סכמש

../images/Emo188.gifסכמש../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-

How I Disappear

New member
מסכמ"שמשמש

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אמממ אין שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- אנג'ל של שרה משהו .. בילוי השבוע שלכם- אממ לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול, שבוע סוף אדם השבוע שלכם- אין תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- חופש משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול למדנו מאכל השבוע- הסושי שהכנתי אתמול, היה ממשששש טעים XD משפט השבוע שלכם- אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני מקווה שישנו את הכיתות ביום ראשון כבר וזהו

hadarinke

New member
היפ היפ הוריי!../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-X שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-כל האלבום LOVE של הביטלס בילוי השבוע שלכם-ממ... תל אביב סיטי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חבריםריםרים
אדם השבוע שלכם-פול מקרטני וג'ון לנון תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע-90 בהסטוריה=] משהו שהרס לכם את השבוע-ממ... קצת אתמול היה יום מעצבן..
מאכל השבוע-טורטXD משפט השבוע שלכם- "אל תיהי לחוצה כמו טמפון" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הולכת להוציא ת.ז

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-I'll Be There For You- The Rembrandts
בילוי השבוע שלכם-היום הראשון בבי"ס החדש
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-שושלת טיודור
אדם השבוע שלכם-ילדה אחת מהכיתה
משהו שעשה לכם את השבוע-חופש
משהו שהרס לכם את השבוע-הרגשתי כמו חייזר בבי"ס
מאכל השבוע-תפוח
משפט השבוע שלכם-"I have a dream today"
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-המשך ההישרדות בתיכון, הישרדות 17 ביס

SOS me

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אין שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- החדש של בריטני אני משערת כי פשוט כולם חרשו על זה חחח בילוי השבוע שלכם- חג שני ? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- the l word אדם השבוע שלכם- עדן ונוג תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- חופש? משהו שהרס לכם את השבוע- שעבר "אחרי החגים" =[ מאכל השבוע- שניצל נראלי משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- "וואי נכון בתור לגבות אז יש פינה כזאת שמחכים בה איך קוראים לזה נו??" "פינת לחכות"

אוי תיקון

משפט השבוע שלכם- "וואי נכון בתור לגבות אז יש פינה כזאת שמחכים בה איך קוראים לזה נו??" "פינת לחכות" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לודעת אבל נקווה שיהיה שבוע מעניין

שונאת מתמטיקה../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-אביתר בנאי-מתנות. פמלה-יעל דקלבאום. קרן אן- ברחוב הנשמות הטהורות. איה כורם- קליפה.
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-לא זוכרת כרגע. בילוי השבוע שלכם-ללמוד? איף... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי, המשקפיים שלי נהרסו. אז אני מחכה עד שהן יחזרו כדי לראות את כל מה שבמקס. אדם השבוע שלכם-נממ. תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע-95 באנגלית, אני עולה ל5 יחידות
משהו שהרס לכם את השבוע-ללמוד למתמטיקה._.; מאכל השבוע-פיייצה משפט השבוע שלכם-אין
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לעלות ל5 יחידות באינגליש, להצליח במבחן במתמטיקה[איימן]

יותר מדיי נעוצים../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- באלי מקופלת
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- לייט וויט' שארפנד אנד בילוי השבוע שלכם- סנטר+סרט בשישי, ים ברביעי, שייט בשבת-שלישי.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בית השפנפנות
אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- יום שישי משהו שהרס לכם את השבוע- יום שישי מאכל השבוע- פופקורן XD משפט השבוע שלכם- אין ממש.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- טיול שנתי והיוםחופש אחריו

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo12.gifאיך לכולם יש טיולים שנתיים פתאום?

תחילת שנה וזה... אצלנו זה הרבה יותר מאוחר, יותר באזור מרץ

גם שלנו במרץ, ואני לא בטוח יוצאת אליו אבל ניח

-א. מה גם שזה עדיין חורף אם אני לא טועה. ומדבר וחורף...

הייתה לזה סיבה...

הטיול השנתי שלנו (אני בשכבה של נוגה) השנה אמור להיות ה-טיול השנתי בבצפר הזה... הייתה לזה סיבה למה זה בתחילת השנה, רק ששחכתי אותה
עד עכשיו, או שלא היה טיול שנתי או שהוא היה בסוף השנה.

בגלל הבגרויות בסוףשנה../images/Emo203.gif

לא רצו לעשות את זה בחורף, כי אז זה לא כיף.. אבל לא רצו לעשות בסוףשנה כדיי לא להרוס את .. אממ.. רצף הלמידה לבגרויות, כי אחרי זה קשה לחזור ללמוד ולפני זה קשה לדבר על משו אחר.. XD אילנה חפרה לנו על זה. יותר מדיי.

למעלה