כשלון...

../images/Emo189.gifכשלון...

- כיצד נסתכל על הכישלון באופן חיובי: • כשלון אין משמעותו שאתה כשלון – משמעותו שעדיין לא הצלחת. • כישלון אין משמעותו שלא השגת כלום – משמעותו שלמדת משהו. • כשלון אין משמעותו שאתה טיפש - משמעותו שיש בך אמונה עזה ואומץ. • כישלון אין משמעותו שהתבזית – משמעותו שמימשת רצונך לנסות. • כשלון אין משמעותו שלא תשיג זאת – משמעותו שאתה צריך לעשות זאת אחרת. • כישלון אין משמעותו שאתה נחות – משמעותו שאתה לא מושלם. • כישלון אין משמעותו שבזבזת את חייך – משמעותו שאתה יכול להתחיל מחדש. • כישלון אין משמעותו שאתה צריך לוותר – משמעותו שאתה צריך להשתדל יותר. • כישלון אין משמעותו שלעולם לא תצליח – משמעותו שאתה צריך יותר זמן. • כישלון אין משמעותו שאלוהים זנח אותך – משמעותו שיש לו רעיון יותר טוב. שבוע נפלא לכולם (העתקתי מהפורום של אתר "הסוד")

מייקל ג'ורדן

שחקן ענק בליגת ה - NBA האמריקאי - כנראה השחקן הטוב ביותר בכל הזמנים החטאתי מעל 9000 זריקות בקריירה שלי.הפסדתי כמעט 300 משחקים. ב-26 הזדמנויות סמכו עלי לקחת את הזריקה המכרעת במשחק...ופספסתי. נכשלתי שוב ושוב ושוב בחיי, וזו בדיוק הסיבה להצלחתי." וגם "אני מסוגל לקבל כשלון, כל אחד נכשל במשהו, אבל אני לא מוכן לא לנסות" מקווה שזה ייתן את ההשראה המתאימה וידחף לנסות ולעשות

touti

New member
הגעתי למקום הכי נמוך שקיים ומשם אפשר רק לצמוח

למעלה