יום שני

just orka

New member
התקבלתי לעבודה!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

בפלאפון, בתור נציגת תמיכה תפעולית ואוהו! בתכלס לא כזה להיט, אבל זה חמוד, נראה שיש אחלה אנשים, כולם גדולים כאלה אבל לא נורא, גם אני נראית גדולה O: סוףסוף! רק צריך ללכת ללשכת תעסוקה להוציא פנקס עבודה ואיכשהוא להביא אישור מהרופא >_<

חצילע

New member
להלה.

ישנתי אצל תום, קמתי ב8, הוא הכין לי טוסטים [
], והלכתי לעבודה. היה ממש משעמם בקניון ולא היו אנשים בשיטטטטטטטט. הרבה אנשים באו לבקר אותי אבל! קיבלתי מדים, שזה שני ג'ינסים ושלוש חולצות. החולצות ממש מכוערות, אבל הגינס'ים אחלה וממש הייתי צריכה ג'ינסים. זה יוצא איזה 650 שקל המדים... אבל אחלה!
כנראה יותר מאוחר אני אצא עם נטע \ אופיר. איפשהוא צריך לדחוף את אורי. בערב בטח אני שוב אשן אצל תום. כיףכיף!

R o n 2 5 6

New member
המיטה החדשה הגיעה

כיף.מיטה וחצי זה נחמד מאוד
כמו כל החודש,לא יותר מדיי חוץ מפסיכומטרי. בערב משחק ראשון של הנבחרת בכדורסל,אז אולי נארגן משהו,או שאראה עם אבא ואח שלי

Unaffected

New member
מיון תעסוקתי

איזה בולשיט.. שצה"ל וההוראות הגעה הדפוקות שלו ילכו רחוק ממני.. לקח לי פאקינג שעה ועשרים להגיע מעזריאלי למכללת ת"א הזאת,וזה ממש לא רחוק משם!! #$%@ היום עצמו היה... פסדר. חוץ מהריבוע האדום המטומטם הזה >.< עודמעט הולכת לנוח ואז יוצאת עם חברים

A Broken Myth

New member
וואי, תכל'ס.

שעה חפרו על הקטע עם הריבוע האדום. זה היה נוראי!! בכלל כל ה'פסיכוטכני' היה מזעזע XD חחחח ובכלל, בקטע של הזחילה, לא עשיתי. אמרתי להם שאני לא יכולה לזחול XD

Anni Lupu

New member
חח הריבוע האדום!

נראה לי זה הדבר היחיד שזוכרים בסופו של דבר ככל היום הזה.

KeReN 0R

New member
כנראה שהיום מיון תעסוקתי שיכנע אותם

שאני אהיה פקידת לשכה טובה
כמה צפוי מצידם

Robin Sparkles

New member
שינתי את הכרטיס אשראי לשל חיילים

זה בעיקרון מה שעשיתי היום חח

Robin Sparkles

New member
חחח בן דוד שלי אמור להתגייס עוד שבוע ועכשיו

התקשרו אליו שיבוא להתגייס מחר ב-8
חח מה הדברים המוזרים שקורים בזמן האחרון????

Robin Sparkles

New member
אופס התבלבלתי בתאריכים חח

הקדימו לו בכמה ימים חח והוא מתעצבן עליהם בגלל הכדורגל חחחח

dcohn

New member
שרפתי את היום במיונים לקצונה לחיל שלישות.

כש99% שאני בכלל אחתום ויתור. ועוד חיכיתי בש"ג 3 שעות כי לא שלחו לי זימון בדואר וגם לא בפקס. פףףףףףףףף לגמרי.

ringo rulz

New member
לכל אוהדי הפועל תל אביב שיש כאן

תמותו! מכבי שליטה! סתם. איך אני מגיע לבלומפילד מתחנת רכבת כלשהי הכי מהר? איזו תחנת רכבת ז"א ואיזה אוטובוס לקחת? תודה

למעלה