הדס100

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo185.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

יהההה!!!!! חורף!!!!! אני חייבת להודות- זה לא שאני חסידה של החורף, אבל כשהוא פה אני שמחה וכהקיץ פה אני גם שמחה... איזה כיף, גשםםם ואפשר ללבוש סוודרים ומגפיים סרגתי כבר 3 צעיפים מהממים.... יהה :)

kung fu

New member
חורף ../images/Emo13.gif עבורי חורף זה עבודה לשיפור

העור! זה חלק מהלימודי קונג-פו שלי
אתמול הלכתי בחולצה קצרה כשהיו רוחות מטורפות!!! זה מדהים איך אפשר לשפר את מצב העור שיהיה לו נעים, וכל האנשים מסביב רועדים ולבושים במלא שכבות! לא חשבתי שאגשים זאת כל כך מהר! (זה לקח כמובן זמן של עבודה ופעולות שונות)

Kiru

New member
תמיד כשהגעתי ככה לשיעורים הסתכלת

עליי כמו על איזה פסיכי

kung fu

New member
חה חה! זה באמת מצלצל לי מוכר!

שיפרתי את מצב העור שלי עד כדי כך שיש שיעורים שרק אני ועוד שני תלמידים עם חולצות קצרות!

נשמע מעניין

רוצה לפרט? במה ואיך זה משפר את העור? ואם כבר חורף- אני מאוהבת בחורף, מהריח של הגשם והסוודר ועד תפוזים כתומים... אההה איזה כיף!!

kung fu

New member
לגבי העור....

המצב הטבעי של העור זה שהוא יודע להסתגל בקור ובחום. אנחנו מגיל צעיר לא מאפשרים לו לעבוד (שמים ישר מעיל, או מורידים ישר חולצה). ואז העור מתנוון. ככה אני נהגתי גם. בחצי שנה האחרונה עבדתי עם העור במקלחת - מקלחות קרות (בהדרגה) כשהעור עובד ואני לא לוקחת לו את העבודה. עשיתי עוד דברים כגון להתקלח ולא להתנגב, אלא לת לרוח לייבש, וזה מקדם גם את המצב של העור. בקיצור, העור שלי במצב הכי טוב מאי פעם!

../images/Emo188.gif../images/Emo99.gifחורף!

באמת כיף! אתמול הלכתי עם אחותי הביתה, התכנסנו לנו מתחת למטריה קטנה וקפאנו מקור כל הדרך, אבל הצחוק שלנו חימם את הלב
כיף שכל כך מוקדם מתחילים הגשמים!

למעלה