שרשור סופ"ש!

FallOutGirl

New member
../images/Emo187.gifשרשור סופ"ש!

משהו טוב שעשה לך את השבוע: משהו רע שהרס לך את השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מה עשית היום חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: הממ.. הוא התקשר או שלח סמס כל יום ^^ משהו רע שהרס לך את השבוע: בחמישי נשארתי בבסיס עד 8 וחצי :\ אכזבת השבוע: לא יודעת.. שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי :) סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: פיצה! יציאת השבוע: איזה יום סיימתי מוקדם והייתי עם חברה בעזריאלי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבחור יוצא הביתה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהיר כרגיל ^^ מה שלום החייל? מרגיש מצוין :) יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת בערב. מה עשית היום חמישי]- חזרתי ב9 וחצי מהבסיס והלכתי לישון. תוכניות למחר [שישי]- מסיבה עם חברות :) תוכניות למחרתיים [שבת]- לישוןןןן תוכניות לשבוע הבא- כנס יחידה. יומולדת לחברה ממש ממש טובה. לצאת עם הבחור החדש :)

סופ"ש:)

משהו טוב שעשה לך את השבוע: שהצלחתי להבין שאני יותר לא תלויה ביוני ושאני כן יכולה בלעדיו למרות שזה היה נראה לי כמעט בלתי אפשרי
משהו רע שהרס לך את השבוע: המבחנים והלחץ.. זה שובר כבר!
אכזבת השבוע: כמובן שיוני, היינו אמורים אתמול להיפגש ולסיים את זה נקי איכשהוא, הייתי אמורה להחזיר לו בגדים שהוא השאיר אצלי. אבל כמובן שברגע האחרון הוא ביטל כי הוא "עייף". לא חשוב, כל דבר לטובה.. אולי הכי טוב שאני פשוט לא אראה אותו.. עדיף שאני אעביר את הבגדים דרך חברה שלי שחבר שלה הוא חבר שלו
שיר שלא הפסקת לשמוע: wonderman- Tinie Tempah תוכנית השבוע: האח הגדול.. חח התלהבתי מהתוכנית האחרונה סרט השבוע: בהחלט -לזרום עם זה. ראיתי אותו היום.. ממש מצחיק, מעלה את המצב רוח כל כך!
מאכל השבוע: חזה עוף
יציאת השבוע: אתמול לפאב עם חברות.. חח דיי נדפק לי המוח מאיזה צייסר מגעיל כזה חח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע עמוס לגמרי עומד בפתח, אבל בשישי הבא תל אביב!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה סביר.. העיקר שעבר!
מה עשית אתמול חמישי]- יצאתי לפאב עם חברות, למדתי תוכניות להיום [שישי]- הייתי בסרט עם חברות היה מצחיק תוכניות למחר [שבת]-ללמוד, שופינג
תוכניות לשבוע הבא- מבחנים,קוסמטיקאית ומסיבה בשישי
שיהיה לכולן סופ"ש נעים וחמים

maayanimi

New member
רגע ורציתי להוסיף..

שאולי זה באמת לטובה שלא ראית אותו. עדיף לך להתקדם הלאה מאשר שזה יחזיר אותך אחורה. תחזירי לו את הבגדים דרך חברה וזהו..

תודה מותק!

ונכון את צודקת.. אבל זה כואב לי שהוא מתחמק מזה.. הוא כנראה לא רוצה לשים את הקלפים על השולחן. הוא ילד קטן שלא התבגר ושלא יודע מה הוא רוצה מעצמו וזה חבל.. אבל שיהיה :/

maayanimi

New member
איזה כיף שהסופ"ש הזה סוף סוף הגיע!

משהו טוב שעשה לך את השבוע:אמממ... סיימתי עם הטיפולי לייזר לחודשיים הקרובים! (זה כ"כ כואב:/). הטקס של חבר שלי שהוא קיבל בו מצטיין... משהו רע שהרס לך את השבוע:-- אכזבת השבוע:חבר שלי יוצא לבה"ד 1. סתם זו לא אכזבה זו שמחה! ואני אעבור את זה... אני פשוט עדיין קצת בהלם ששום דבר עוד לא נגמר.. אז זה טיפה מאכזב.. שיר שלא הפסקת לשמוע:הרבה שירים. תוכנית השבוע: מדיום, והאח הגדול כמובן:) סרט השבוע:להתאהב ברומא:) ספר השבוע: יש ספר נחמד שאני באמצע של שכחתי איך קוראים לו.. מאכל השבוע:וואו יותר מידי אוכל! ביום חמישי אני חושבת- סלט ממש טעים עם פלפלים מוקפצים שאכלתי בבית קפה. יציאת השבוע:-- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ר-ו-מ-א! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה:) מה שלום החייל? טוב. סיים בשעה טובה קורס מפקדים! יוצא / סוגר?יוצאאאא, ברגילה:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? עכשיו הוא נרדם פה לידי.. מה עשית היום חמישי]-חזתרי מהצבא, הלכתי עם אבא להביא את הכרטיסים לרומא עשיתי לייזר (כואב ביותר, ופגשתי את החבר בקניון:) תוכניות למחר [שישי]- הייתי בספינינג, הכנתי פרלינים, ראיתי טלוויזיה, והייתי אצל החבר- הוא יצא עם חברים, אני נרדמתי חחח תוכניות למחרתיים [שבת]- מסיבת יומהולדת לחברה ממש טובה שלי במועדון, וגם חבר שלי יבוא אז אני מתרגשת:) :) :) תוכניות לשבוע הבא- רומא! רומא! רומא! כ"כ מתרגשת שזה סופסוף הגיע!!!!! שיהיה המשך סופ"ש כייפי, ושבוע נפלא ומהנה!!!

חח קוקי איזו מותק את, מרגישים את ההתרגשות שלך

בהודעה חח!! את מתפוצצת מאושר וכל כך כיף לקרוא את זה!
אני מאושרת בשבילך ומאחלת לך נסיעה טובה..תהנו מהזמן הזה ביחד, מגיע לכם!! ולמרות שהקורס קצינים מבאס, את כבר רגילה לזה וזה לא נורא.. יעבור, את תראי עד כמה את תהיי גאה שתגידי שיש לך חבר קצין

רננה90

New member
ברת מזל שכמותך

אני עשיתי שופינג רצחני!! אבל אין ספק שאת ניצחת עם הטיפולי לייזר, כי זה הסיוט שלי!!! אגב כנראה כנראה אולי אולי אני ואמא שלי קונות ביחד את המכשיר הזה החדש שמסירים שיער בבית, סינרון וככה אני אהיה חלקה כל הזמן בשביל חבר שלי (וגם בשבילי) במקום להיות תלויה בלייזר הזה.. וראיתי אותו בסופר פארם הוא ממש נוח....... אז כנראה שאלה התוכניות שלי להשבוע!!! למרות שיהיה די משעמם השבוע... ככה זה שעושים שבוע שבוע ואין עם מי לדבר

למעלה