בוקר...

adidas^

New member
בוקר טוף! ../images/Emo42.gif

אני היום לא הולכת לביצפר ובמקום אני הולכת להכיר את הצבא באופן אישי. כן כן, עדי הולכת היום ללשכת גיוס לצו ראשון. מקווה שלא יקח יותר מדי זמן
שיהיה לכם יום טוב!

d@r121

New member
../images/Emo50.gif לעדי ו../images/Emo42.gif חביב לכולם

מפאת קוצר זמן אספר שהיה תענוג להתעורר היום בבוקר ועכשיו אני רץ להתארגן לבהי"ס צא´ו אמיגוס.

maayan15

New member
אממ.....אני בבית....

והיה מבחן בסדר....חוץ מהעובדה שאני דיי בטוחה שבילבלתי את מרד התפוצות עם איזה מרד אחר (שמי יודע אם הוא התרחש במציאות או לא..) שיהיה לך עדי בהצלחה.. צימעס- בטח שמנו לב שאת לא כאן...אממ...
ודור- מה כ"כ תענוג בלהתעורר היום בבוקר?

מעיין, בקצב שאת מעדכנת אותנו

אני מניחה שעוד כמה שעות גם נשמע איך חתכו לילד האומלל, מה היה לאכול ומי הביא איזו מתנה לברית. תודיעי לי כשהקטע הסדיסטי ייגמר, ורק מאותה הנקודה אני אקרא את הדווח.

ל יב י

New member
בוקר טוב ורגוע ../images/Emo185.gif

אנשים, מזה השעות הנוראיות האלה שאתם כותבים בהם בוקר טוב. מי קם בשעות כאלה, ועוד רץ לאינטרנט ? מה קרה? אני במקרה נכנסתי היום מוקדם וחשבתי שאני אהיה הראשונה הבוקר, השתגעתם? אני חושבת שצריך להוציא חוק שלפני 9 בבוקר עדיין לא התחיל הבוקר. אז בוקר טוב ומפוהק לכם, יש לי היום הרבה עבודה במחשב, ודוקא נורא בא לי כבר לנוח.

תראי, תקשיבי, תביטי

זה לא שאנחנו מכורים או משהו... ממש לא. אני פשוט נוהג לשתות את כוס הנס שלי ולעשן את הסיגריה של הבוקר מול המחשב. רק ככה אני יכול להתחיל את היום.

maayan15

New member
אז זהו

שחלקנו *כן* מכורים ולא יכולים להתחיל את הבוקר בלי מחשב..

dana2909

New member
בוקר מנוזל..../images/Emo184.gif

אחרי שפיזרתי הרבה חיידקים במשרד אתמול, החלטתי שחלק צריכים להישאר אצלי, אז היום אני חולה בבית. וזה הרבה יותר כיף מאשר להיות חולה במשרד.. בכל מקרה, גשם - הפסיק לרדת, אז עכשיו אני סתם פרייארית שחולה כשיש שמש..

d@r121

New member
כמו שביקשתי בשרשור בוקר טוב

הקודם אב לא נענתי אם אפשר ואם לא אנא שרשרו סיסמאות צה"ליות כגון: הצבא צועד על קיבתו חייל! שפר הופעתך וכו´ ואושר נא לא להפנות את אייל לשרשור ולא להזכיר לו את עצם קיומו כלל וכלל תודה!

למעלה