פספתי משהוא ??

• פותח הנושא rnan
  • פורסם בתאריך

rnan

New member
../images/Emo189.gif פספתי משהוא ??

יש לי אתר שנותן ללקוחות להתחבר אליו דרך WEB SERVICE שם אני שולח אימייל לאדם מסויים עשיתי זאת כך כתבתי ב WEB SERVICE פונקציה שמשתמש ב SMTP עם MESSAGEMAIL 2 בעיות : ========== 1) הבעיה היא שהאימיילים הראשונים מגיעים ישירות לנמען ואילו הבאים בתור יכולים להגיע אחרי שעות !!!!! אני מדגיש !!! - בגלל שה אתר יושב בספקית אחסון - אז מין הסתם אני משתמש ב SMTP שלהם - ( לא ???) למה זה קורה ? צירפתי קוד למטה ... 2) למה לעזזל בפעם ה ראשונה שזה מגיע לנמען זה נכנס ל SPAM ???? בפעם הראושנה ששלחתי לעצמי זה הגיע ל SPAM והייתי חייב להוציא אותו משם בשביל הפעמים הבאות ... מה קורה פה אני מפספס משהוא ??? הנה הקוד אולי חסר לי משהוא :
public bool send_mail(string id , string to ,string cc , string from , string subject , string body ) { MailMessage myMail = new MailMessage(); System.Text.StringBuilder st = new System.Text.StringBuilder(); myMail.To = to; SmtpMail.SmtpServer ="mail.bezeqint.net"; myMail.Cc = cc; myMail.From = from; myMail.Subject =subject+"-"; myMail.BodyFormat = MailFormat.Text; // here you can choose: Plain or HTML myMail.Priority=MailPriority.High; string body1 =body; myMail.Body = body1; //set the body message try { SmtpMail.Send(myMail); return true; } catch { return false; }​

rnan

New member
../images/Emo189.gif עוד שאלה

בהנחה שה DATASET שלי מתמלא על פי שאילתה מכמה טבלאות שונות אז אני מניח שאי אפשר להשתמש פה ב UPDATE של DATAADAPTER.. הששאלה שלי זה האם הפיתרון היחידי ( לעדכון DB) הנכון זה לעבור בלולאה על ה DS ולהכניס שורה שורה ידנית באופן רציף???? נראה לי עקום למדי לא ?

asp123

New member
אתה יכול להשתמש בDataTable...

עד כמה שאני זוכר, יש גם אפשרות כזו בDataAdapter. פשוט תבחר את הDataTable שמתאים לך מתוך הDataSet. יש לי שאלה כשאתה אומר "מתמלא מכמה טבלאות שונות" אתה מתכוון משאילתת Join או כמה שאילתות, יענו שאילתא לכל טבלה ?

למעלה