../images/Emo185.gif חוו"ד– בית קפה שילב בנמל ת"א ../images/Emo185.gif

היינו הבוקר עם הקטנטונת וחברים והקטנטונת שלהם. רעיון מקסים: בית קפה אמיתי ויחסית בטיחותי עם מקום מרופד למשחק לקטנטנים (השולחנות מסביב). הערות: * התפריט – הייתי מצפה מבית קפה לתפריט עשיר יותר. אם כבר בית קפה אז עד הסוף. * כסאות אוכל – הייתי מצפה מבית קפה כזה שיחזיק בארסנל לפחות כסא אוכל אחד לתינוקות לכל שולחן בבית הקפה. מסתבר שיש הרבה פחות – באנו בשעה לא לחוצה (המקום חצי ריק) והיינו צריכים להמתין שיתפנו כסאות לקטנטנות. * פינת החתלה – אין שילוט לפינה. נמצאת בחדר הנקה (שגם ככה צפוף. אם חדר הנקה עומד בפני עצמו זה סביר שלא יתפרש על מרחב רב אך אם משלבים גם חדר הנקה וגם פינת החתלה מומלץ לאפשר לשתי אמהות על טפהן ותיקי החתלה לנוע בחופשיות מה). מיקום פינת ההחתלה בפינת ההנקה יכולה להיות בעיתית לאבא שרוצה/צריך לחתל. שוב, הייתי מצפה מבית קפה כזה להקצות יותר מפינה/שולחן החתלה אחד – שוב, באנו בשעה לא לחוצה ועמדו אחרי בתור לחתל. * עוד לתשומת ליבכם – לא ניתן להזמין מקום מראש. אם אסכם את החוויה – היה נחמד לשתות שוקו חם לצפות ואח"כ לשחק עם הקטנטנות. נבוא שוב רק שהפעם נדאג להגיע פחות רעבים. מקווה שאחרי ההרצה הם ישתפרו.

nilichi

New member
אני מציעה שתפני אליהם את הטענות...

מי יודע, אולי הם יקחו את זה לתשומת ליבם ופעם הבאה תהני יותר....

מי הולך לאכול בבית קפה?

בית קפה זה סנדוויצים וסלטים. ומה את מצפה משילב חוצמזה? העמך של העמך?

אמיתמי

New member
שילב זה העמך של העמך?

בעמך אחר אנו יושבים. אצלנו העמך של העמך זה שוק רמלה לוד

התכוונתי מבחינת זה

שכוולללםםם קונים שם. ושהם אף פעם לא מנסים להיות קצת יצירתיים או מיוחדים בגלל זה. ורוד לבנות ותכלת לבנים...לפחות שווקים זה מקום מגניב כי יש שם מכל וכל ואת יכולה לצאת עם הטעם שלך ולא מה שנקבע בשבילך ע"י מחליטי ההחלטות בפוקס קידס/שילב וכו'.

b o t t e n

New member
מתי הייתי פעם אחרונה בבית קפה???

ברבים יש כבר תפריט מספיק מגוון בשביל לגנוב צהרים קל.

למעלה