amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

יואו אתן לא מאמינות מה קרה לי שיעור שעבר חח....
עדכון קצר בעצם לגבי שני השיעורים האחרונים
אוקי, היה לי ג'אז ביום ראשון, ואנחנו מתחילים לעבוד על הריקוד סופשנה, והקטע הוא שזה ריקוד בנים
בנות
... עכשיו, בסטודיו שלנו אין בנים, ולכן, חלק מהבנות יצטרכו לשחק בנים...
+
=
היא לא ידעה מה לעשות איתי, כי מבלי להצטנע בג'אז אני נחשבת ממש טובה... הקטע הוא, שבניגוד לבנות האחרות אני גם לומדת היפ הופ, והיפ הופ יש לבנים... אז היא תקעה אותי שם
והתחלתי לצרוח עליה: "אני הנשיות בהתגלמותה! אני לא יכולה להיכנס לתפקיד של גבר! זה יעשה לי שאני ארקוד מכוער!!!" וסתם עוד דברים... ואז חשבתי על זה לעומק, הקטע הוא שבג'אז אני בקבוצה שחוץ מיום פתוח וסוף שנה אין לה הופעות, ועד שיש הופעה... אני רוצה לרקוד ג'אז! אני הכי טובה שם ואני רוצה להראות את זה (בתור בת-_-'), ולא בתור בן שבקושי עולה לבמה והקטעים היחידים שהוא עושה זה שמיניה בג'אז וקטע היפ הופ... וגם אני חושבת שאם המורה שלי תחשוב על זה לעומק (ועכשיו אני ממש ממש ממש לא מצטנעת), היא תבין שהיא רוצה אותי בג'אז... ואי אני מקווה שהכל יהיה בסדר
ועוד משהו, הייתה לנו לפני כמה זמן חזרה בהיפ הופ, וכולנו היינו צריכות לקום מוקדם והכל ולהתייצב בסטודיו בתשע בבוקר, והחזרה הסתיימה באחת בצהריים. יש ילדה אחת, שתמיד מוותרים לה. לאדעת איך. היא יכולה לא לבוא לאף חזרה והיא תצא שורה ראשונה באמצע. זה ממש מעצבן
הפעם המורה (זכר) שלנו לא ויתר לה והיא עשתה סקנדלים והכל- כלום לא עזר. אתמול היא דיברה עם המנהלת של הסטודיו- וכמובן היא אישרה לה להשתתף...
למה אני כל כך כועסת? היא קמה בתשע, הגיעה רק בעשר וחצי, עם ג'ינס, לחצי שעה. הלכה באחת עשרה ועשרה. והמורה שלנו ממש לא ידע מה לעשות כי היא ממש עשתה לו רגשי אשם! הוא הסכים להכניס אותה לחלק השני של הריקוד למרות הכל. והיא הפרינססה הקטנה- "או שאני מופיעה בכל הריקוד-או כלום". ועכשיו היא בכל זאת שורה ראשונה באמצע! למה? כי המנהלת אמרה שאולי בכל זאת זה לא פייר כלפיה שהבנות שהיו בחו"ל וממש לא יכלו להגיע בכל זאת מופיעות ובלה בלה בלה... ועוד אני, שבהופעה הראשונה היפ הופ הייתי שורה ראשונה, הייתי צריכה לזוז בגללה לשורה שניה בצד, וזה דפק לי את כל הריקוד ועכשיו אני במקומות גרועיםהכל המבנים
ארררררררררררררר
ולמה עוד אני כועסת? המנהלת הדפוקה קבעה חזרה ביום השואה. כאילו, לא חזרה, אבל השיעור היפ הופ בכל זאת יתקיים, והוא עד חמש ורבע, אז היא באה בטענות שנרקוד בלי מוזיקה עד חמש (שאז יוצא יום הזיכרון) ובחמש נרקוד עם מוזיקה, ועוד שאר הבנות יש להן יעור ג'אז אחרי זה!!! לי יש כבוד למשפחה לניצולים ולנספים. אני לא באה. אני לא ארקוד ביום הזיכרון לשואה ולגבורה
. ואני אודיע לה על זה מחר.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gifאיזו מגילה../images/Emo12.gif אבל בבקשה..

תקראווווו

ballet20

New member
צודקת מאה אחוז

בקשר ליום השואה. זה ביזיון בעיני לעשות שיעורים (עם מוזיקה, בלי, זה לא ממש משנה...)

ליזיגי

New member
../images/Emo4.gif

גם אצלי המורה דורשת חזרה.. כלומר ממש מכריחה אותנו לבוא, כי אנחנו מופיעים ביום העצמאות ואנחנו מופיעות שם.. ובנוסף שאני חייבת לבוא לחזרה מחר, זה אומר לוותר על הטקס.. אני בטח לא אגיע. זה בהחלט ביזיון.. ובקשר לבנים- חפיף אחותיי
גם אני הייתי בן כמה פעמים, וצודקת זה ממש ממש מרגיז.. אבל אם באמת מגיע לך את הג'אז, היא תחשוב עוד פעם ותתן לך בדיקו מה שמגיע לך

amitush26

New member
../images/Emo187.gifטודע../images/Emo3.gif

לשתיכן על התגובות=] אני עדיין לא מאמינה שבתור יהודיה היא מעזה לחלל את היום העצוב הזה... אה, ורק שתדעו- בהיפ הופ כבר יש לי הופעת סוך שנה! רק של היפ הופ! היפ הופ היפ הופ היפ הופ... היפ הופ יוצא לי מכל החורים!
הספיק לי

amitush26

New member
../images/Emo187.gif*סוך=סוף../images/Emo122.gif

השרירים שלי בבטן תפוסיייייים כאבי תופתתתתתתת שיעור ספורט מטומטםםםםםםםםםם
בגללך לא השתתפתי בקלאסיייייייייייייי

קודם כל בקשר לחזרה שביום השואה, זה

באמת חוצפה לדעתי לעשות ביום הזה חזרות
.. לא יצא לי להיות בתפקיד של בנים, אבל תחשבי על זה, אם הקטע הכי קצר ושונה בריקוד אולי הוא גם הכי בולט? חוצמזה שהיפ הופ זה מאגניב
(לפחות אצלנו
מתה על היפ הופ) ולא יודעת, יכול להיות שהייתי כועסת כמוך כי גמני הפייבוריטית של המורה שלי בג'אז
(וגם במודרני וגם בקלאסי
) אבל לא יודעת, כאילו תנסי אם לא תאהבי את זה תבקשי לעבור קבוצה אני בטוחה שהמורה תתחשב בך! במיוחד אם את הפייבוריטית שלה
. ובקשר לילדה המעצבנת- יש לי ילדה אחת שהתחילה לזלזל בריקוד בדיוק אותו מקרה והכל, שנה שעברה היא לא הגיעה ל-5 חזרות אחרונות לפני יום העצמאות וקיבלה שורה ראשונה באמצע בזמן שאחרות שלא באו לחזרה אחת לא השתתפו בחצי ריקוד, אבל לאט לאט היא חוטפת על זה
עכשיו תראי אותה, היא בשורה אחרונה. ואלה שמגיע להן תפסו את השורות הראשונות

Mr GK

New member
קראתי

לגבי החזרות ביום השואה, בעיקרון בקטע הזה אני בגישה של "כל אחד והדרך שלו", ואם את מוצאת את זה כפסול אז זו זכותך ואין לאף אחד זכות לחלוק עלייך. אני, באופן אישי, חושב קצת אחרת ואין לי שום דבר נגד אנשים שרוקדים (או שמחים בכלל) ביום השואה, אבל זה לא המקום לפרט את דעותי בנושא ולכן בזה אסיים. אני חושב שהדבר החכם ביותר שאת יכולה לעשות הוא לנסות ולדבר עם המורה שלך לגבי "תפקיד האופי" החדש שקיבלת, ולנסות לגרום לה להבין שגם את וגם היא תפיקו יותר אם תשתלבי בריקוד בתור בת. קחי בחשבון שאם בסופו של דבר היא אומרת "לא" - זו זכותה המלאה בתור המורה שלך והכוריאוגרפית, ולא משנה מהם השיקולים, אסור לך לחלוק עליהם לאחר שכבר התקבלה ההחלטה הסופית. לגבי "זאת שתמיד מוותרים לה", אין לך הרבה מה לעשות בנידון, ואין שום תועלת בלהתבאס מהמיקומים החדשים (והפחות טובים) שלך. פשוט קבלי את זה כעובדה קיימת, ואולי תנסי קצת להבין את השיקולים של המורים שלך לשבץ אותה בריקוד כזה או אחר או בשורה כזאת או אחרת (אולי היא באמת טובה, אולי באמת היו לה אילוצים, לא תמיד אנחנו יודעים הכל לגבי אנשים אחרים...).

למעלה