Erreway Para Siempre!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifErreway Para Siempre!

היום, לפני שנה בדיוק, הלהקה האהובה על כולנו... התפרקה
אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני בכיתי ביום הזה
אני כל כך אוהבת את Erreway, אני כל יום כמעט מקשיבה לשירים מהדיסק
אבל הם... לא יותר
כבר שנה
ההופעות
השירים
התלבושות
קמי, פלי, לו ובנחה ביחד
Nunca mas...
אבל אתם יודעים למה אני שמחה?
זאת היתה תקופה מדהימה, אני בחיים לא אשכח אותה!
השירים עדיין קיימים, ואפשר לשמוע אותם כ--------ל הזמן
והכי חשוב... הזיכרון נשאר
Memoria
Que es la historia sin registro? Que es la historia sin memoria? Quien la cuenta? Quien la inventa? Quien la olvida? Quien la borra? Quien recuerda la cabeza? Lo que entiende, lo que piensa Quien la cuenta? Quien la inventa? Que es la historia sin memoria? Quien registra el corazón? el final de adiós de un gran amor Cuanto pasa? Cuanto queda? Que nos marca y deja huellas Que difícil la memoria del que todavía espera. Cuanto duelo, cuanta pena para no tenerte cerca que fugaz que traicionera la memoria del que queda Que es la historia sin recuerdos? sin olvidos? Sin encuentros? quien nos llora? Quien nos deja? Quien nos banca en lo que resta? Que me importa lo que pase sin memoria para amarte Quien la cuenta? Quien la inventa? Que es la historia sin memoria? Quien registra el corazón? el ultimo adiós de un gran amor Cuanto pasa? Cuanto queda? Que nos marca y deja huellas Que difícil la memoria del del que todavía espera. Cuanto duelo, cuanta pena para no tenerte cerca que fugaz que traicionera la memoria del que queda. Y así fuiste mi bandera Mi estandarte, sin frontera No perdimos el camino Porque te sentí conmigo. Y así fuiste mi después Y por siempre mi recién Soy quien soy por nuestra historia Soy quien soy por tu memoria. Cuanto pasa? Cuanto queda? Que nos marca y deja huellas Que difícil la memoria del del que todavía espera. Cuanto duelo, cuanta pena para no tenerte cerca que difícil la memoria del que queda

אימאלה..!../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שכבר עברה שנה ואני אוהבת אותם בדיוק כמו שאהבתי אותה בתחילת דרכה...
למה הם התפרקו? למה הם שברו לנו את ה
פלי
קמי
בנחה
לולי
ERREWAY

noyosh

New member
ואוו...איך את זוכרת?

ובאמת לפחות השירים נשארו

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

תמיש נזכור אותם
אבל תזכירו לי למה הם התפרקו
האמת שבזכות הלהקה התחלתי לאהוב את בנחמין
בהתחלה הכי אהבתי את קמי ופלי, אבל עכשיו גם בנחה הצטרף..
היה לו כל כל כך מדהים
וגם לקמי ופליי

o DaNiEl o

New member
מה כבר עברה שנה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

זו באמת הייתה תקופה מדהימה!!
חבל שזה נגמר..
ונשאר לנו לשמוע את השירים..
ובאמת, למה הם התפרקו?פלי לא קמי ובנחה!!

עושה לי כבד בבטן לחשוב על זה../images/Emo10.gifבכלל

כל התקופה של קטנטנות-המורדים-פינת אור.. 3 סדרות והתוצרים שלהם בלתי נשכחים..ארווי זה תוצר אחד מהבולטים אם לא הכי בולט.. ראיתי את ההודעה שלך בפלא ונכנסתי
אני אוהבת אותם כל כך...למרות שעבר זמן עדיין אני אוהבת אותם כי זו לא רק הערצה, זו גם הערכה..למדתי בזכותם דברים שלא מלמדים בשום מקום אחר..
ERREWAY
אני עדיין מאמינה שמתישהוא יהיה דיסק איחוד כזה
בסופו של דבר..אולי עוד כמה שנים..אבל יהיה

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifתודה על האס.אמ.אס../images/Emo8.gif

ראיתי אותו רק עכשיו כי בבוקר הייתי אצל רופא...

ERonny

New member
הרגשה כל כך מוזרה..../images/Emo4.gif

אני זוכרת שבדיוק לפני שנה הייתי בשוק,הייתי המומה,לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.והנה,עברה שנה וזה בכלל לא מזיז לי.כנראה התבגרתי

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifחחחחחח כנ"ל

אבל לא קשור להתבגרות.... פשוט לא אכפת לי מהם יותר...עבר לי....

BarbiBarush

New member
../images/Emo45.gifמשהו כזה גם אצלי.....

לא שלא מזיז לי...יש איזה חלק בי שכאילו מהההההההה
אבל כל הנושא הזה וזה לא כזהמעניין אותי כבר

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif פשש הזמן טס ../images/Emo16.gif

אמממ ההערצה שלי כבר דעכה מזמן.. פשוט כיף לי לראות את השידורים החוזרים, וסתם בא לי ללכת להופעה אחרונה שלהם. אבל שמתי לב היום [ כשראיתי שידור חוזר של אהבת נעורים], שקמי כבר לא עושה לי את זה כבעבר, לצערי הרב
והשירים שלי כבר נמאסו עליי חוץ מכמה בודדים וגם זה רק כשיש לי מצב רוח.. והאמת שאני נכנסת לפורום בגלל האנשים ולא בגלל המורדים, ולראות אולי יש תמונות חדשות של לואיסנה חחח [אני אוהבת איך שהיא מתלבשת]. בקיצור, זאת היתה תקופה יפה וטובה
אבל זהו. נגמר.

בדיוק../images/Emo45.gif

האמת אני בכלל לא שומעת המורדים יותר... לפני איזה חודש רק שמתי את הדיסק הראשון והתמלאתי נוסטלגיה

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifבדיוק אותו המצב אצלי../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

הייתה תקופה יפה
אבל היא מזמן עברה
"היה טוב... וטוב שהיה"

איך את זוכרת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אוף..באמת תקופה מדהימה
הדיסקים,ההופעות
E.W.P.S

MiS PeRFeCToS

New member
../images/Emo71.gifכבר עברה שנה...../images/Emo10.gif

איך שהזמן עובר... אני לא בטוחה שהייתי זוכרת את התאריך אם רוני לא הייתה מזכירה לי [
] זה מאוד עצוב לי והכל, נכון, אבל אין מה לעשות... ככה זה החיים, והם המשיכו כל אחד לדרך משלו... הם לא היו יכולים להיות תקועים כל הזמן בלהקת נוער, אפילו שזה אחלה וזה נהדר, אבל הם בטח רוצים להתקדם בקריירה והכל. ובאמת זה כבר פחות עצוב לי מפעם. שנה שעברה היה לי ממש עצוב, ועכשיו כבר לא, כי התרגלתי. הם נתנו לנו 3 דיסקים נהדרים, וכל הכבוד להם. וכמו שרוני אמרה, התבגרתי. וכמו שחלי אמרה, אני כבר נכנסת לפה בגלל האנשים ולא בגלל המורדים, כי כבר אין מה לחדש עליהם (לשים תמונות ולכתוב על הפרק והכל) וכמעט לא מדברים עליהם פה, זה הכל בגלל שאנחנו כזאת קבוצה מגובשת ומדהימה... וטוב התחלתי לחפור פה...
אבל אני חושבת שאם אנחנו זוכרות עכשיו אז אולי יש סיכוי שעוד כמה שנים יהיה ה-1 בדצמבר ופתאום אני אזכר ש"היום לפני כך וכך שנים ארוואי התפרקו"... ורק צריך עוד להגיד תודה ללהקה הנפלאה הזאת שממש נהנתי להתבגר בחברתה

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifכבר עברה שנה......./images/Emo16.gif

הזמן עובר מהר מידי. אני עדיין בבאסה שאין הופעת פרידה וגם לא תהיה!
זאת באמת היתה תקופה יפה
אבל כמו חלי, גם ההערצה שלי ירדה והרבה. אני יותר נכנסת לפה בגלל האנשים ופחות בגלל המורדים. גם את השירים אני בקושי שומעת כבר =/ תמיד כיף להיזכר אבל

למעלה