פירגה

KUKACC

New member
../images/Emo189.gifפירגה../images/Emo70.gif

יש לי פירות רכים שאף אחד לו רוצה לאכול אותם (אפרסקים,מישמישים)כ3קג קומפות כבר הכנתי.יש איזה עוגת פירות טעימה ולא מסובכת ? דרך אגב הפירות טובים רק בן שלי אוהב אותם במירקם של אבן.

pirge

New member
בבקשה, הנה עוגה לפירות----אבל...

שהפירות לא יהיו יותר מדי בשלים. שאפשר יהיה לחתוך יפה לקוביות. להוסיף לפחות כוס שלמה מיץ במקום הקוקטייל פירות שמכיל כבר את הפירות ואת הנוזלים לעוגה. קוקטייל פירות וקוקוס---עוגה בחושה מקור:פירגה תראו מה שהכנתי היום מקופסת שימורי פירות גדולה שנמצאה מיותמת במזווה. טעימה , נימוחה, מפתיעה. שמים בקערה גדולה: 4 ביצים טרופות קלות במזלג את כל תכולת הקוקטיל –כולל הנוזלים—(820 גרם) אפשר להוסיף חופן צימוקים מעורב באגוזים . ( או קופסה קטנה של חתיכות פירות מסוכרים) 2\1 1 כוסות סוכר 2 סוכר וניל \ כפית קינמון\ גרודת לימון\תפוז 2 כפות ליקר פירות לטעם - לא חובה כוס קוקוס כוס שמן 4 כוסות קמח תופח מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה. יוצקים על ניר אפיה בתבנית 27X33 ע מ ו ק ה. אפיה בחום 175 כ-45 דקות. טעים עם גלידה\קומפוט\מרק פירות\סלט פירות תהנו.

pirge

New member
עוגת פירורים מהירה - בחושה.

13:48 | 12/11/04 עוגה תפוחים שלי.....ו pirge ו אפשר למלא במה שרוצים. ממרח תמרים , ממרח חלבה , פרג , ממרחים שונים, פירות מתוקים. בצק: מרגרינה רכה קמח תופח קטן כוס סוכר ללוש לפירורים פירורים ולהוריד כוס וחצי הצידה. להוסיף לכוס וחצי חצי כוס אגוזים שבורים גס. ליתר להוסיף: שמנת חמוצה סוכר וניל ביצה לשטח בתבנית עגולה ולאפות רבע שעה. לקרר. קילו תפוחי עץ פרוסים גרנד מבושלים ברבע כוס מים, כף קינמון’ כף סילאן תמרים, ו-2 כפות סוכר חום כ-10 דקות לבחוש מדי פעם... ולקרר. על הבצק החצי אפוי למרוח קונפיטורה אדומה ולסדר את פרוסות התפוחים למעלה. לפזר את הפירורים ששמרנו בצד. לאפות בחום 175 מעלות כ-35 דקות או עד להשחמת הפירורים. להגיש עם אבקת סוכר למעלה. אפשר להוסיף בין התפוחים שברי אגוזים. מקור: פירגה

RUTHIE1

New member
לא פירגה אבל ../images/Emo91.gifחמה מאוד...

לעוגה מהמחברת של אמא שלי. אני אוהבת אותה עם שזיפים אבל היא תהיה מצוינת גם עם משמשים או אפרסקים. מתכון: עוגת פירות - אמא של RUTHIE1 רכיבים: לבצק: 200 ג' מרגרינה או חמאה מומסת 4 ביצים 12 כפות סוכר 1 שקית סוכר וניל מיץ מחצי לימון 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1.5 ק"ג פירות חתוכים לקוביות 100 ג' מרגרינה או חמאה 4 כפות קמח 8 כפות סוכר אופן הכנה: לערבב היטב את חומרי הבצק. להוסיף את הפירות החתוכים. לערבב את חומרי הציפוי ולפורר לפירורים מעל העוגה. לאפות בחום בינוני. הערות: מקור המתכון: מחברת המתכונים של אמא של RUTHIE1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

RUTHIE1

New member
ועוד../images/Emo91.gif:מתכון:עוגת פירות-ערגלית

מתכון: עוגת פירות - ערגלית רכיבים: 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1/2 1 כוסות סוכר (שמתי כוס) 3 ביצים כף שטוחה קינמון 3/4 כוס שמן 2.5 כוסות פירות חתוכים לקוביות (תפוח, אגס, שזיף, אפרשזיף, אפרסק וכו') אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180) . מערבבים את כל החומרים חוץ מהפירות, מוסיפים את הפירות לבלילה ומקפלים בזהירות (כי הפירות רכים ולא כדאי שימעכו). משמנים 2 תבניות אינגליש-קייק. שופכים את הבלילה לשתיהן ואופים חצי שעה או כשקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. משביחה ביום שלמחרת. 5 דקות עבודה והיא פשוט מדהימה. מקור המתכון: ערגלית הערות: אוריתS הערות: מקור המתכון: ערגלית - פורום YNET הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

KUKACC

New member
תודה פירגה תודה רותי

אין לי מצלמה דיגיטלית כדי לצלם אבל יצואלי
סוף הדרך

למעלה