Announcement

../images/Emo188.gif Announcement../images/Emo70.gif

Hi Everybody We are happy to tell you that we're back in the holly land. We finished our work in France and we can tell we did it very well! There for, if you thought we left Israel for good, you better think again. We are back and we are ready to our next job, which is not less important. So watch our friends, we are here to stay, for a long, long time. You could be the next, open your eyes

NarihS

New member
חחח במיוחד אני..../images/Emo3.gif

אני עוד מפחדת שהם באמת יהרגו לי את ברוק

יניב1

New member
מה הקשר לברוק? אני רוצה להבהיר משהו

אני הוא זה שעומד וכותב ויוצר את אה"ב . אני הוא זה שמחליט מה יהיה בגורל סטפני וברוק (טוב, נו, עם קצת עזרה מזאתי, הילדה ללא מעצורים קוראים לזה בעברית, לא?
) אבל אני לא זה שעומד מאחורי שילה ומורגן! נכון, אני מודה שאני מספיק מוכשר בשביל זה, אבל ההודעות האלה קצת יותר מדי מטורפות בשבילי, ואני חושב שזה עובר לפעמים את הגבול. באמת. בכלל, במקום גיא, הייתי מביא להחרמת המשתמש הזה שמתעתע בנו, כי זה קצת מוגזם, אתם לא חושבים? למרות שזה לפעמים משעשע. בכל מקרה, מי שעומד מאחורי שם המשתמש של שילה ומורגן הוא לא אני (כפי שנרמז כאן בפורום ובמסרים האישיים שנשלחו אליי!!!), אין לי מושג מי זה או זאת, וזה מסקרן אותי בדיוק כמוכם מי מספיק מטורף או מטורפת כדי לעשות כזה דבר. יש לכם ניחושים?

S c a r l e t t

New member
אני המומה../images/Emo12.gif

למה בדיוק את רומזת??? כן, אני אמנם חולת נפש במידה מסוימת, זוהי עובדה ידועה, אבל אני בהחלט לא עומדת מאוחרי שילה ומורגן...ההודעות מבדרות אותי מאוד אבל לצערי אני לא יכולה לקחת עליהן קרדיט, אני לא עד כדי כך חולת נפש (עדיין)

girlontop

New member
ד"ר ג'יימס ווריק היה קורא לזה:

ה כ ח ש ה. (או תסמונת מיכנהאוזן. מה שתרצי.)

S c a r l e t t

New member
../images/Emo2.gif את ממשיכה???

אני רצינית, זאת לא אני...! חוץ מזה אף פעם לא אהבתי את ג'יימס, אז ההבחנה שלו בטח גם לא מדויקת

יניב1

New member
הילדה ללא מעצורים=ילדה על הפיסגה

ובמילים אחרות girlontop טלי היקרה, למי שלא הבין...

יניב1

New member
כולם השתגעו פה לגמרי, טוב הנה הפרק

מתחיל ואני לא רואה אותו, כי אני בעבודה, אוף!!!!!!!!!!! וגם לא תיכנתי את הוידאו, אוף!!!!!!!

../images/Emo188.gif Last warning, lady../images/Emo70.gif

That is enough! We told you to behave yourself and stop insulting people here in the forum. But no! You are still hurting people, and this is something we can't forgive you for! SO... we won't warn you again, Russian lady. Next time we'll come to get you and we promise you it won't be nice
And now, we are definitely - Not yours!!!
S&M

למעלה