סופ"ש ב-
אנשים

Hieros Gamos

New member
חה חה

אחרי שאני במשך חצי שנה חופרת לחבר שלי בשכל על האוס ככה והאוס ככה, סופסוף שיכנעתי אותו לקחת את העונה הראשונה ולראות. שבוע שעבר ביום של הבגרות באנגלית נתתי לו את כל העונה הראשונה *אני?! דיסקים איפה?* והוא הזהיר אותי שיקח לו חודשיים ועכשיו הוא שלח לי אימייל שאומר שהוא סיים לראות, האוס גאון והוא שונא אותו LOL

neurotica

New member
פורום האוס ! ../images/Emo99.gif

אתם עוד תתרגלו אלי, כי אני בטוח לא הולכת לשום מקום.
נעים להכיר.

neurotica

New member
אופס. ../images/Emo122.gif

הודעת הכרות היתה אמורה להיות כתגובה לתפוז אנשים, לא לך. חפיף. כל הכבוד לך על השכנוע ! אצלי הסיפור דומה אבל שונה, ראיתי האוס בלי החבר שלי והוא התעניין נורא אז אי שם במהלך ההפסקה בין העונות הוא פשוט הוריד לעצמו את כל העונה הראשונה ועכשיו גם הוא מכור. כמעט פסיכולוגיה הפוכה.

Hieros Gamos

New member
אממ חח וולקאם

וזה לא ממש אותו הדבר כי הוא פשוט התנגד לראות את זה באמירה של- זאת סידרה אמריקאית, אני לא מאמין שאת מכורה אליה...ואחרי שבאוטובוס דיברתי איתו על זה עוד פעם והתחלתי לעשות לו אבל אתה לא מבין מה הולך לקרות בפיינל!!!! (זה היה יום ראשון שעבר) הוא אמר לי משהו כמו- נו, ראיתי פרק אחד אצל רותם וזה באמת נראה מעניין. אז קפצתי על ההזדמנות ואמרתי משהו כמו- אחלה, מחר אני מביאה לך את עונה ראשונה! תראה! LOL והייתי בטוחה שהוא לא יראה את זה עוד פול זמן...ואז אתמול בלילה הוא התחיל לעשות לי ניתוח דמות להאוס
בעע לאונרד נשבר
אנ'לא מאמינה! טוב אולי לפחות זה יכריח אותם לקנות לי איזה iPod או משהו...למרות שהוא עוד עובד

neurotica

New member
וואו,

זה מעבר חד מהתנגדות לכמעט אובססיה. :) בהחלט מגיע לך ח"ח על זה. שו לאונרד?

Hieros Gamos

New member
*תופסת ח"ח. מכניסה סיכה. תולה על

התיק*
הMP3 שלי
הוא היה בתיק וסידרתי עכשיו את התיק והזכוכית שלו מנופצת!

למעלה