שירשור יומי 7

../images/Emo15.gif ושוב אני בשרשור יומי!

או שאולי זה "מבזק יומי על אופציות הזויות שעוברות לי במוח בפעם הפאקינג חמישית שאני צופה בזה"? בתור התחלה, אחרי שהמלצתי לקאגומה על קריירה חלופית כשחקנית גולף, ברצוני להכיר לה את המשחק "הדיפת כדור כוח למטרה". לפי הפרק (שימו לב שהיא פגעה בג'אקן בכול זריקה וזריקה!), היא כישרון טבעי! המסקנה: קאגומה יקרה, עתידך הבטוח הוא באולימפיאדה! אח, אין כמו קרב קטן בין אחים, הא? ואני חשבתי שאח שלי התעלל בי עם המלחמות דגדוגיםן והלהושב אותי על הארון. ונראה לי שסאשי זקוק לזריקה נגד כלבת. דחוף. מצבו חמור ביותר עם הריר הרדיואקטיבי. בנאדם- יש דבר כזה שנקא נימוסים! אני מתערבת איתכם שהקרב הזה היה עושה לרוחו של אינוטאיצ'ו כאב בטן רציני.... ועוד דבר על סאשי- נשיכה ממנו, זה מה שנקרא, במיים פשוטות, אאוץ'! אוקי, יד כרותה. טרומה, מישהו אמר? אחח... אני נזכרת למה אהבתי את קאגומה הזו. יש בה משהו כלבתי כזה וטיפה רשע. לסיום- גיא חראאאאאא! אפילו אני הבנתי שהם היו רחוקים _מאוד_ ממה שהוא כתב! אני מתכוונת "מגן עליה... מרצה אותה..." בזמן שסאשומארו שואל "נאזה?"- שזה "למה?". וגם הקטע עם ה"למען אמא". ולסיום- ג'אקן הוא המטרה של קאגומה. הוא צריך להפוך למטרה אולימפית תקנית. או להימכר בכרמל כשטיח פרסי.

למעלה