שאלון=]

NavooShiT

New member
../images/Emo204.gifשליייי ../images/Emo9.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?
אמממ..שאלה קשה..חח אולי את יוד'לה
(=יודה לוי אופקורס..!) ואם לא..אס אולי את האח של אושריי או את מידן או את אמיר פי גוטמן
חח סתאם
מי הבוי הכי הכי בשבילך?
חח אמרתי לכם
בשבילי יש בויז...! כווולם מעודפים אבל שרון ואשרי הכי הכי!!
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?
וואלה את כולם..חח אבל "אשמור את ליבי" עשה לי את זה ב-ג-ד-ו-ל!! אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותוו!
האם פגשת פעם מישהו מהבויז?
כעע..את כווווווווווווולם
יש לך חתימה של מישהו מהבויז?
לאאאאאאאאאאאאא
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?
פווויי..כולן חח אבל אופק..הכרתי אותה לפני כן
את מכירה אותי בכלל חח??
וואלה לא..חח בא לך לדבר איתי
כנסי לאיסיקיו שלי :246714724
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!
אופקורססס ברורר!!!!
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?! -לפני שהכרתי אותם..זה נחשב
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?
חעעע כןן חברה שלי שני קראה להם "גיי'בויז" תמיד כשכתבתי "גיי'מבויז" היא היי'תה מוחקת את המ'.. ומשאירה את זה "גיי'בויז"..קיצר נתתי לה לשמוע שירים שלה,והבאתי לה פוסטרים שלהם וזה..ועכשיו היא חולע על התחת של אושרי
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] -חעע לאא ניתקו לה ת'אנטרנט
איך השאלון העלוב הזה?
למה עלוב מותק
אחד השאלונים המשעשעים שמילאתי
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם?
פוויי..שאלה קשה..ננסה לענות
:
שרון:
אממ..דוגמן הבית של קסטרווו ברור!
ערן:
ז-מ-ר חח אופקורסס!
אושרי:
וואלה..אממ מנחה או מגיש תוכניות נוער
אביחי:
ר-ק-ד-ן צמוד של ג'סטין טימברלייק
אדם:
וואלה..לא'דעת..חח

אניאניאני ../images/Emo13.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?לאדעת
מי הבוי הכי הכי בשבילך?
אושרייי
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?כולםםם אבל הכי חורשת על אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?בשיר נולד נחשב?! יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כעעע
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?אוריה ושנהב את מכירה אותי בכלל חח??אממ לא כלכך... נכון שהמנהלות הן מנהלות שולטת?!ברור
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? האמת שלא... גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?כן... היא בפורום?[אם כן אז מי זאת]לא... איך השאלון העלוב הזה?------- אם אושרי שרון ערן אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:סופר חחח ודוגמן ערן:דוגמן אושרי:דוגמן אביחי:פותח חנות של פלאפל (עם הרבה חומוס...) ודוגמן... אדם:דוגמן... בקיצור כולם יאאפים אז הם יכולים להיות דוגמנים

NATI Y AGUS

New member
עונה..

היי.. אני חדשה... קוראים לי לילך... אני במשתמש עם אחותי לירון... אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? לא צריך להוסיף לשלמות.. מי הבוי הכי הכי בשבילך? אושרי חמי השולטטטט איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי וגם גליה ממש ממכר... האם פגשת פעם מישהו מהבויז? לא.. וחבל שלא... יש לך חתימה של מישהו מהבויז? ^ מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? בנתיים עוד אין... מקווה שיהיו :) את מכירה אותי בכלל חח?? לא... ומקווה שכן! :) נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! כההה מאוד!!! קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לא שאני זוכרת... גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? רק לאחת??? ל3!! היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] לא... אפחת מהם... איך השאלון העלוב הזה? סבבה.. כאילו, הוא לא עלוב... אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: לאדעת... ערן: לאדעת... אביחי: לאדעת... אדם: לאדעת... אושרי: מושלם!!! מה זה לא מקצוע??? -לילך-

עונה=]

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? אותי!!!חחח מי הבוי הכי הכי בשבילך? כולם שם!!!אחד אחד!!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? את כל השירים!!! האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כה!!!את כולם!!! יש לך חתימה של מישהו מהבויז? לא... מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? בנתיים חח litalg06 את מכירה אותי בכלל חח?? אולי...חח נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! נכון קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לפני שהכירתי אותם... גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? לכל הבצפר שלי נחשב? היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] לא הן לא... איך השאלון העלוב הזה? נחמד...יחסית לעלוב... אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: דוגמן ערן: דוגמן אושרי: דוגמן אביחי: דוגמן אדם: דוגמן זהו...חח

בררוש

New member
עונה...

1.לא נראה לי שצריך להוסיף הם מספיק מושלמים!! 2. הבויזזז הכי הכי הכי הכי הוא אושרי!!!!!!!!!!!! 3. נשיר נכי יפה אשמור את ליבי למורות שכולם יפים!! 4. ברורר שפגשתי.. 5. אין לי חתימה :( 6. לא ממש הכרתי עכשיו כמה.. אבל.. אשמח להכיר עוד.. 7. לא אשמח מאוד מאוד להכיר!! 8. ברור שהמנהלות שולטות פשוט פורום מהמם!! 9. לא כל יום אני חושבת על המושלמים האלהה.. גם כל שניה! 10. כןן גרמתי לה ממש להתאהב בהם!! 11. לאא עוד מעט נכניס אותה לעניינים!! 12. שאלון מהמם למה עלוב? 13. המקצועות שהייתי נותנת להם: שרון: דוגמן- פשוט חתיך! ערן: דוגמןן- ממש כוסוןןן!!!!!!!!!!!!!!! אושרי: דוגמן ורקדן--> הכלל!! פשוט מושלם!! אביחי: רקדן.. יש לו גוףף מהמם! אדם: דוגמןן.. יפה שילי!

נטלי חן

New member
עוננננננההה

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? א'פחד!!!! מי הבוי הכי הכי בשבילך? אדמושש המאמוש!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמורמור את ליבי..חחחח האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כהה...את כולם!! יש לך חתימה של מישהו מהבויז? כה..של כולם!! מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? סנדרהה!! את מכירה אותי בכלל חח?? אההה בערך..את חברה של סנדרה לא?! נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! ברור!! קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לאא!! גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? ברור!!...לכל החברות שלי.. היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] היא לא בפורום... איך השאלון העלוב הזה? דווקא פסדרר.. אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:אמממממ.....לא'ידת.. ערן: הוא חייב להיות זמר!! יש לו קול 100מם!! אושרי: דוגמן!! אביחי: חמוד..!!...חחח זה לא מיקצועע אדם: דוגמן!!!!!!!!!!!!!!!! אוףף ניגמר השאלון!!

השאלוןןןןןןןןן

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?-אפח'דד מי הבוי הכי הכי בשבילך?-אדמושש הנסייכיי! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?-כמובן-אשמור את ליביי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?-כהההה יש לך חתימה של מישהו מהבויז?-לאאא:( מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?-אני חדשה אין לי אפח'ת חח את מכירה אותי בכלל חח??-לא.. נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!-אני חדשה פה לא מכירה ת'ה =\ קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?-ממש לאאאאאא!!~~@ גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?-כןןן :) היא בפורום? לא ... איך השאלון העלוב הזה?-לא עלוב בכלל אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:-דוגמןןןןן ערן:-רקדן אושרי:-דוגמןן אביחי:-עןבד בחומוסייה ;] אדם:-אדם?!יכול להיות הכל כפרה על השלמותת!

OoנויoO

New member
עונהה

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?-שישארו כמו שהםם מי הבוי הכי הכי בשבילך?-אושריייייי החיים שלי!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?-גליה ואשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?-לא :( יש לך חתימה של מישהו מהבויז?-תחשבו :/ מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?-אממ...לא יודעת כולם חמודתת את מכירה אותי בכלל חח??-לא הכי... נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!-כן כן וכןןן קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?-לאא הם חיי גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?-כן להרבה חח היא בפורום? היא רשומה אבל היא לא כותבת הרבה.. איך השאלון העלוב הזה?-לא למה?!נחמד... אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:נראה לי דוגמן הוא תמיד אומר שהוא פאשן מן חחחח ערן:-רקדן אושרי:-רקדן דוגמן בעלי(שזה מקצוע חשוב ט'חח)ועוד ועוד ועודד אביחי:-מנחה בטלויזיה מתאים לו חחח אדם:-אדםםם אממ...נראה לי שחקן חחח סתם הפלצתי מקצוע..

עונהה...

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?רן דנקר... מי הבוי הכי הכי בשבילך?אושרי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?לא... יש לך חתימה של מישהו מהבויז?לא מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?אורנית (טלנובלה בדם- ריספקט!) את מכירה אותי בכלל חח??לא אני חדשה... נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!לא יודעת....חחח...אבל אורנית אמרה שהם חמודות... קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?כן..אני לא ממש מ-ע-ר-י-צ-ה גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?לא... היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]לא... איך השאלון העלוב הזה?לא מעניין..חח... אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:דוגמן ערן:דוגמן אושרי:דוגמן אביחי:דוגמן אדם:דוגמן

טוולי

New member
עונההההההההההה=)

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? לאאא הייתי מוסיפהה אפחד
הם מושלמים ככה
אבל לא הייתי מתנגדת להצטרפ
מי הבוי הכי הכי בשבילך? חושי שלייי כרפעליוווווווו (חושי=אדם) חיחי במספר הוא רשם לי טולה המתוקה אוהב המון החושני שלך
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? שמחה & אפונה וגזר
האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כן
כפרעליהםםםםם יש לך חתימה של מישהו מהבויז? של כולםם
ממ ומחושי ומנולי ישלי 2 חתימות
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? מממ שרינושששש כפרעליההה
את מכירה אותי בכלל חח?? בטחחחחחחחחחח כפרעליךךך חיימשלי ... עודד חודש ני רואהה אותךךך
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! נכון
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? חיחיחי תאמת?! לא... גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? כןןןןןןןןןן
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] ממ היא בפורוםםםם אבל לא שלנו של הייד פארק
איך השאלון העלוב הזה? עלובב חיחי למע צופע.?! דווקאא חמודי
אם אושרי שרון ערן אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:דוגמן
ערן:מוכר בחנות נעליים חחחחחחחחח
אושרי:שחקן באיזו טלנבולה שכל הבנות רוצות אותו
אביחי:ביחושש מממ מנהללל מסעדההה מזרחיתתתתתת עם הרבה הרבה הרבה חמוס
אדם:דוגמן

עונהה

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? אף אחדדדדד מי הבוי הכי הכי בשבילך? אושריי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כן יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כן מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? כולןן חמודות !!! את מכירה אותי בכלל חח??ממ...לא.../: נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!ברור קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? אין סיכויי לא קרה ולא יקרה גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? ברור היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] ממ היא הייתה בפורום שקרס כאן לא.. איך השאלון העלוב הזה? חחחח למה עלוב... אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: דוגמן ערן:רקדן אושרי:שחקן אביחי:/: מתאים לו הכי זמר... אדם: /:

למעלה