יום 01/02/06

mikebrant78

New member
../images/Emo189.gifיום 01/02/06

היי חברים, מה שלומכם? באשר ל-1/2/06,יום הולדתו של ברנט, אני לא חושב שיש טעם להיפגש על יד קברו שכן הקבר מסמל בדיוק את ההיפך מיום הולדתו ולכן זה מעין לעג לרש. אני חושב שנכון וצודק יותר יהיה לארגן מפגש מיוחד בשבילו היכן שהוא ביום זה. תחשבו על זה... סופשבוע רגוע! אלעד:)

mikebrant78

New member
אפרופו הראשון לפברואר...../images/Emo86.gif

מוזר, אבל 2 גיבורי ילדו נולדו בדיוק באותו התאריך: ביום 01/02/47, נולד משה (מייק) ברנד (ברנט) ביום 01/02/69, נולד גבריאל באטיסטוטה, כדורגלן (בעבר- חלוץ נבחרת ארגנטינה וקבוצתי האהודה פיורנטינה). כנראה שביום זה נולדים אנשים מוכשרים. יצוין, אדם נוסף נולד בתאריך הנ"ל: 01/02/64, כדורגלן נבחרת ישראל ובית"ר ירושלים בעבר - אלי אוחנה. אותו שלא כמו את קודמיו, אני לא מחבב כ"כ, וזאת בלשון המעטה. לכן הוא להבדיל מברנט ובאטיסטוטה - שהם כאמור גיבורי ילדותי כאמור. אלעד:)

תחליטו מה שאתם רוצים

אני, בגלל הפעם הראשונה שאני אמורה להיות בקבר, הייתי רוצה שסיגל תבוא, אם סיגל תודיע שתגיע, אני עולה על אוטובוס ומגיעה. צריך גם להתחשב במזג האויר שיהיה באותו יום, אם יהיה גשם בטח אף אחד לא יוכל להגיע.

אפשר להיפגש בעזריאלי

מכיוון שאלעד טוען שלא כדאי ליד הקבר ביום הולדתו אלא רק בשנה למותו ( בסביבות 25 לאפריל, או תאריך עברי של הפטירה ), אפשר לשנות את מקום המפגש לקניון עזריאלי.

כן אלעד צודק

ללכת לקבר שלו יותר מתאים בתאריך פטירה שזה באמת באפריל או לפי התאריך העברי באייר (נראה לי) וליום הולדת עזריאלי זה סבבה

למעלה