הפרק היה טוב, מתחילים להשתפר...
לפחות לא העיפו את זאתי, והעיפו את רות-מארי (למרות שהיא חמודה, אבל השניה עדיפה על פניה). אני שונא משימות ים, כבר נמאס..., עוד כמה הם מתכוונים לעשות? הפרס- לשם איזון זה היה מצויין שהשבט הזה זכה <לא זוכר שם>. הכושי הזה שחירבן <שוב לא זוכר> עשה בשכל, רק לא במוח. כאילו לדעתי הוא היה צריך ללכת לחרבן, בשביל מה הרי הקימו שירותים?!, אבל היה צריך לעשות זאת בדרך יותר מעודנת מאשר להתפרץ. הוא בין האנשים שאני רוצה שיעופו. היציאות של סירי ממש גדולות. היא כזאת עוקצת ואוהבת מהומות וכל זה. אי ליק איט. החסינות- האתגר היה חמוד, אבל רציתי שהשניים ינצחו ושיעיפו את שיין, הוא פשוט קרציה מהלכת, למרות שהפרק הזה בקושי הראו אותו עושה משו 'לא כשר' פשוט הוא נמאס. אבל מצד שני אני שמח שהם זכו כי לא נראה לי שאם אח"כ הם היו מפסידים הם היו משאירים את זאתי, אלא נשארים עם רות-מרי. כאילו ההפסד הזה גרם להם להבין שהם צריכים להיות חזקים, והאופציה היחידה זה להישאר עם זאתי. וזה טוב, מבחינתי. זה שמצא את החסינות- חבל. אני הייתי רוצה שיעוף, הוא מזכיר לי את טום. ואני שונא כאלו... מגניב שלא שאלו אותו אם הוא מצא או לא... ככה הוא לא מחוייב לענות. |אני מתגעגע למיסטי
|