שלוווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי אני חדשה פה! אפשר להצטרף?? הא? אפשר????? ווקשע!!!!!!
S sofers New member 28/12/04 #1 ../images/Emo187.gifשלוווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי אני חדשה פה! אפשר להצטרף?? הא? אפשר????? ווקשע!!!!!!
../images/Emo187.gifשלוווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי אני חדשה פה! אפשר להצטרף?? הא? אפשר????? ווקשע!!!!!!
L lifahead New member 28/12/04 #4 שלום לך ילדה שאני בכלל לא מכירה.. ואני בכלל לא בבית שלך עכשיו..... וואלקום הום!!!!!
F Franz Ferdinand New member 28/12/04 #5 כמובן שאת יכולה! ברוכה הבאה! ואת צדקת בפעם הראשונה - זה "להצטרף" נעשה פה שיכול עיצורים והידמות חלקים בנחציות. בניין התפעל, שורש צ.ר.פ. מצטערת אבל לשיעורי לשון עם אילת ברגר יש השפעה חזקה עלי... ולא רק כי היא נראית כמו השטן בהתגלמותו...
כמובן שאת יכולה! ברוכה הבאה! ואת צדקת בפעם הראשונה - זה "להצטרף" נעשה פה שיכול עיצורים והידמות חלקים בנחציות. בניין התפעל, שורש צ.ר.פ. מצטערת אבל לשיעורי לשון עם אילת ברגר יש השפעה חזקה עלי... ולא רק כי היא נראית כמו השטן בהתגלמותו...
S s h e e p i t New member 29/12/04 #8 כמה טוב לסיים עם הבגרות בלשון ../images/Emo9.gif וכמה טוב להיות מניאק(ית)
F Franz Ferdinand New member 29/12/04 #9 את רעה... ../images/Emo46.gif כאילו שאני לא יודעת אילו זוועות צפויות לי בהמשך השנה...
L lifahead New member 30/12/04 #13 אינ הכרתי לה אותם!!!!!!!! כן! אני הפצתי את תורת המיוז!!!!!! אבל אני בכלל לא מכירה אותה....