Behind this ----- Eyes

../images/Emo188.gifBehind this ----- Eyes../images/Emo70.gif

איך זה שאפחד לא פתח לה?
והמרואין היום
Beautiful SouI
חברי הפורום האחרים מוזמנים לשאול אותה כל מיני שאלות, עליהן היא תענה בפורום.

Blue Aura

New member
דדו'ש!../images/Emo24.gif

מה קורה?
למה את לא מחוברת?
איפה את גרה?
מה שם המשפחה שלך?
מה מצב?
את אוהבת אותי?
ראית את הרקע החדש שעשיתי לקלו'ש?(למטה אם לא)
כמה פעמים ראית "מג'סטין לקלי"?
נכון זה מצחיק שהם מדברים ופתאום מתחילים לשיר?ף-D
מה עוד אני ישאל אותך?
למה את אוהבת אותי? ואממ זהו

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif@|

מה קורה?ככה ככה;-/ ואיתך
למה את לא מחוברת? כי הייתי בבית חולים הלכתי לבקר את ידיד שלי
איפה את גרה? חיפה מה שם המשפחה שלך? קלארקסון
מה מצב?ככה ככה
ואיתך
את אוהבת אותי?ב-ר-ו-ר
ראית את הרקע החדש שעשיתי לקלו'ש?(למטה אם לא):כן , מהמם , אבל תביני את יותר
כמה פעמים ראית "מג'סטין לקלי"? 9 נכון זה מצחיק שהם מדברים ופתאום מתחילים לשיר?כן
מה עוד אני ישאל אותך?לא יודעת
למה את אוהבת אותי?כי זאת את
אוהבת אותך

Blue Aura

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

כמה אני אוהבת אותך שזה הורג!!!

D4Ever

New member
שואלת!!

מה קורה? מה המצב? מה העניינים? מתי קמת היום? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה לבשת היום? מתכוונת ללכת להופעה של דפש מוד ופרנז פרדיננז?? מה הדיסק האחרון שקנית? הראשון שקנית? הקליפ הכי גאוני שראית? מה פרוש השם שלך? אם היית יכולה לעשות דואט בין שני אמנים, מי אלה יהיו? מה המקום הכי שווה בעולם? ולמה?? המליצי לי על שיר פופ מעניין? אמן/ים שאת מעריצה/מעריכה?

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo20.gif

מה קורה? מה המצב? מה העניינים?ככה ככה-/ ואיתך
מתי קמת היום? 6 בבוקר מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אמאק מה לבשת היום? ג'ינס דיזל עם חולצת בית ספר
מתכוונת ללכת להופעה של דפש מוד ופרנז פרדיננז?? לא
מה הדיסק האחרון שקנית? בון ג'ובי-HAVE A NICE DAY הראשון שקנית? לא זוכרת
הקליפ הכי גאוני שראית? אני לא אוהבת לא את הסרט לא את השיר אבל את הקליפ אני חולה עליו EVERITHING BURNS מה פרוש השם שלך? אם הפנינות(האמא של הפנינות
) אם היית יכולה לעשות דואט בין שני אמנים, מי אלה יהיו?גרין דיי ומארון5 מה המקום הכי שווה בעולם? ולמה?? לוס אנג'לס
, כי אני מכירה משם הרבה אנשים , וכי כי שם כל המליינים[ואל תאמיני למה שאומרים לך אני לא מליינית
] המליצי לי על שיר פופ מעניין?לא יודעת
אמן/ים שאת מעריצה/מעריכה? BEP קלי קלארקסון
, MCR פארל וויליאמס , וזהו כעיקרון..

a charmed girl

New member
היי

בת כמה? מאכל אהוב: שיר אהוב: זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלוש: צבע אהוב: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משפט חכם: מה עושה לך צמרמורת? מילה שאת נוהגת להגיד/אופיינית לגביך: קיץ או חורף? פיצה או המבורגר? רוק, פופ או היפ הופ?

Beautiful SouI

New member

בת כמה? 16 וכמה חודשים
מאכל אהוב: כרגע זה עומד על מלפפונים שיר אהוב: BEP-MY HUMPS זמר/ת/להקה אהוב/ה חוץ מקלוש:יש בהודעה שלמעלה^ צבע אהוב: צהוב
מקצוע אהוב: היסטוריה
מקצוע שנוא:אנגלית*-{ משפט חכם: תן חיוך הכל לטובה
מה עושה לך צמרמורת? אתם תגידו שאני מגעילה וזה..אז עזבי.. מילה שאת נוהגת להגיד/אופיינית לגביך: סעמקקקק... קיץ או חורף? חורף
פיצה או המבורגר? אני לא אוהבת פיצה
המבורגר רוק, פופ או היפ הופ?הכל

Shai B

New member
טוב, אז שאלותיי הבנאליות והמשעממות:

מהו הדבר שאת הכי מפחדת ממנו בעולם? מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? איזה מקצוע את הכי אוהבת בבי"ס? איזה מקצוע את הכי שונאת בבי"ס? מהם 3 הדברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אם היו יכולים להגשים לך חלום אחד, איזה חלום היית בוחרת? איזו תכונה את הכי אוהבת באנשים? איזו תכונה את הכי שונאת אצל אנשים? אם היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, היית חוזרת? ועכשיו לנושא הפורום: מתי בפעם הראשונה שמעת על קלי? מהו השיר הכי אהוב עליך של קלי? מהו השיר השנוא עליך של קלי? איזו תכונה בקלי את הכי אוהבת? איזה שיר של אמן אחר, היית רוצה שקלי תחדש? ולסיום - "הוט" או "יס"?

Shai B

New member
אוייש, עכשיו רק ראיתי

ששאלו אותך כבר על המקצועות

Beautiful SouI

New member

מהו הדבר שאת הכי מפחדת ממנו בעולם?אתה יודע מה
מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? אממ..לא יודעת ,אבל אני לא נחשבת גדולה
מהם 3 הדברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? סלולרי , משפחה ואת הלפטופ אם היו יכולים להגשים לך חלום אחד, איזה חלום היית בוחרת? לטוס לחלל
איזו תכונה את הכי אוהבת באנשים? דאגה. איזו תכונה את הכי שונאת אצל אנשים? קנאה. אם היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, היית חוזרת? כן.. ועכשיו לנושא הפורום: מתי בפעם הראשונה שמעת על קלי? כשהיה את סינס ב-TRL מהו השיר הכי אהוב עליך של קלי?ביהיינד מהו השיר השנוא עליך של קלי? TTWLI איזו תכונה בקלי את הכי אוהבת? את היופי שלה
איזה שיר של אמן אחר, היית רוצה שקלי תחדש? where is the love? ולסיום - "הוט" או "יס"? יש לי את שניהם ואני אומרת לך הוט

timtamtum1

New member
../images/Emo123.gif

השאלון הראשון שמצאתי
שם מלא: גיל: תאריך לידה: מזל: מצב הרוח שלך היום: מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: הפעם האחרונה שצחקת: הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: שיר ששומעת עכשיו: שיר להמלצה: הפעם האחרונה שבכית: הציונים שלך לבינתיים: היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: נעלי דובי לבית? סיגריות? יחסי מין בגיל מוקדם? רוק? מוסיקה שחורה? בגדים לבנים: אודם לשפתיים: סנדלים: מכנס גיזרה גבוה: השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר שמחרמן אותך:
"איך זה שאפחד לא פתח לה?" סליחה כן, אבל זה נשמע גרוע!

Beautiful SouI

New member

שם מלא:דר קלארקסון כבר שאלו
מצב הרוח שלך היום:בסדר , אין לי כוח לכלום מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: דיכאון.. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא אמרו לי משהו מעליב
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? היום בבוקר..
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:לפני יומיים הפעם האחרונה שצחקת: לפני שניה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:ידיד שלי
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:אמא שלי
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:ילדה אחת מעצבנת
, אזס מה אם היא בת 11 אל תעצבנו היא מעצבנת אותי
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:כולם
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:מסיבה בכיתה ז' , כולם אמרו לי כוסית גם היום , בפעם הראשונה
והם היו בחמולה כזה
שיר ששומעת עכשיו:JAMES BLUNT-GOODBYE MY LOVER שיר להמלצה:^^^^^^
הפעם האחרונה שבכית:אתמול
הציונים שלך לבינתיים:100
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:1.1.2005
מתחילים ללמוד
נעלי דובי לבית?כן
סיגריות?אולי...לא סתם לא
יחסי מין בגיל מוקדם? אם מרגישים שאתם מוכנים do it!
רוק? כן
מוסיקה שחורה?כן
בגדים לבנים:כןן|מאהוב|
אודם לשפתיים:לא..
סנדלים:לא
מכנס גיזרה גבוה:ממש ממש לא
יותר נמוך יותר טוב
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:אימג'ן של גון לנון..לא יודעת למה הוא מעציב אותי
השיר שגורם לך לרצות לרקוד:pon De Replay-Rihanna השיר שמחרמן אותך:לא יודעת

EliranMaor

New member
אשתיייייייייי../images/Emo182.gif