למה כולכם אוהבות את אדם שרון הכי חתיך המושלם הזה ! תגידו הם באמת עונים לפעמים ?
נ נתושיייית New member 24/1/06 #1 ../images/Emo189.gif למה כולכם אוהבות את אדם שרון הכי חתיך המושלם הזה ! תגידו הם באמת עונים לפעמים ?
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 24/1/06 #3 לא כולנו אוהבות את אדם.. אני אוהבת יותר את אושרי חח...אבל מזה משנה את מי אוהבים כולםםם חמודיםםםםםם מתוקיים יפיופיםםםםםם........
לא כולנו אוהבות את אדם.. אני אוהבת יותר את אושרי חח...אבל מזה משנה את מי אוהבים כולםםם חמודיםםםםםם מתוקיים יפיופיםםםםםם........
ש שרינוששש New member 24/1/06 #5 חחח נכוןן ואני את אביחייייי וכולםםםם אוהבים את כולםםם ופעם הבאהנ לנצל"ש טובב מותק?יופיי חחחח
Z zlilosh13 New member 24/1/06 #6 כולם אוהבות את כולם פה ! כל אחד אוהב את מי שהוא אוהב אני את אדם את את שרון היא את אביחי והיא את אושרי והיא את ערןן אתת כולם קיצר אוהבייםם כולם מושלמים וזמריםם בין המוצלחים ביותר !
כולם אוהבות את כולם פה ! כל אחד אוהב את מי שהוא אוהב אני את אדם את את שרון היא את אביחי והיא את אושרי והיא את ערןן אתת כולם קיצר אוהבייםם כולם מושלמים וזמריםם בין המוצלחים ביותר !
פ פרינססיטה New member 24/1/06 #9 אנחנו אוהבות את כולם ! פשוט לכל אחת יש העדפה אחרת ...אני אוהבת את כולם בלי שום העדפה
כ כוסית על הגג New member 24/1/06 #11 חחחחחח../images/Emo3.gif כולם אוהבות את כולםםםם אני חולה על אדםםםםםםם ואני חולה גם על נוליייי ולא נראה לי שהם עונים
חחחחחח../images/Emo3.gif כולם אוהבות את כולםםםם אני חולה על אדםםםםםםם ואני חולה גם על נוליייי ולא נראה לי שהם עונים