שלום

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשלום ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, קוראים לי עמית ואני לא בדיוק בקטע של מחזור זמר
אבל אני צריכה עזרה בזיהוי שיר שאני יודעת שיש מחזה עם אותו השם אז אני מניחה שהוא לקוח משם... "שורת המקהלה". מובן לי שאתם מכירים, וגם אני מכירה, אבל איך קוראים לשיר באנגלית. מישהו יודע? כי זה לא ימצא לי בקאזה אם אני אכתוב: "שורת המקהלה"
בתודה מראש
, עמיתוש

JC Superstar

New member
למחזמר קוראים "שורת המקהלה"

השיר הכי מוכר משם זה one (או בעברית "כאן" - כמו בחתימה שלי) יש שם עוד כמה שירים יפים בדיוק עכשיו אני שומע את המחזמר :)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה כולכם../images/Emo9.gif

כבר מצאתי את השיר... קוראים לו "I hope I get it"... אבל אתם יודעים במקרה איפה אפשר להשכיר אותו בDVD? ואולי גם אם הוא למכירה כמה הוא עולה? בתודה מראש
, עמיתוש

amitush26

New member
../images/Emo187.gifגבעתיים

וכל הסביבה לרשותי
(ולמי שלא מכיר-צמודה לת"א).

JC Superstar

New member
אוקי...

באוזן השלישית בשנקין בדיזינגוף סנטר יש חנות של מכירה/השכרת סירטי DVD... אז שם אפשר גם מממ... בבלוקבאסטר גם אני חושב אבל באוזן השלישית בטוח יש את זה!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifויש לך מושג כמה זה עולה?

ה DVD (ביררתי כבר בוודאות שיש)? ואיפה זה בדיוק האוזן השלישית? ובאוזן השלישית יש להשכרה או רק לרכישה? בתודה מראש
, עמיתוש

amitush26

New member
|םטריה|ואיך אתם ממליצים עליו?

אני בעוד ארבעה חודשים אהיה בת 13 והמחזמר הוא פר 13... לא נורא
אז איך אתם מליצים עליו? עצוב? דרמתי? מצחיק? אני לוקחת אותו בעיקר בגלל הריקוד... מדהים

amitush26

New member
../images/Emo187.gifמקפיצה...../images/Emo105.gif

נו בבקשה תענו כי אני רוצה לשמוע ביקורות... אם בכלל ראיתם

h0des0n

New member
עמיייתתת../images/Emo9.gif

חחח מה קורה יא קבב
(עזבו
היא הבינה)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהמצב די קבבי...../images/Emo9.gif

גיייייייא
סתם... לא הלכתי היום לבצפר... באתי אתמול מאוחר הבייתה
אבל בכיף! פיספסתי שיעור פסקה!
(או איך שאתם לא קוראים לזה.... בקיצור, שיעור עם היצור דרומית) אבל המצב די קבבי... עדיין לא נתתם ביקורות על שורת המקהלה...

לונושקה

New member
אם הרמת ריקוד

במחזמר בברודווי היא כמו בסרט אז שווה ללכת ביותרר!! אם לא אז ממש לא עלילה ממש משעממת וסתם מושכים את הזמן בין ריקוד לשיר......... אבל סרט חביב לא יותר מזה לדעתי... חוץ מזה שהוא נותן קצת מושג על החיים של אדם שעובד בקורוס וזה... אבל אני לא יודעת,אם הרקדנים הם גם זמרים טובים אז שווה ללכת לדעתי ובקשר לדיוידי אז אם השאלה היא אם יצא דיוידי לזה אז כן... אני ראיתי לא מזמן דיוידי של זה אצל חברה שלי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifיצא DVD,

ותודה על הביקורת
אני אראה את זה ביום שבת בבוקר

trilliane

Well-known member
מנהל
הסרט קיים להשכרה בוידאו גבעתיים

שנמצאת בכצנלסון 61(?) משהו כזה (כל תושבי האיזור מכירים, אין מצב לפספס). שכרתי אותו מהם לפני מספר חודשים. העלות היא לא יותר מ-20 ש"ח ליממה, אבל אם אין לך מנוי שם הם דורשים להשאיר פקדון (למשל מעבירים כרטיס אשראי עם סכום של כמה מאות שקלים, ולא משתמשים בזה, וכשמחזירים את הסרט מקבלים מהם את הקבלה של האשראי חזרה).

Cabaret

New member
סתם שתדעו

שבשיעור מחול לתיאטרון בביה"ב אנחנו מעמידים את השיר הראשון, של האודישנים. זה כל כך כיף!!!

python 4

New member
זה נראה לי קשה נורא../images/Emo12.gif

אתם באמת עושים את זה?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifנכון?!?!?!

יאאאא איזה כיך לך! לי שמו אותו בבחינות ללהקה ועכשיו כשאנחנו עושים את הריקוד השלם יש לנו רק כמה תנועות משם... אוף אבל אני משוגעת עליו! הרצתי את הסצינה שלו עוד כמה פעמים גם אחרי שגמרתי לראות את הסרט...!

למעלה