Beautiful Scar

New member
אוי תסתמי גם כן את!

אני אמרתי שזה כן מפריע לי. הם לא יודעים מזה אז שלא יגידו את זה!! ו אני אהיה איך שבא לי! רק שילמדו מזה המונח "פריק" לפני שהם אומרים אותו אז שקט סתמי פאקצה מעצבנת
מצטערת אל תעצבני אותי. אגב קארין חיפשה אותך אתמול

Azizi

New member
אם מפריע לה שקוראים לה ככה

אז תפסיקי לקרוא לה ככה... אל תגיבו יותר פה...

T r A u m A

New member
אוקע כמה דברים להגיד על זה...

אתם באמת חושבים שמישו יקנה את זה?!?!? כאילו מה לעזאזל עובר לכם בראש? א) ניסוח גרוע ב)פאק זה עלוב ג)למה ישר לשבות בלי לדבר עם משרד החינוך קודם? כאילו רואים שילדים יעשו הכל בשביל לא לבוא לביצפר תתבגרו כבר!!!

ShaharsaysFYI

New member
חחחח.

טוב שלא הפליצו סיבות (סליחה על השפה.) "ועוד מלא סיבות..." באמת רואים שאלה ילדים שרוצים יום חופש.

miss evil

New member
שנה שעברה היה דבר כזה..

אצלינו זה עבד מצויין.. בילנו את היום בים P: היה שווה!!

Azizi

New member
וואו זה מפגר לגמרי...

הסיבות שלהם - ותגובה שלי 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו - הם לא מתייחסים מגעיל 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה - הם כן מרים לצאת 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה - שביתה לא תעזור.. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר - המזגנים נראים בסדר והכיתות נראות רע רק אחרי שהתלמידים מלכלכים. 5) לוחות מבחנים צפופים זה לא נחשב צפוף אם יש לך לפחות 3 ימים ללמוד 6)ביטלו השנה הרבה מגמות - לא אצלנו
7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר - לא נכון... וגם אם כן תנסו להבין במקום לצעוק על המורה זה יעזור 8)40-45 ילדים בכיתה - 36... 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה - טוב כסף אצלי זה לא בעיה
10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל - טוב זה נכון... דפקו לי את הטיול שנתי באוהל באמצע החורף... 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים - לא נכון בכלל, יש מועצת תלמידים ולהם יש השפעה על רוב הדברים שקורים. 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה. - אולי אתם לא רוצים אבל ההורים שלכם רוצים שתלכו לדברים כאלה להיחשף ושטויות... אם ההורים שלכם היו חושבים שזה מוגזם לא היה את זה בכלל חבורה של ילדים קטנים ומשועממים...

Azizi

New member
... תיקונים קלים

2 - מורים מרשים לצאת 4 - מזגנים עובדים לא נראים... 7 - הבהרה - וגם אם כן, תנסו ( שימו לב לפסיק ) ו... זהו

geves

New member
חיחי

זה יוצא בדיוק ביומולדת שלי (וגם יש לי מבחן האותו יום.. בעעע...) Keves

Beautiful Scar

New member
../images/Emo32.gif נצלש!

פיפל.
זה לא ממש קשור אבל. היה לי שעורי בית באנגלית
ולקחתי משפט מתו שיר של korn: all my friend are gone, they died. והייתי צריכה לרשום את זה במשפט שלילה
all my freind are alive, they didn't die. קיצר קראתי את זה בכיתה. וכולם התחילו לצעוק רק המורה אמרה לי כל הכבוד
וקראו לי פריקית. אמרתי להם תסתמו זה משפט מתוך שיר תשמעו מטאל ואז תבואו בטענות
ואז הם סתמו. זה הוכחה שאני לא שמה על מה שאומרים
כמו שלא שמתי עליכם שאמרתם לי ללכת
סורי^^

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif

כול מה שלא קשור...לכאן^^ יש גשם יאי!!! טיף טיף טף, מחאו כף אל כף!יצאתי לריצה עם כלבתי הנאמנה
היה רטוב....היה קר... היה חושני ביותרXD, אין כמו גשם!!! שמרו על עצמיכם! סופשבוע פרוע/רגוע!

למעלה