך שוב עולה על במה עגולה אור השמש מלא תפאורה כחלחלה מתחילה הצגה שקיצבה צרחני סיפורי עשיר ועני הצגה אין סופית לא נגמרת לעד מליוני משתתפים אך צופה בה אחד הוא צופה בכולם וכולם בידו וכולנו כאן בחסדו כן, כולנו כאן בחסדו .

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהמסך שוב עולה ,( ../images/Emo184.gif )

ההצגה הגדולה מילים: אהוד מנור לחן: ירוסלב יעקובוביץ' המסך שוב עולה על במה עגולה אור השמש מלא תפאורה כחלחלה מתחילה הצגה שקיצבה צרחני סיפורי עשיר ועני הצגה אין סופית לא נגמרת לעד מליוני משתתפים אך צופה בה אחד הוא צופה בכולם וכולם בידו וכולנו כאן בחסדו כן, כולנו כאן בחסדו . באנו לכאן באנו מזמן באנו לכאן במסע לילי כל שניתן רגע קטן רגע לך רגע לך רגע לי . הפתעות עד בלי די ותמונה בתמונה אבל יד הבמאי מנוסה אמונה אם סיפור מאכזב הוא מרעיד הבמה וקורא לאש לשממה כל שורה גורלית כל תפקיד ותפקיד אך סמויה התכלית וסמוי העתיד אך נצליח אולי להפריח יונים ולגדל כמה שחקנים ולגדל כמה שחקנים . באנו לכאן...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשבת שלום princess lis ../images/Emo24.gif

שיר עולה מילים: דפנה אילת לחן: עממי שיר עולה מעמק, מטפס בהר מתגלגל לו זמר, ישן אבל מוכר ולכן כולנו פה באופן מיוחד נזמר פה זמר מדפנה עד אילת הד עונה לו בגליל ומצטלצל בגיא ומזמר בקול שני האריה שבתל חי והד עונה מעמודי שלמה או או או שיר עולה מעמק, מטפס בהר... שיר שהוא עליז יותר משיר המעלות ובסדום בקצב ער מצטרפת אשת לוט והד עונה מעמודי שלמה או או או שיר עולה מעמק, מטפס בהר... מזמר צופר על כביש בידי הנהגים ובים סוף מוביל כריש את מקהלת האלמוגים והד עונה מעמודי שלמה או או או שיר עולה מעמק, מטפס בהר... בלי גיטרה מזמרים גם צמד אלמוגים ובתמנע הכורים מנגנים בפטישים והד עונה מעמודי שלמה או או או
שיר עולה מעמק, מטפס בהר...

emmy5

New member
../images/Emo16.gif|נרשבת שלום לכולם ../images/Emo48.gif|חיבוק

אותי אשרתם לבד בחדר השני ...

שבת שלום כולם../images/Emo48.gif

עם כניסת השבת השארתי את כל החטאים שלי בצד, לתחילת שבוע הבא. לבשתי בגדי מלמלה,הנחתי על ראשי מתפחת והנני מוכנה ומזומנה לקבלת שבת הממלכה.
שלום לך אורחת! שלום לך אורחת שלום לך שבת חכינו חכינו סוף סוף הנה באת. הבית שטפנו פרחים לך קטפנו פרשנו מפה לבנה על שולחן הנרות מאירים,כל הבית מוכן. שלום לך אורחת שלום לך שבת חכינו חכינו סוף סוף הנה באת.
למרות החטאים שלי זוכרת לספר לכם שהמילים נלקחו מספר של שלום לך אורחת שהיה פעם שייך לילדי וממתין לעבור ברוב פאר והדר לנכדי(שטרם ראו אור(

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo127.gif../images/Emo63.gif../images/Emo39.gifחוטאת במילים

ספר השירים יהיה שמיש גם לנכדתך
,לכל הנכדים בשעה טובה ומאושרת
. ושוב שבת שלום
,עד הרגע הבא

elninyo

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo24.gif

emmy5 יקרה , מבטיח להודיעך בשבת הבאה על מועד הכינוס.
בערב שבת אנו כאן ,נקודה.
וקצת בגדרה

למעלה