פינה שבועית!

איף

New member
../images/Emo188.gif פינה שבועית!

שקט לי פה מידי!!! אז החלטתי להחזיר פינה שהיתה פה פעם בפורום (בעבר נפתחה על ידי darling2 )
אז זה עובד ככה, כל שבוע אציג שיר של מאיר וכל אחד יכתוב משפט שהוא מתחבר אליו במיוחד מאותו שיר. ויסביר למה דווקא המשפט הזה... השבוע: השמש עוזבת יאללה
זרמו איתי

happy galil

New member
הרגשה נפלאה

גלים מגיעים לחוף הקצף לוחש בשבילנו. סיטואציה מאד רומנטית. מילים אלו נותנות הרגשה שאני בעצם באמת נמצא שם עכשיו מדמיין לעצמי את רחש האדוות ומיד אח"כ את הקצף המרגיע בין נשיקה ולמבט עמוק נוטף אהבה ובין ליטוף ולחיוך מאוהב.

איף

New member
לא ייאמן

"גלים מגיעים לחוף הקצף לוחש בשבילנו" אותו משפט כמו גליל.
באמת משפט מאד רומנטי. וגם אני נזכרת בכל מיני רגעים יפים שהיו לי ליד הים... זה מזכיר נשכחות וגורם לקוות שרגעים כאלה יחזרו עוד.

ms pizza

New member
עכשיו הבעיה היא שצריך לחכות עד שבוע הבא

בשביל השיר הבא ( אולי נעשה את זה הפינה - יומית ???) נ.ב -לשמחתי אחרי סידור של ארונית של אחי התגלה אוצר של ממש - שיר של מאיר בדיסק שדרים ( שלאף אחד לא ברור איך הוא הגיע אלינו) עם השיר "שם כל האדם ". אני לא הכרתי את השיר לפני- מדהים ! לא נותר אלא להתמוגג ממנו. נ.ב נוסף : היה מרגש עכשיו לצפות בפרס לנדאו- מאיר ממש דיבר כמה מילים ( קובי מידן שאל אותו אם הוא לא פחד שיחשבו שהוא קוקו שהוא שר שירים של אנשים מלפני אלף שנים- והוא ענה שבכל מקרה חושבים שהוא קוקו ושבגלל שהיה בא לו לעשות את הדיסק הזה אז הוא עשה- הוא הולך לפי מה שמתאים לו).....

איף

New member
קיבלתי את ההצעה

נעשה את הפינה ל פינה חצי שבועית
מחר בבוקר נפרסם עוד שיר. והשיר "שם כל האדם" הוא באמת שיר יפהפה!!!! אגב, זה המקום להגיד שאם יש למישהו רעיון לפינה - אתם מוזמנים לפתוח הודעות בכיף שלכם!!!!

TEENAGER1

New member
באיחור קל../images/Emo3.gif

"מראה לי צדפים ביד אומרת תראה זה רק לנו גלים מגיעים לחוף הקצף לוחש בשבילנו" התיאור הזה של הטבע כמשרת של הרגשות.. זה מאד יפה בעיניי. כאילו כל ה"תפאורה" שם רק בשבילם...

למעלה