pcd storys
פרק 1

mafins

New member
../images/Emo187.gif pcd storys ../images/Emo27.gif פרק 1

היי מה המצב?? אני דיי חדשה פה אבל כבר התחשק לי לפתוח פינה.. אז כאן אני יכתוב סיפור וכל שבוע אני אכתוב את ההמשך.. פרק 1:
הפוסיקאט מתכוננות בחדר ההלבשה
ניקול: נו מה יהיה עם הנעליים האלה? *קימברלי צחקה* ניקול: מהה?! קימברלי: את..
ניקול:?? קימברלי: את.. שמת את הנעליים הפוך!!
ניקול: אוי לא אשלי: אנחנו צריכה לעלות עוד רבע שעה.. בשביל מה הורדתן את הנעליים בכלל? ג'סיקה: אני מוכנה
בהופעה
*ניקול רקדה קצת מוזר וכמעט מעדה* *הן סיימו לשיר את דונטצ'ה* הקריין: *לוחש לניקול* טוב עושים הפסקה..! ניקול: אני מצתערת הקריין נדבר שנתרחק מצלמי הפפארצי *האמרגן של הפוסיקאט חיכה להן בחדר ההלבשה* אדם: אתן מוכנות להסביר לי מה קרה שם?! ניקול: אני לא יודעת.. אני.. מרגישה נורא *ג'סיקה חיבקה את ניקול* ג'סיקה: אם את לא מסוגלת להופיע נמצא לך מחליפה.. את לא חייבת להופיע אדם: לא ג'סיקה? אז מי תחליף אותה?! אולי את בעצמך? ג'סיקה: עדיף שלא.. אני אכנס ללחץ אני לא עשיתי חזרות ולא כלום.. אדם: את הצעת את זה ואת תחליפי אותה.. ג'סיקה: לפחות תיתן לי ללות את ניקול ל- אדם: תעלו הקהל לא יחכה לנצח *כרמית נכנסה תשושה* אדם: ומה קרה לך?* כרמית: המעריצים ראו אותי ואת ריי .. הם לא נתנו לי לעבור אדם: תעלי לבמה עם כולן! עכשיו! *כולן חוץ מניקול התחילו את ההופעה* *בגלל שג'סיקה התרגשה יצא לה זיוף בפזמון*
בלימוזינה ניקול: אהההה! *נהג האוטו, דני עצר* דני: מה קרה?! ניקול: אני לא יודעת אני מתחילה להזות דברים *דני הסתקל על ניקול בפה פעור* ניקול: מה?!! מה קרה לי?! דני: את.. אממ.. ניקול: מה?!?! תביא לי את המראה! *ניקול חטפה את המראה וצרחה בבהלה שראתה את עצמה* המשך יבוא.. ^משי^

West Doll

New member
קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ושנית, נורא אהבתי את הסיפור..אני כבר מתה לדעת מה קרה לניקול
תהני בפורום^^

West Doll

New member
אה ועוד דבר../images/Emo3.gif

לדולז יש אמרגנית ולא אמרגן
רובין אנטין

mafins

New member
חח אופס.. טוב לא נורא בסיפורים כאלה

הכל משתנה בדרך כלל

Pushoka

New member
מפקי! ../images/Emo6.gif

לא חשבתי שבאמת תעשי את הסיפור הזה!!!
מאגניב
וחן, היא הצטרפה מלפני מיליון שנה ורק אתמול נזכרה להגיד לי שהיא רוצה לעשות כל שבוע איזה סיפור בהמשכים על הפוסיקאט

mafins

New member
אפשר להגדיר את זה גם ככה

כי לא ממש הצתרפתי רשמית רק הגבתי על משהו ובדרך אמרתי שקוראים לי משי וזייהו..

mafins

New member
כן..

בלאטטטט אני רעבה!!! וקר לי!! ולא עשיתי את העבודה על נורת הלהט במדעים1! אני שונאת את גילה לאמי!! המורה שלנו למדעים!! היא רוצחת סחירה! היא הייתה פעם גבר והמטרה שלהם בחיים היא לרצוח אותי!!

Pushoka

New member
XD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא רק אותך!!!%%^&^& אני סיימתי חלק מהעבודה הנוראית הזאת.. מפה, זוהר עומרת שהיא מורה טובה!!

mafins

New member
../images/Emo188.gif רמז לפרק הבא:p

מה שקרה לניקול זה דבר נוראי אתם בחיים לא תנחשו מה קרה זה זה הדבר הכי מוזר ואולי מפחיד שאפשר לתאר.. אתן תראו

למעלה