מצוטטת

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר של סוף חודש בוקר של אמצע בוקר של פעמיים מה טוב מזה , אז....

deena

New member
בוקר טוב. מתנצלת

שאינני כאן בתקופה האחרונה, התחלתי עבודה חדשה (ועדיין אין לי גישה למחשב) בסמיכות לעזיבת מקום עבודה קודם, ובנזוגי עבר ניתוח קשה (בשלום). טיפה'לה עומס. מודה מאוד מאוד לקטי שסופגת את רוב העבודה מאחורי הקלעים בחיוך גדול כרגיל.
ומתנצלת בפני כל מי שממתין לתגובה למסרים אליי ומקבל מענה רק מאוחר בלילה או לפנות בוקר. עד יעבור זעם, בבקשה התאזרו בסבלנות משתינו. יום נעים

אתה חמוד אתה...

כזו התחשבות על הבוקר? חחחחחחחח
בסוף זה ייגמר באולמי נפטון! זה ברור לך, נכון?

ורד 3

New member
אתה מתחיל על הבוקר

עדיין הפה כואב לי .. חחחחחחחחחחחחחחחח נפטון חחחח אחלה אולם ! *הערה : לצד שאלה... הבוקר התעוררת עם הנהגים ? יש מציאות ?

האמת שכן...ושוב פעם כן ../images/Emo13.gif

מצאתי אחד מה זה תפור עליך... צעק הכי חזק את ה"יאללה סע !!" היה לו חריץ עמוק ושעיר (מתון) על פי האמביציות שלו נראה לי שגם צפוי לקידום... ונפטון זה לא אחלה אולם, זה ה א ו ל ם !!

מותק כזה עבר לא נמחק...

זה עמוק בפנים. אז תפסיק לעבוד על עצמך !
פעם חוב"תי תמיד חוב"תי

אין מצב ! יקירי, ראשון לא נכנסת

למחלקה האקסקולסיבית הזו של החובתים... ראשון זו ה- עיר ! מת מת מת על ראשון.

ורד 3

New member
איכססססס

נגעת לי בנקודה הכי רגישה..... HAIR ...... אני אנטיטיטיטיטיטיטי שיער במקומות כאלה ...ואחרים. אבל למה על הבוקר למה ? אני הגעתי למסקנה שעם כל זה שאתה אופטימי רגיש וסימפטי ..(חלומה של כל אמא פולנייה אמרתי כבר נכון ?) המים השקטים שלך חודרים עמוק עמוקקקקק...... ואז בלי שמצפים אתה מביא אותה ...בזרם שחבל"ז.

אא ניר

New member
חחח, מצחיקולה.

זה לא מים שחודרים עמוק... לא מאמין שיש עוד כאלה שקוראים לזה מים...

לא אמורים איכסססס

על אוכל.
וכן שערות זו גם נקודה חלשה אצלי... אני מביא אותה בזרם ??? אין לי שמץ

למעלה