ישות21

New member
../images/Emo189.gif

היקום כל כך נרחב .. כל הגלקסיות , שנות האור ... הכוכבים, השמש , הירח המקומות הקסומים בעולם , השמיים הנצחיים הטבע בעיצומו, העצים ירוקי העד, הים המסתורי והעמוק כל היצורים שבשמיים ובארץ, התפעמות הלב הקסום תודעת האדם מסתרי התת מודע. והלא מודע. מאדים, נוגה , צדק , יופיטר, שבתאי , מרקורי, פלוטו, נפטון, שמש. הקסם האינסופי שבמרחבי הנצח של היקום על פני כוכביו הקסם שבהתפתחות האדם לישות.. לא עוד גבולות. לא הייתם רוצים להשאר בחלום לנצח? Radio Rivendell מוזיקה שמיימית.. Laban - Love In Siberia

EndOfAllHopes

New member
אם זו הייתה שאלה...אז

לא, אמנם בחלומות צלולים הגבול הוא הדמיון/מחשבה שלך, יש הרבה מה לעשות, אבל בעולם האמיתי יש מיליארדים של מוחות שפועלים ולכן הוא יותר מעניין.

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

מדובר בדיון שעולה כל מספר חודשים, אך לאור 'מבול' החדשים נראה לי שניתן להעלות אותו שוב: במידה והייתה ניתנת לכם האפשרות לחיות את חייכם בתור חלום צלול (בשליטתכם המלאה) - האם הייתם עושים זאת

ישות21

New member
המציאות של החלום בעיניי

הרבה יותר פוריה מרתקת מושכת אינסופית ששווה יותר לחיות אותה..

limmay

New member
אני אומרת....נהנודה

קודם כל תנו לי לחוות חלום צלול ואז אני אגיד לכם. כרגע...אני רק לומדת. או..רק חולמת לחצלל.

לא

יש משהו מאוד בודד בחלום צלול. בעולם שהוא כולו בשליטה שלי, אין חשיבות לדמויות שנמצאות מסביבי, כי כולן בעצם חלק ממני ומהדמיון שלי. ולא משנה כמה דמויות יהיו מסביבי בסופו של דבר אני בעצם נמצא לבד. בחיים בשליטה מלאה אין אתגרים, וכשאין אתגרים אין לאן לשאוף, וכשאין לאן לשאוף ... אז למה אנחנו חיים? בעולם האמיתי יש לנו את האפשרות להתחבר לאנשים אחרים, אבל מה לעשות, הדברים לא תמיד קורים כמו שאנחנו רוצים. אבל זה מחיר ששוה לשלם. צריך לדעת לשלב. נראה שיצא לי קצת קישקוש פילוסופי, סליחה אם זה נשמע פלצני

limmay

New member
קישקוש פילוסופי? פלצני? ><" נהנודה

על מה אתה מדבר? זה היה ממש נכון! זה גרם לי לחשוב על זה יותר לעומק.. זה ממש נכון.. כי במצאות אתה אף פעם לא תדע איך יגיבו למה שאתה אומר או עושה. בחלום צלול אתה שולט בדמויות ואתה יודע מה יקרה.. אבל.. תחשוב על זה.. יש אנשים שלא רואים את זה ככה! כי סה"כ חלום צלול נראה מאוד מציאותי לכן יש לבצע בדיקת מציאות... אנשים נוטים להתבלבל בים חצלול למציאות.

nivinivini

New member
ומה בקשר לגוף שישן, אני לא מבין?

הוא ירקב בסוף לא? אתם מתארים מצב של צמח בבית לוינשטיין. טוק טוק מציאות.

ישות21

New member
התחרטתי

אני מעדיף חיים בתוך "חלום צלול" ולכל מי שחושב שחיים כאלה "עדיפים" שיראה את הסרט : "ונילה סקיי" זה ישנה את דעתכם אותי זה שינה

LOLI152

New member
לדעתי..

מצד אחד... הייתי בשמחה נשארת בחלום הצלול, שם אני יכולה לעשות המון דברים שפה אני לא, אני יכולה להזמין אנשים שגרים במרחקים עצומים, או אפילו בעולמות שונים (מתים, לדוגמא), אני יכולה לשלוט במזג האוויר, ועם יכולת מלאה בלהביא אנשים, הייתי נשארת בחלום. זה שהגיב כמה תגובות מעלי אמר שבאיזשהו שלב אני אהיה בודדה שם, זה לא בטוח,זאת אומרת, אתה לא בדיוק לבד, ונכון, מי שאתה נמצא איתו, הוא עצמך, אבל גם עצמך הוא לא בדיוק משעמם, וחוץ מזה, אצלי, כשנגיד יש איתי מישהו בחלום הצלול, אז המוח שלי נותן לו את התכונות של עצמו, ע"פ זה שהוא מכיר אותו, וככה בעצם יוצא, שאני שולטת בכולם. לדעתי הסופית, הייתי נשארת בחלום צלול.

ayana19

New member
אני לא מסכימה איתך בכלל !

לא הייתי רוצה להישאר בחלום צלול לנצח !!! מכמה סיבות : 1. תאמינו או לא אחרי כמה זמן זה כבר יהיה משעמם וריק ! עצם העובדה שאנחנו משקיעים ורוצים לעשות חלום צלול והוא מגיע פעם בכמה זמן אנחנו לא משתעממים ממנו. 2. בכל דבר בחיים צריך איזון לא משנה מה !!! יותר מידי זה אף פעם לא טוב ! צריך לשלב בין השניים. 3. אנחנו בני האדם רוצים ריגושים ,אתגרים,חוויות - דברים שאנחנו חושבים (ואני מדגישה חושבים!!) שאנחנו מוצאים אותם בחלום צלול עקב העובדה שאנחנו עושים כרצוננו. נהפוך הוא ! בחיים אנחנו מוצאים את הדברים האלה ! כי השליטה היא לא רק בידינו וקורים גם דברים רעים וגם טובים בחיים שגורמים לנו עיניין - אין עיניין אז משעמם (ככה אנחנו האנשים). בגלל זה אנחנו מאוד נהנים בחלום צלול כשהשליטה היא אך ורק בידינו ואין גבולות - זה הרצון שלנו להתרחק קצת מהעולם המציאותי ולחיות בעולם הפנימי שלנו ,אבל ! זה צריך להיות בזמן מוגבל ולא לכל הזמן כי אז כבר נאבד את העיניין והרצון בחלום צלול כי הוא כל הזמן יהיה !!! ואנחנו בני האדם מאבדים מהר מאוד עיניין. לסיכום - יש צורך באיזון בין השניים ! ולא לחיות חיים נצחיים בתוך חלום !! זה למה ניו ומורפיוס נלחמו נגד המטריקס !!!!

למעלה