לשבת:]

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif לשבת:]

כמה דברים... 1. קניתי לעצמי אתמול שרשרת מ=ה=מ=מ=ת שהתליון שלה הוא בלרינה קטנטנה שעושה ארבסק ממש גבוה על פוינט.. אני לא מורידה אותה חוץ מלמקלחת חחח
אעלה תמונות בהזדמנות |לא מוצאת את המצלמה|
2. אעעעעעעעעע אני הולכת מחר לצילומי לייב של נולד לרקוד! ווהוו! 3. אם כבר נולד לרקוד, ואם כבר שירשור OFF, בכלל לא יוצא לנו לדבר כאן על זה
אז באמת, שרשרו לכאן קצת משובים כנים על התכנית. מי הפייבוריטים שלכם? האם הריקוד הפך להיות המוני מדי בעיניכם בגלל זה? מכירים מישהו משם אישית? ומה עדיף יותר- נולד לרקוד או רוקדים עם כוכבים?:] שבת שלום, עמיתוש

the mush

New member
גם לי יש שרשרת דומה[:

אבל בחיים שלי לא הלכתי איתה, אל תשאלי אותי למה
אני אישית שוווווווונאת את כל התוכניות לרקוד האלה, ככה גם שהייתי עכשיו בארץ לא ציפיתי, ככה שאין לי פייבוריטים
אבל לרקוד עם כוכבים, זה יותר טוב

d a n c e1

New member
תתחדשי על השרשרת=]

אני ממש מחפשת שרשרת כזאת. ואני אתמול קניתי 3 בגדי גוף,3 גרביונים וחותלות סופסוף חותלות שמתחברות לעקב של הנעלי בלט

netushit

New member
יש לי תשרשרת הזאת לפנייך!! :)

חחח סתאאםםם.... עמית אני לא יכולה אני מתגעגעת לנילס!!.. הלוואי שהיה שוב תכנס ... תהניי בנולד לרקוד!!

ואני מכירה את דקלה כי.....

היא עבדה עם אמא שלי..... היא מאמנת במכון כושר לאיפה שאמא שלי הולכת..... והיא מלמדת בבית ספר הנשיא והלכתי לשיעור ניסיון

תתחדשי ../images/Emo13.gif

ממממ גם לי יש בלרינה כזאת..
אבל בתור עגיל
..לא לבשתי אותו הרבה זמן
עשית לי חשק להחזיר אותו
ו...נולד לרקוד..אני מכירה את כול מי שבמחולה כי הופעתי איתם במכביה..כן כן אני מכירה את מתן (לכול המעריצות) ויש לי מלא תמונות שלי איתם וזה..בהזדמנות נעלה אותם...ולא סתם רקדתי מתוך ה-1500 רקדנית רקדתי על הבמות ממש היו 12 במות קטנות ואחת מרכזית אז כול 4 רקדנים רקדו עם 2 ממחולה על הבמות הקטנות (אני הייתי ביניהם
) ואז הרקדנים הצטרפו ורקדו על הבמה המרכזית ומחולה נשארו על הקטנות ..זה היה מדהים... והפיבוריטים שלי הם: אור כחלון,מאיה ..ואני אוהבבת גם את רוני .ב. ומתן דסקל
...(מקווה שהרבעייה הזאת תגיע לגמר..) אני חושבת שהריקוד לא נהיה המוני..אלה תחרותי..כולם רוצים להוכיח לכולם כמה הם הכי טובים וכמה טכניקה יש להם והכול..ופעם זה לא ממש היה..תמיד היתה תחרות בין סטודיויים ברור, אבל מאז התוכנית זה ממש ניראה כבר לעין..אבל אני חושבת שהתוכנית חושפת יותר את תחום המחול..ואני אישית מאוד אוהבת אותה
ד"א כנראה אני גם ילך לצילומים הבאים
שבת שלום

ו...

שחכתי להוסיף אבל ליאוטר מורה שלי
הוא מממש ממש חמוד וכיף איתו..אז..גם אותו אני מכירה ומכירה גם את דנה פרידר ממש טוב ... ו...זהווו (שחכתי לציין קודם
)

Psy Trip

New member
אני אוהבת את התוכנית אבל זה מציק לי

מציק לי שעכשיו כולם חושבים שהם יודעים לרקוד, ובבי"ס עושים כל מיני רקדן נולד וזה ומפתים את התלמידים "אולי זה ישודר בטלויזיה" וכאלה דברים, השיגעון הזה מציק לי, קורעת את התחת שלי כבר 10 שנים, הגוף שלי מתפרק מיום ליום ואנשים אחרים חושבים "שהם יקחו קורס" והם רקדנים. התוכניות האלה ללא ספק הפכו את הריקוד לממוסחר, המוני, וזה רק שגעון זמני. עד הטרנד הבא

שימשיכו לחשוב!!

מישהו שלוקח קורס...מקסימום של שבוע לא יהפוך להיות רקדן... אולי הוא ידע כמה תנועות אבל לא יותר מזה!! גם אני רוקדת 10 שנים...גם אני קורעת את התחת כל שיעור... ובסוף יוצאים מזה רק דברים טובים , תהיי בטוחה!!! אבל נולד לרקוד רוצים לתת במה לרקדנים לא מוכרים...שהם רוצים שיכירו בהם. אנשים עכשיו רודפים אחריהם ברחוב(רק בגלל איך שהם נראים!) ואני אומרת את זה כי ראיתי מה קרה באילת עם אלמוג ויגאל ודנה ולירן ושי!! פשוט רדפו אחריהם לקבל חתימה ותמונה!!!מ=ז=ע=ז=ע!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifזה לא קשור לזה,

היא מתכוונת שריקוד נהיה פתאום דבר המוני. פתאום כולם רוקדים, כולם יכולים, כולם הולכים לאודישנים, לכולם יש רזומה של רקדנים... ובתכלס היא די צודקת. למה אני נותנת לזה את כל החיים שלי ובשבילם זה הדבר הכי פשוט שיש? לומדים כמה מושגים בבלט ובהיפ הופ ופתאום יודעים הכל. לדעתי זו אחלה תוכנית, רק שהיא הפכה את הריקוד לדבר המוני מדי.

Swan ninetynine

New member
מחול אף פעם לא יהיה המוני ../images/Emo109.gif

לא חשוב כמה ינסו. אמנות היא לא להמונים,וכלום לא ישנה את זה [בטח לא תוכנית טלוויזיה].

killerit1

New member
אני מסכימה לחלוטין

כל הטרנד הזה ממש מציק לכל מי שלוקח את זה ברצינות, וזה לא רק נולד לרקוד, אני לא יודעת אם אתם קוראים עיתונים אבל ראיתם כמה כתבות יש בעניין הזה בזמן האחרון???

רקדנית14

New member
אני חושבת...

הם לא יהפכו לרקדנים אם הם יעברו קורס צריך לעבוד הרבה והתאמץ ולא לקחת קורס של יום וזהו... אבל יש כאלה שבאמת מתארמצים והבאמת רוקדים יפה... כאלה שרוקדים הרבה זמן.. כל אחד יכול לשפר אצלו משהו... ואל תעשו הכללות זה הורג אותי, זה דוחה!!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה, וסתם שאלה../images/Emo3.gif

שמעתם תשיר החדש של שי 360? "שבור את הדממה"? מה אתם אומרים עליו? אני פשוט שומעת אותו עכשיו
איזה מרגש הוא...

למעלה