תמונות מההופעה ב.ק. אתא

../images/Emo110.gifמה את מתערבת אתתת וואי=\\\

את לא מבינהה שעם אל היתיי אומרת הם אל היו מפסיקות???=\\\\\\ יאלה אז תקלקלו תשרשור הם באלכםםם =\

../images/Emo110.gifיאאא דילבבבבבב

תראייי אני רק רציתיי לטובתךך שיפסיקווו וזה מה שאת אומרתת עם אל היתייי אומרתתתתת את זה הם היו ממשיכות להגיב זה למה
את לא רואה שהם לא מפסיקות???=\אז בינתיים לא דברתי בשרשור הזהה בין התמונות אבל הם מתחילות לכתוב הרבה אז אמרתיי להםםםםם עם אני לא יגידי הם לא יפסיקווו יאאא=\

../images/Emo210.gifאבל את רואה שהפסיקו לדבר אז את

מוסיפה !!! וגם שמעירים לך את תמיד מנסה להיות צודקת :\ תודי בטעויות שלך לפחות

../images/Emo110.gifלא נכון!

אנייייי אמרתי להם את זהההה שהם דיברווו באמצעע ואז הם הפסיקוו טוב מה אכפתצ לי פעם הבאה שיהרסו לךך=\ בסך הכול רציתי לטובתך!=\

../images/Emo108.gifסליחה שאני מתערבת אבל...

למה להתנפל עליה?חחחחח מסכנה.... ישר אתן מתנפלות עליה... היא רק רצתה להגיד לכולן שלא ירשמו פה....

די מה יש לכן

מה אתן מתנפלות עליה מה היא עשתה היא צודקת ב100% היא אמרה לא להרוס את השירשור יש לכן אם זה בעיות לא נראה לי כי גם אתן לא רוצות שיהרסו נכון ????? אז למה לפתח סתם מריבות בכוח שמישהי תפגע ואז זאת לא תדבר איתה וכד' יאאלה חלאס היה מה שהיה וסליחה שהתערבתי ..... ספירוש אוהבת אותך

../images/Emo20.gifמרייה אם תעקבי אחרי הפורום תביני

שכל הזמן היא רק מנסההה לעזוור , ואז בסוףף זה יוצא שהיא רק רוצה להרוס אבל עד שהיא לא תיקלוט את זה הניא תמשיך תחפווור ותנסה להי8ת צודקת!1 וספיר? אל תגיבי לי אני יודעת שאני צודקת :)

למעלה