שאלון

afterglow1

New member
../images/Emo188.gif שאלון ../images/Emo188.gif

בגלל שהפורום "מוצף" היום בהודעות, החלטתי על שאלון קצר (והזוי) כדי להחיות את הפורום...
(בתקווה שמישהו יענה...
) מה המצב? לאן כולם נעלמו? נראה לך שזה בגלל הסופגניות
הזדוניות
? הם יחזרו? יש תוכניות לחופשת חנוכה
? לפרט! נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה
? נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות
? איזה סרט ראית לאחרונה? איך היה? איזה סרט את רוצה לראות? מה את/ה שומע/ת עכשיו
? מה תשמע/י אח"כ
? ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')
? זהו... תענו (למרות שלא נראה לי שיש כאן מישהו...)

Aeon

New member
עונה

מה המצב? הכל דבש, נשמה.
לאן כולם נעלמו? אין לי מושג..., אני פה
.
נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות? אני לא חושבת שסופגניות
יגרמו לי להעלם מהפורום הזה!
.
יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! תצחקו אבל אני הולכת לפסטיגל...
נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה? אני לא בביה"ס אז אני לא יודעת, אבל ממה שאני זוכרת - תיגבורים סאקס!
נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות? אה... ברור, ברור.
איזה סרט ראית לאחרונה? מים אפלים
.
איך היה? לא משהו.
איזה סרט את רוצה לראות? סיפורי נרניה.
מה את שומעת עכשיו? פוסי קאט דולז (הן שולטות!)
מה תשמעי אח"כ ?פוסי קאט דולז!
ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? מבחנתי כל רעיון יתקבל בברכה...

Brownie s

New member
עונה

[לא נעלמתי לגמרי..] מה המצב? נחמד. לאן כולם נעלמו? אמרתי שלא נעלמתי לגמרי! חח נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות ? יאמי אמא שלי בדיוק מבשלת הם יחזרו? אני לא.. בערך. יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! אין.. נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה ? איןלי נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות ? כן. איזה סרט ראית לאחרונה? הארי פוטר4- הרגע! איך היה?מעולהה! איזה סרט את רוצה לראות?"חתונת רפאים" ומשו עם קיירה נייטלי.. שכחתי איך קוראים לזה.. מה את/ה שומע/ת עכשיו ? שיר של הביטלס מה תשמע/י אח"כ ? את המשך הפלייליסט? ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? לא. טכנית עזבתי.. חחח

עונה../images/Emo9.gif

לאן כולם נעלמו? אין לי מושג
נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות ? אף
לא תמנע ממני לבוא הם יחזרו? אני מאודדדדדדדדדד מקווה שכןןןןן יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! אני הולכת לראות שיר נולד נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה ? מאוד מבאס
נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות ? מאוד משתתפת
איזה סרט ראית לאחרונה? לא זוכרת איך היה?
איזה סרט את רוצה לראות? נריה מה את/ה שומע/ת עכשיו ? כלום מה תשמע/י אח"כ ? אותו דבר
ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? כל רעיון יהיה מבורך אבל אני יחשוב על כמה דברים
אגב אני באה המון לפה אבל אני פשוט לא אומרת כלום

אני../images/Emo8.gif../images/Emo95.gif

מה המצב?הכל טוב ב"ה
מה איתך
לאן כולם נעלמו?אמממ לאיפה נעלמתם
נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות?אולי..אולי במקום להיות בפורום הם יושבים מתחת לשולחן וזוללים ללא חמלה את הסופגניות
הם יחזרו?אם לא יתפוצצו מרוב הסופגניות אז כן
יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! אמממ לנסוע לקניון ולראות איזשהו סרט,ללכת למספרה,ללכת למורות פרטיות ולנסוע לקנות בגדים
נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה? מ-א-ו-ד
אבל זה לטובתך
נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות?כן אורלוש
איזה סרט ראית לאחרונה?בטלוויזיה-טרויה
איך היה?סרט יפההה
איזה סרט את רוצה לראות?"פשוט מאוהבת" מה את שומעת עכשיו? sean paul-we be burnin מה תשמעי אח"כ? נראה לי.. maroon 5- She Will Be Loved ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? אמממ לעת עתה לא ממש
כמובן ברגע שיהיו תשמעו מכך
אחלה שאלון
מושלם

עונה כמובן! ../images/Emo13.gif

מה המצב? הכל מעולהההה!!! לאן כולם נעלמו? אני לא נעלמתי ואני בטוחה שאף אחד לא נעלם
נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות ? חחחח.... הם יחזרו? הם יחזברו, והם לא הלכו. יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! לא יודעת, ולא חושבת. נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה ? נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות ? כן איזה סרט ראית לאחרונה? אתמול הארי פוטר. איך היה? מצויין, מעולה, מדהים, פשוט היו שמה קטעים ממששש מצחיקים
איזה סרט את רוצה לראות? אתמול הזמנתי ביס את הסרט קונסטנטין והקלטתי אותו. למרות שראיתי אותו במחשב אבל עכשיו אני יכולה ליראות אותו יותר נורמלי ובמסך יותר גדול
מה את/ה שומע/ת עכשיו ? כלום מה תשמע/י אח"כ ? פטרופולין, וסינרגיה (גררררררר)
ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? אני מבטיחה אם יהיה אני יעלה את זה
שבוע טוב לכולם! וחג חנוכה שמח. ואל תוכלו הרבה סופגניות תשמינו.

ayana19

New member
השאלון ארוך מדיי !!!!!

אין לי כוח לענות סורי.... אבל אם כבר שואלים מה שלומי אז........... שלומי חראאא !!! תודה ! יש לי מחר מבחן בספרות !!!! ( טונההה חומר) מ-8 בבוקר ועד עכשיו אני ר-ק לומדת ולא יוצאת בכלל מהבית ! אה וראיתי סרט לפני שבוע בדיוק - "קינג קונג"..סרט בןןןןןןןן ****.... ממולץ בחוםםםםםםםם רבבבבבבב. ואין לי חופש ממש...כי יש לי אחרי החופש 4 מבחנים - פיזיקה ,ערבית,ביולוגיה,היסטוריה...ועבודה במדעי החברה ושיעורים ובטח יוסיפו לי עוד עד יום שני וגם יש כמה דברים שנראה לי ששכחתי... :-\ נ.ב - אני לא הרבה בפורום סורי !!! אין לי אפילו זמן לעצמי !!! אני ש=ו=נ=א=ת את התיכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

עונה :)

מה המצב? הכל סבבה דווקא =] לאן כולם נעלמו? חברה, לאן נעלמתם? אני עוברת מידיי פעם אבל לא משאירה הודעות... נראה לך שזה בגלל הסופגניות הזדוניות ? שונאת סופגניותתתת.... הם יחזרו? הם פה... יש תוכניות לחופשת חנוכה? לפרט! יאס! יותר מידיי שופינגגגגג נכון שזה נורא מבאס לבוא לתגבורים בחופשת חנוכה ? ה' ישמוררר גמלנו רצו לעשותתתת נכון שאתם משתתפים בצערי על החופש שנגזל ממני באכזריות ? אכן יפתי. איזה סרט ראית לאחרונה? הנשכחים איך היה? מדהים!! איזה סרט את רוצה לראות? אמממ למצוא את ארץ לעולם לא, מגרש השדים החדש. מה את/ה שומע/ת עכשיו ? your beutifall מה תשמע/י אח"כ ? sobre fuego/angela maria forero מתוך תשוקת הנצים =] ולסיום- יש לך רעיונות לשירשורים בפורום (פינות, משחקים וכו')? אני אחשוב כבר על משהוא..

למעלה