../images/Emo187.gif pcd storys ../images/Emo27.gif פרק 1
היי מה המצב?? אני דיי חדשה פה אבל כבר התחשק לי לפתוח פינה.. אז כאן אני יכתוב סיפור וכל שבוע אני אכתוב את ההמשך.. פרק 1:
הפוסיקאט מתכוננות בחדר ההלבשה
ניקול: נו מה יהיה עם הנעליים האלה? *קימברלי צחקה* ניקול: מהה?! קימברלי: את..
ניקול:?? קימברלי: את.. שמת את הנעליים הפוך!!
ניקול: אוי לא אשלי: אנחנו צריכה לעלות עוד רבע שעה.. בשביל מה הורדתן את הנעליים בכלל? ג'סיקה: אני מוכנה
בהופעה
*ניקול רקדה קצת מוזר וכמעט מעדה* *הן סיימו לשיר את דונטצ'ה* הקריין: *לוחש לניקול* טוב עושים הפסקה..! ניקול: אני מצתערת הקריין נדבר שנתרחק מצלמי הפפארצי *האמרגן של הפוסיקאט חיכה להן בחדר ההלבשה* אדם: אתן מוכנות להסביר לי מה קרה שם?! ניקול: אני לא יודעת.. אני.. מרגישה נורא *ג'סיקה חיבקה את ניקול* ג'סיקה: אם את לא מסוגלת להופיע נמצא לך מחליפה.. את לא חייבת להופיע אדם: לא ג'סיקה? אז מי תחליף אותה?! אולי את בעצמך? ג'סיקה: עדיף שלא.. אני אכנס ללחץ אני לא עשיתי חזרות ולא כלום.. אדם: את הצעת את זה ואת תחליפי אותה.. ג'סיקה: לפחות תיתן לי ללות את ניקול ל- אדם: תעלו הקהל לא יחכה לנצח *כרמית נכנסה תשושה* אדם: ומה קרה לך?* כרמית: המעריצים ראו אותי ואת ריי .. הם לא נתנו לי לעבור אדם: תעלי לבמה עם כולן! עכשיו! *כולן חוץ מניקול התחילו את ההופעה* *בגלל שג'סיקה התרגשה יצא לה זיוף בפזמון*
בלימוזינה ניקול: אהההה! *נהג האוטו, דני עצר* דני: מה קרה?! ניקול: אני לא יודעת אני מתחילה להזות דברים *דני הסתקל על ניקול בפה פעור* ניקול: מה?!! מה קרה לי?! דני: את.. אממ.. ניקול: מה?!?! תביא לי את המראה! *ניקול חטפה את המראה וצרחה בבהלה שראתה את עצמה* המשך יבוא.. ^משי^
היי מה המצב?? אני דיי חדשה פה אבל כבר התחשק לי לפתוח פינה.. אז כאן אני יכתוב סיפור וכל שבוע אני אכתוב את ההמשך.. פרק 1: