Walk away

ForeverBS

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo45.gif

מאוד נחמד לראות גם את הצד האחר הזה של קלי בקליפ ובכלל בשיר... אני אישית מאוד אהבתי. You go girl!

GinGerit

New member
הקליפ ממש יפה!

והיא נראית ממש ממש יפה שם, אני לא מבינה על מה המהומה

DreamS_HunteR

New member
יכול להיות ש..../images/Emo121.gif

אני בין היחידים שלא ממש התעמקו בקליפ?
משום מה הם לא מעניינים אותי קליפים, ולא ראיתי אף אחד מהקליפים האחרים שלה
אני מאוד אוהב את השיר הזה.. הוא קצבי ומקפיץ וזה מתאים לקיץ שמגיע ממש עוד מעט. ככה לפחות לדעתי. ברדיו של אילת אנחנו חורשים עליו כבר חודשיים בערך (עוד לפני שהוא יצא רשמית). זה אחלה שיר. היום הגיעו הרמיקסים שלו, אז בכלל!

GinGerit

New member
../images/Emo45.gif

אני התחלתי לשמוע תא השירים שלה רק עכשיו (נו שמעתי את זה המפורסמים כמובן) וכששמעתי שהיא באה לארץ השגתי תא הדיסקים והשירים שלה ממש ממש טובים, התמכרתי
, את השיר הזה ספציפית אהבתי מההתחלה ועכשיו שראיתי את הקליפ התלהבתי עוד יותר

Blue Aura

New member
אני ממש לא חושבת שהוא גרוע!

הקליפים המוחצים של קלי הם עמוקים וכל זה, אבל WA זה כזה שינוי קיצוני שנראה לי שאנשים ממש יאהבו אותו בגלל שהוא שינוי, אבל זה לא עושה את קלי חושבת את עצמה ואחת הסיבות לזה היא שלא ממש הראו אותה בקליפ ועל זה זה מעיד. הקליפ קצת ילדותי, כן, אבל לא גרוע.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוחוצמזה..../images/Emo15.gif

אנשים
שמעתם את השיר
איך אתם מצפים שהיא תעשה לו קליפ רציני כזה עם המון משמעות השיר קצבי כזה..זורם..לייטר כזה אז גם הקליפ ככה הקליפ ממש מתאים לשיר עצמו והוא בכלל לא גרוע הוא דווקא חמוד ביותר

TamirKC

New member
לדעתי הקליפ עשה טוב לשיר../images/Emo13.gif

התאהבתי בשיר
הקליפ לדעתי דווקא ממש נחמד

BrH

New member
אוקיי אז ככה

עד לבריטני ולא נכנסתי לפה בשביל לריב עם אף אחד ואני לא מתכוונת לקלל או להכנס לויכוחים מיותרים אבל... כן צודקת לבריטני באמת יש טעם רע בבגדים , אבל יש לה קול מדהים . שמתי לב שכתבת בימים הפחות טובים אבל אני מבקשת לא להוריד מכבודה תודה רבה ושלום

Twisted Shadows

New member
היא לא אמרה משהו מעליב..

לדעתי היא אפילו די צודקת, למרות שאני אוהב את בריט.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מתחילה להגיב לכולם
אע. נדבקתי בשפעת העופות. או שלא
סתם
זו סתם שפעת
למרות שכבר אין לי חום
אבל אני עדיין משתעלת!
אז תרחמו עליי

ForeverBS

New member
זה לא ויכוח לפה. ../images/Emo13.gif

אני בטוח ששנינו יודעים מה שווה בריטני וזה לא אמור להזיז לנו... אז באמת שלא צריך להתעצבן.
וכן גם אני בכלל לא מסכים עם מה שנאמר שם אבל, וואטאבר.

sivan5688

New member
מאוהבת בAddicted

השיר שהכי אהבתי מהדיסק והיא באמת היתה צריכה להוציא אותו כסינגל -חבל.. ואני יודעת שזה לא קשור אבל מזה הסרט הזה From justin to kelly ולמה היא הוציאה אותו (סורי לא ידעתי איפה לתקוע את השאלה )..? אגב BRITNEY RULES

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifראית אמריקן ../images/Emo15.gif

איידול
כי זה היה מבהיר מספר דברים הסרט J2K הוא איתה כאמור ועם ג'סטין גוריני (איך שלא כותבים ת'שם של המתחנגל) זה שזה מקום שני בעונה שלה באמריקן אז בחוזה היה כתוב שהם יעשו סרט יחד.. וכך נוצר הפלופ הקולנועי.. נו מילא.. אבל היא ממש חמודה שם אני אישית חרשתי..

timtamtum1

New member
אוו, איזו ביקורת../images/Emo3.gif

נראה לי שלקחת את זה קשה מדי, זה סה"כ קליפ. אישית, אני מאוד אוהב את WA, לא יודע עד כמה זה היה נכון להוציא אותו כסינגל חמישי [ואולי אחרון], אבל זה אחלה שיר לדעתי. ד"א, מה את אומרת על SUBG? כי לדעתי הם מאוד מזכירים אחד את השני. הם שניהם שירים טיפשיים עם קליפ טיפשי שהעלילה שלו לא הכי רצינית.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifSUBG

עוד יצא איכשהו בסדר ליד זה
עוד איכשהו גם מבינים, יש עלילה מתמשכת [בWA אין עלילה, יש מצב]... היא באה לבית של האקס שלה כשהיא בדיכאון עמוק [
], מחריבה לו אותו, והולכת

sivan5688

New member
לא לא ראיתי- פספוס גדול

אני יודעת......אבל זה ממש מוזר הם ניצחו בתחרות שירה ולכן הם יעשו סרט??? ? ? ?

למעלה