אחרי המסע..

../images/Emo188.gif אחרי המסע..

אחרי שחזרתי מפולין, במשך כמה זמן כל דבר הזכיר לי את השואה, כל מילה שאיכשהו הייתה יכולה להיות קשורה ישר זה מה שחשבתי או תמונה .. זאת רק אני
ספרו מה היה איתכם..

טיפקסית

New member
גם לי לפעמים יש פלאשבקים

נניח שאמרו לי השבוע שיש לנו מחנה של התנועה והמילה מחנה עכשיו ישר מזכירה לי את המחנות ריכוז לא יודעת לפעמים גם יש לי רתיעה מהמון דברים עכשיו זה כבר לא קורה זה היה בעיקר בשבוע הראשון כשחזרנו היו לי פלאשבקים מהמון מקומות ומהמון רגעים במסע מחר יש לנו במשלחת פגישת סיכום מסע עם המדריכים בטוח שם יעלו לי נקודות חדשות למחשבה או פלאשבקים לכל מיני רגעים ודברים שקרו

L i T a L 1

New member
גם לי זה היה ככה

ממש ככה... לגבי אח שלי וכל מני דברים שלו נגיד הייתה פעם אחת שאמא שלי החזיקה אותו על הידים והיא רצתה לעבוד ולהוריד אותו אבל הוא לא רצה ואחותי הורידה אותו בכוח זה ישר הזכיר לי את הסיפורים מכיכר המשלוחים על כל הילדים שמשכו בכוח מההורים שלהם...

שסק לבן

New member
אממ ../images/Emo3.gif

אני יכולתי לקשר כל דבר לשואה, ולהפוך אותו לבדיחה שחורה. אבל אני חושבת שתת המודע שלי לקח את העניין יותר ברצינות , ובמשך כחודש אחרי המסע היו לי חלומות שקשורים לשואה ולמסע עצמו (כמו, למשל , בגלל שהלחיצו אותנו כל הזמן למהר למקומות, חלמתי שכל הזמןמאיצים בי!
)

Johanna1

New member
לי דווקא נפסקו הסיוטים...

עד שנסעתי למסע היו לי חלומות על השואה פה ושם... בפולין לא חלמתי על זה, ומאז שחזרתי (עברו כבר לפחות 6 חודשים) לא היה לי חלום אחד על זה. כנראה זה בגלל שראיתי שזה דבר שהיה באמת, ולא חלום. אבל מה שכן, מאז שחזרתי אני מתחילה לבכות על כל דבר קטן שקשור לשואה... רק מזכירים משהו כזה בטלויזיה ואני מתחילה לבכות.... כשלפני שנסעתי בכלל לא בכיתי מזה..

Pukipsey007

New member
היום זה שבעה חודשים אחרי..

היום לפני שבעה חודשים יצאתי למסע. ועדיין אני מקשרת ממש בקלות כל דבר לשואה.

בילבי16

New member
גם אצלי זה ככה

חצי שנה עברה מאז השואה ועדיין אני מקשרת כל דבר לשואה. הנושא נטמע בי חזק.

אביגל ג

New member
כל דבר מזכיר לי את השואה

כל דבר שיכול להתקשר... האמת, זה לא מפריע לי. הייתי שמחה אם זה לא היה עובר... ככה אני רואה עד כמה המסע השפיע עליי.

למעלה