לסבית זה סרט נוראי. שישאר בתחומי הקיבוץ, תודה.
B BlackMagicSprite New member 13/4/06 #41 אני../images/Emo7.gif תמות אמרתי לך משהו לא? לא אכתוב לך יותר שאתה מושלם, אינך סתום, הומו |מושלם||גומרת|
אני../images/Emo7.gif תמות אמרתי לך משהו לא? לא אכתוב לך יותר שאתה מושלם, אינך סתום, הומו |מושלם||גומרת|
B BlackMagicSprite New member 14/4/06 #47 ../images/Emo46.gif שתוק כבר הומו ועוד לא הייתה פעם אחת כל הזמן אתה מתגנב למיטתי החמה|גומרת|
ש שוודה New member 12/4/06 #33 זה הכל לעת עתה. אני מצטערת על האיכות החרא של התמונות. אתם מוזמנים להאשים את המצלמה, או את הצלם או את המצולם או את התאורה או את מי שבא לכם
זה הכל לעת עתה. אני מצטערת על האיכות החרא של התמונות. אתם מוזמנים להאשים את המצלמה, או את הצלם או את המצולם או את התאורה או את מי שבא לכם
0 0mroosh New member 12/4/06 #34 לא מאשימים אף אחד, זו הייתה מחווה ל"דוגמה 95" (בהמשך לשיחתנו מאתמול.. ), תלונות ללארס פון טרייר המסוקס וחבריו.
לא מאשימים אף אחד, זו הייתה מחווה ל"דוגמה 95" (בהמשך לשיחתנו מאתמול.. ), תלונות ללארס פון טרייר המסוקס וחבריו.
0 0mroosh New member 13/4/06 #38 בטח חושבים שאנחנו חנונים, כי רק אותנו זה מצחיק. אני קורא לאמא כל היום לארס פון והיא חושבת שזה שם של כוכבת פורנו, .
בטח חושבים שאנחנו חנונים, כי רק אותנו זה מצחיק. אני קורא לאמא כל היום לארס פון והיא חושבת שזה שם של כוכבת פורנו, .
D dsol New member 14/4/06 #56 אני אהיה רק בערב _../images/Emo189.gif אוכל בערב אצל סבתא בדימונה ~_~ ואחרי זה בא לבאר שבע
N noa08128 New member 14/4/06 #54 גמני אמורה להיות בב"ש בפסח מתישהו.. ללכת לסניף של מכבי.. זוהר יקירתי דברי אם את רוצה להצטרף..