בוקר...

nutmeg

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif בוקר...

חיכיתי ללאזארוס שיפתח שרשור בוקר טוב אבל כמה אפשר לחכות? מחכה לי עוד יום בממלכת הניילון והדליים - יש לי בחדר יריעת ניילון שמכסה את השולחן והמחשב, קערה אחת לקלוט טפטוף ממש על השולחן ודלי מכוער באמצע החדר. זה ממש לא יאומן הדבר הזה.

kniaper

New member
../images/Emo2.gifיה הייתי בטוח שאני אפתח את הבוקר

בוקר טוב לכל המשכימי קום (זה לא אני) אני עוד שעתיים

kniaper

New member
מה זה ה../images/Emo121.gifלקחה לך את ה../images/Emo82.gif../images/Emo35.gif

../images/Emo42.gif סביר לכולם.

נוטמג, גם את? איך גיבורים נפלו... בכל מקרה, ברצוני להזכיר לכם את פינת "כבר לא כיף לי בפורומפי" - הישמרו! חוץ מזה, עוד יומיים עד סוף השבוע ועוד שבוע בדיוק עד הקרנת הבכורה של "שר הטבעות - שני הצריחים". המשך יום סביר לכולם (בבקשה שלא ירד גשם...)

maayan15

New member
../images/Emo42.gif בוקר עייף אך נחמד

אני עייפה וקר לי אבל אני בסדר כי אני הולכת רק לשעה לבי"ס, בגלל שיש היום לאורי ברית (אני מבטיחה שבאיזשהו שלב אני אפסיק להזכיר אותו כל יום..) ואני הולכת רק בגלל שיש לי מבחן (על המזל שלי- ב7.30 בבוקר..) ואחי תפס את המקלחת- מינינג- אם הוא לא ייצא בקרוב אני מאחרת!.. נוטמג- עדיין חושבת שגג דולף (גם אם זה בעבודה) עדיף על להיות בלי דלת?

maayan15

New member
מה בגיל של אורי??

או בן 8 ימים היום!!..אז באיזה גיל אתה רוצה שהם ייחתכו?

maayan15

New member
זה מעשה אכזרי בהחלט...

אבל גם בריא.. ועדיין עושים אותו...

כבר הוכח שהוא לא תורם לבריאות

אני מציע שתרחיבי את אופקייך בפורום ´ברית ומילה - בעד ונגד´.

maayan15

New member
אוקיי..סלחה..טעות שלי...

איך שלא יהיה- אין לי שום כוונה לפתוח בוויכוח בעניין, ממילא לא אני זאת שמחליטה וגם כשאני כן יחליט אני מאמינה שאני ייעשה ברית (כמובן לי יש כמובן כוונות לעשות את זה בבי"ח או משהו..אבל יש עוד זמן עד אז ואולי אני אשנה את דעתי...)... עושים לו ברית וזהו!...תגיד מזל טוב ותשתוק!

maayan15

New member
../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני באמת אכנס לפורום ו"ארחיב את ידיעותיי"

אוֹרן

New member
מזל טוב

אני רק מברך על זה שאנחנו לא בדואים, ולא עושים לבנות את האבל הזה, כי זה יותר מזעזע מכל דבר אחר. אצל גברים הכאב חולף תוך כמה ימים. זה לכל החיים.

zimes

New member
בוקר נפלא. יום מתיש

שבתי. מישהו ראה שנעלמתי? (דיר בלק! התגובות פה הולכות ישר לפנקס ההתחשבנות הפולני שלי!) את עלילות המחשב הסורר שלי אני אולי אספר פעם, היום, אבל יש לי לארוז ל 3 ימים לכל המשפחה, תוך כדי ששני הילידים מסתובבים לי בין הרגליים, או במקופ לישון/לגלוש כשהם ישנים. מה לדעתכם אני אבחר? (ווי! זו בכלל שאלה לשרשור נפרד! תזכירו לי, ביום נטול בעיות, לדבר על המכירות שלי לאינטרטנט). חייבץ לרוץ. התחיל היום. הצילוווו!!!

למעלה