../images/Emo187.gif

אחרי שהמנכ"ל קיבל את מכתב האזהרה, הוא מיהר ושלח לכל אחד מאיתנו מכתב התנצלות, במכתה האזהרה שקיבל מהעורך דין הייתה דרישה להקמת ועד עובדים, היום בבוקר פנו אליו נציגים מטעמנו לגבי דרישה זו והוא סירב בתוקף ואף הוסיף שהוא לא רוצה את מנהלי המשמרות ומי שרוצה לחזור מהעובדים יכול לחזור, אף אחד לא יחזור לשם כל עוד הוא לא מסכים להקמת ועד עובדים, ולפי מה שקראתי היום החוק מחייב אותו להכיר בועד כזה וגם היו תקדימים משפטיים בנושא. ותודה לתמר גוז`נסקי שיזמה את החוק הזה.

NorthernStar

New member
אל תוותרו לו

הוא התנצל רק כי הצלחתם להלחיץ אותו. אני מחזקת את ידיכם כי אין מוצדק ממאבקכם. הזכות להתאגד היא בסיסית לכל עובד ואסור לוותר עליה.

כהניסט

New member
סחטנים!

בהתחלה טענת שהשבתתם את העבודה במפעל בגלל ההתייחסות של המעסיק שלכם. המעסיק שלח לכל אחד מכם מכתב התנצלות. עכשיו יש לכם דרישה חדשה: הקמת ועד-עובדים. למרות שאני תומך בועדי-עובדים שידאגו לזכויותיהם - אני מקווה שהמעסיק שלכם לא יכנע ללחץ. סחטנים כבר אמרנו?

ערב רב

New member
זה יותר מתוחכם מזה

כמו שאפשר לראות מהחוק, הם בכלל לא צריכים לדרוש ממנו להקים ועד עובדים, כי זה לא קשור אליו, זה משהו שהם מארגנים בינם לבין עצמם. הסיבה למכתב היא ככל הנראה נסיון מקדים למנוע את פיטורי מנהלי הביניים במפעל שמסתבר שהנהיגו את השביתה ע"י הצגת הפיטורים כפיטורי ראשי ועד עובדים בלתי חוקיים.

israel

New member
עכשיו גם הקפיטליסטים פשיסטים?!

או בקיצור כל מי שלא מסכים עם דעותיך הקיצוניות ביותר, פשיסט הוא! רק כיצד את מסבירה שאת גרה במדינה קפיטליסטית מובהקת?

ערב רב

New member
הוא חייב לפטר את מנהלי המשמרות

לא ייתכן ארגון עסקי בו מנהלי הביניים יהיו ראשי ועד העובדים, הנאמנות שלהם חייבת להיות נתונה למנהל.

לא סחטנו אותו

הדרישה לועד עובדים נשלחה עם האזהרה ששלח לו העורך דין, הוא לא שלח את הסכמתו לועד עובדים, לכן לא נוותר לו ולא נסתפק בזה שרק התנצל, אני מקווה שהוא יסכים לועד עובדים אחרת אנחנו נלך לבית משפט ואז ישלם מחיר יותר גבוה.

כהניסט

New member
בעברית קוראים לזה סחיטה

המעסיק שלכם נמצא בלחץ ואתם מנצלים את זה על מנת להקים ועד.

למעלה