שירי השבוע+ סיכום שבוע

sapirush1

New member
כל הפורומים שאני נמצאת בהם

(זה אמור להיות גרין דיי נכון?) טוב.. מה שיר השבוע של MCR שלכם? Thank you.. ממשיכה לחרוש מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? היסטורי של FFAF (למה הוא הסתפר? למה?!
) אלבום השבוע? של יוסלס אידי לא זוכרת שם ציטוט השבוע? אבל חשוב ללמוד! לא לא לא בעצם יש לי משפט חוכמה מפי חברה שלי: "היית מת להיות פו הדוב!" תמונת השבוע

|בובספוג|../images/Emo111.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
to the end מה שיר השבוע לא של MCR שלכם
question!-sistem of a down אלבום השבוע
the rasmus-hide from the sun ציטוט השבוע
"קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" תמונת השבוע
בשמחה------------->

ny34

New member
אני אני../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם: To The End מה שיר השבוע לא של MCR שלכם: העצב שלה-איפה הילד אלבום השבוע: wish you were here ציטוט השבוע: לא יודע=\ תמונת השבוע: זה הפוסטר החדש שמתנוסס על הקיר שלי

אני....../images/Emo9.gif

שיר השבוע של MCR: סמטרי דרייב...האמת שזה שיר ה"תמיד" ולא שיר ה"שבוע". שיר השבוע לא MCR: אמריקן אידיוט הגאוני! אלבום השבוע: אמריקן אידיוט ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין שבוע מעולה לכם

L 0 L

New member
אני

מה שיר השבוע של MCR שלכם: אממ to the end מה שיר השבוע לא של MCR שלכם: אמממ Feel good inc של גורילז אלבום השבוע - ציטוט השבוע - תמונת השבוע -

../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם: I'm not ok מה שיר השבוע לא של MCR שלכם:לא עולה לי כלום אלבום השבוע: בהחלט 3 צ'ירס.. רק קיבלתי אותו
ציטוט השבוע: "כבר אוקטובר, אפשר להעיר את גרינדיי(האמ ישראבלוג) תמונת השבוע:אין

אני:

מה שיר השבוע של MCR שלכם? I'm Not O.K מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? HIM - Vempire Heart אלבום השבוע? HIM - Dark Light ציטוט השבוע? אין תמונת השבוע?

patito ƒeo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? The Jetset Life Is Gonna Kill You מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart אלבום השבוע? כרגיל, Three Cheers For Sweet Revenge ציטוט השבוע? אין לי
תמונת השבוע? [=

אווו מייי גאדדד

*סוגדת* סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן סת' כהן גרררררררררררר

D4Ever

New member
עונה

מה שיר השבוע של MCR שלכם?The ghost of you מה שיר השבוע לא של MCR שלכם?Green Day-Jesus Of Suburbia אלבום השבוע?Green Day-Dookie ציטוט השבוע?אין תמונת השבוע?

l u d

New member
עונה ^^

שיר השבוע של MCR: thank you for the venom שיר השבוע לא של MCR: the distillers-sick of it all (שיר מומלץ לאנשים ששונאים אוטובוסים
) the distillers- the young crazed peeling אלבום השבוע: the distillers-song sing dead house ציטוט השבוע: הממ.. אין תמונת השבוע: ראיין
גם קספר אבל היא לא מעניינת..

:]../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? Cemetry Drive מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Lithium-Nirvana אלבום השבוע?Nevermind-Nirvana ציטוט השבוע?>< תמונת השבוע?אין לי כוח..

MayLuvsDoug

New member
האאאאאאאאאאא לית'יום../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חולע על השיר הזה.
נברמיינד
הדיסק שאני הכי אוהבת בכל הזמנים.

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo99.gifאוונסנס../images/Emo99.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם?-Hang Em High
מה שיר השבוע לא של MCR שלכם?-Papa Roach - Last Resort
אלבום השבוע?-Metallica - Master of Puppets שמאל|ציטוט השבוע?-".I'm so happy 'cause today I've found my friends....They're in my head!" תמונת השבוע------->

DisturbedDoll

New member
עונה >:

מה שיר השבוע של MCR שלכם?The Jetset Is Gonna Kill You [ככה? >:] מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Finch-Dreams Of Psilocybin From First To Last-Emily אלבום השבוע-החדש של Finch ציטוט השבוע:"rawrrr" ? תמונת השבוע
גררר >:

עונה

מה שיר השבוע של MCR שלכם? thak you for the venom מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? offspring-no self esteem אלבום השבוע?לא יודעת ציטוט השבוע? הממ מה שנתקע לי בראש "astregdy is for pepole who arent witty enoghe to be sarcstic" תמונת השבוע? אהוב ליבי->

למעלה