Ayuden meee

רונושי

New member
לכל האנשים המבולבלים(מי בארץ מי לא)

אז ככה... היום בצהריים טסו כל הכוכבים הראשיים(פלור,חואן,איזבל ובנחמין) מכוון שהם הגיעו בטיסה שונה משאר הכוכבים, והיום לפנות בוקר (נראה לי ב-4) טסים שאר הכוכבים, חוץ מקוקו שנשאר בארץ בשביל להשתתף ב"טלנובלה בע"מ".

Mrs Tribbiani

New member
מילים לשירים

שלום,מישהו יכול להביא לי את המילים לשירים הבאים?(מה שתוכלו יהיה טוב,גם אם זה לא הכל..) השירים: pobres los ricos,1ג€,2,3,ven a mi,mi vestido azul,y asi sera,y la vida,por que,tic tac,chaval chulito, ג€

toolyr

New member
מה קרה בהופעה ה-1?

אמרו שהיו כל מיני בעיות ?

la nana 2004

New member
כמה שאלות!!

היי ממצב? יש לי כמה שאלות... 1) כמה פרקים יש לעונה הראשונה? 2) מתי קוקו מופיע הטלנובלה בע"מ?? תודה רבה! -מרווה-

oskit

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעזרה דחוף בקשר לפלור...../images/Emo7.gif

חברה היי.... אני קראתי בפנאי פלוס שכוכבי פלוריסיינטה (חואן, פלור, ודלפי) היו אצל יצפאן ולצערי הפסדתי את התוכנית...אני מעריצה שרופה של חואן חיל נבארו ואני מתה לראות את התוכנית שהם היו אצל יצפאן ואני לא יודעת מאיפה להשיג אנה עיזרוווווווו לי בבקשהההההההההההההההההההההההה...

mOr117

New member
עובד לך האתר "הרשמי" של פלורי בישרא

www.floricienta.co.il?

יודעים תנקססס!

איזה באסה שהם לא נשארו עד ה-10.5 כמו שהם היו אמורים להשאררררר! ווואף חבר שלא כולם משחקים בט"ב..... לא נוראאאאאא עדיף את קוקו מאשר אף אחדדדדד

Mrs Tribbiani

New member
תשובות..

אם אני לא טועה יש 174 פרקים בעונה הראשונה...וקוקו יופיע בסביבות הפרק ה70 של טל` בע"מ..

shiran232

New member
למה?לי דווקא עובד...

ד"א, שאלתי כבר אבל אף אחד לא ענה... מישהו יודע אם סגרו את האתר הרשמי של חואן בארגנטינה?

יש את הסירטון

באתר של פלוריסיינטה הישראלי וגם בהורדות באתר הישראלי לקמילה את יכולה לראות שם........בהצלחה!

Mrs Tribbiani

New member
תשובות..

אם אני לא טועה יש 174 פרקים בעונה הראשונה...וקוקו יופיע בסביבות הפרק ה70 של טל` בע"מ..

Rbertita

New member
../images/Emo41.gifתשובות לשאלות שלך

1.בעונה הראשונה של פלוריסיינטה יש 185 פרקים 2.לא בטוח שקוקו יופיע בטלנובלה בע"מ

LeRanch

New member
ותיקון בשבילך

בעונה הראשונה יש 175 פרקים וקוקו בטוח ישתתף בטב"ע בסביבות פרק 70

toolyr

New member
לגבי מספר הפרקים

באתר של יאיד דורי כתוב 175 בפנאי פלוס כתוב 179 או 185 באתר של פלוריסיינטה כתוב 179 בכלל.

למעלה