שרשוראשון

Drenthe

New member
../images/Emo188.gif שרשוראשון

יאלה לכתוב איך התחיל אצלכם השבוע המלא הראשון ב09.

Rioter

New member
../images/Emo4.gif הרוג ראשון.

יום מתוח בעיקר. ובנימה האישית יותר, מבחן במחשבים... (שוקלת להחליף מוגבר), קצת שנת אחה"צ, משפחה באה לבקר. מחוברת לחדשות.

../images/Emo209.gif

סושי זה מגעיל. שעה 1: אזרחות. סתם רגיל. שעה 2: מבחן בספרות, היה בסדר. שעה 3: מתמטיקה, אני לא יודע פונקציות שורש
שעה 4: תנ"ך. לא מעניין. שעות 5-6: שיחה כזאת עם איזו עובדת סוציאלית או משהו על אלימות בין בני זוג (?), היה ממש חופר. ואז שעתיים חלון כי אני כבר לא בא יותר לפיזיקה בימי ראשון. שעות 9-10: מחשבים. יום רביעי מבחן וצריך לחרוש את הנשמה החל ממחר

o p c

New member
אישית- יום מ-ד-ה-י-ם!

בוטלו שעתיים פיזיקה (3-4) ושעתיים ערבית (7-8)!!!

מתחילים שבוע.

יום טוב, חוץ מהעובדה שאני דבוקה לחדשות. הלך טוב במבחן, הספקתי לתרגל מתמטיקה, האחים היו אצלי והיה מושלם (!!!), וoverall, יום לא רע. בניגוד למצב הביטחוני.

נמ,

המשפחה דבוקה לטלוויזיה,לחדשות.כבר 8 שע' ברצף.המצב מדכא,ואני עוד ישבתי ולמדתי+נאלצתי לוותר על הבלט.לא כיף.חבל קצת. וזהו,אין לי כוח לזה,ממש לא בא לי. אני מקווה שהעניינים ישתפרו,כי כרגע,בכל מקום,האווירה-לא משהו
. נקווה שהמשך השבוע יהיה יותר טוב. מחר לימודים עד 7 בערב רצוף.וויש מי לאק. המשך שבוע טוב יותר לכולם
.

eliav16

New member
היה כייףף ../images/Emo45.gif

התחלתי ב12 וחצי ללמוד, היה ממש ממש כיףףף! שעה וחצי אזרחות ועוד שעה וחצי היסטוריה [באמצע הפסקה של חצי שעה] היה יום אחד המצחיקים.... תלמידים מאשקלון באו אלינו ללמוד [עד הבגרויות...] ישבנו איתם והיה נחמד. בחיים שלי לא צחקתי כמו היום

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifיום שני וראשון יחד../images/Emo6.gif

אתמול נרדמתי באוטובוס
חח הגעתי לאיזה מקום שאני לא מכירה בכלל, למרות שלא ממש נלחצתי מזה, רק שהתבאסתי שאני מאחרת לאיזה שיעור מתמטיקה שהיה לי(לא בבצפר). אה וגם היה לנו שיעור לשון, אז באמצע השיעור המורה לאנגלית נכנסה והמורה לאנגלית ולשון התחילו לדבר ביידיש(
)והן התחבקו כזה ונתנו נשיקה, ואז שהמורה לאנגלית הלכה המורה שלנו ללשון אומרת "ולא, אני לא לסבית"XDDDDDDDDDDDDDDD זה היה בין הקורעים. היום היה מבחן בהיטוריה, הלך מעולה

למעלה