שאלון

cowgirl Ms

New member
../images/Emo187.gifשאלון../images/Emo35.gif../images/Emo80.gif

מי את?
מהו תאריך השרצתך לעולם?
מה הסוג שלך?
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו?
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?
מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?
יש גן עדן?
יש גהנום?
אם כן, מה הם?
מהו המאכל האהוב עלייך?
מהו המאכל השנוא עלייך?
מהו המתתק הטוב ביותר?
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?
האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה?
מה דעתך על סקס וירטואלי?
מה דעתך על ויאגרה לנשים?
איך באים ילדים לעולם?
לֵמַה באים ילדים לעולם?
חיות עושות לך את זה? וירקות?
את אוהבת חיות? יש לך כאלו?
מה דעתך על סוסים?
מה דעתך על דוברמנים?
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?
מה החיה הכי סקסית בענייך?
מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?
איזה מפורסם הכי דורש זיון?
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?
והכי מכוערת?
והכי צהובה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.
עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.
נכון שאלה מעצבנת?
מה דעתך על תרבות הבלוגים?
יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?
איפה עדיף - תפוז או ישרא?
מנהל\ת בתפוז? של מה?
שחור- צבע או דרך חיים?
צהוב- צבע מרושע?
כתום- רק תפוז?
מה הצבע הכי משמעותי בחייך?
מהי המצאת המאה מבחינתך?
מהי המצאת המאה מבחינת העולם?
אם היית חיה, איזה חייה היית?
אם היית טעם, איזה טעם היית?
אם היית חפץ, איזה חפץ היית?
אם היית צבע, איזה צבע היית?
איך הוכחת לעולם שאת קיימת?
על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח?
על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר?
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת?
למי את נותנת כבוד?
אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?
אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.
מתי פעם אחרונה.... צחקת?
בכית?
קראת?
ראית סרט ממש טוב?
התנשקת?
שכבת (כןכן, סקס.)?
יצאת מהבית?
אני מעדיפה.... עיר \ כפר?
ארץ ישראל \ חו"ל?
דייט בבית \ דייט בחוץ?
חוף ים- בלילה
\ ביום
?
בליינד דייט -
\
?
רוקי-
\
?
סרטי אימה-
\
?
חדר מסודר \ מבולגן?
גלידה \ קרחון?
צפון \ דרום?
שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

cowgirl Ms

New member
עונה ~../images/Emo80.gif

מי את? מריאנה בת יוסף. מהו תאריך השרצתך לעולם? 13.2.1987 מה הסוג שלך? גוטית אפלה וקשוחה, יא :D מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? ווזלין טהור זה בןזונה. יש לו שימושים אישיים כגון- משחה לשפתיים, חומר סיכה וכ"ו... ושימושים ביתיים כגון מונע חריקות בדלתות בבית. מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? נותנת לו בוטן (ע"פ בר). מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לשנוא מישהו בגלל שהוא שונה ממך.(הומופובים מסריחים ><) מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? רצח המוני :D יש גן עדן? כן. יש גהנום? כן. אם כן, מה הם? גן עדן-רעננה, גהנום- פ"ת. מהו המאכל האהוב עלייך? הסושי של אחותי... מהו המאכל השנוא עלייך? בורשט מהו המתתק הטוב ביותר? אדום עם לבן. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה! מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? פרה! מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? מעניין. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? שאלוהים תשמור אותי, לא. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? שאלוהים תשמוא אותי, לא (2). איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? טעים. (הפרי האהוב עליי, מה?!) מה דעתך על סקס וירטואלי? לא עובד. מה דעתך על ויאגרה לנשים? למה? איך באים ילדים לעולם? חסידה
לֵמַה באים ילדים לעולם? כדיי להרוס לי את החיים. חיות עושות לך את זה? וירקות? רק זאפא. ולא. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יס ויס. מה דעתך על סוסים? בן זונה. מה דעתך על דוברמנים? הולך להיות לי אחד כזה! נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? כן XD מה החיה הכי סקסית בענייך? נמר שחור
מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? ג'וני דפ!!!111111
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? יש יותר מדיי... זאת שמשחקת במלאך שחור... זאתי שמשחקת באיזה מן שכנה... איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? רוני סופרסטאר! איזה מפורסם הכי דורש זיון? בריאן! (הכי גאים) מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? שמושתתת. והכי מכוערת? מנורה. והכי צהובה? פיפי. כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. טקרקטוריסטית. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. סט, טוסטוס, קריקטורה, ירוק, רק, ירק, רוקט (). נכון שאלה מעצבנת? לא ^_______^ מה דעתך על תרבות הבלוגים? מעניין. יש לך בלוג? מדוע ולמה? כי בא לי. ולכתוב במחברת אני לא יכולה. נותן לך משהו? זה נחמד לדפדף אחורה ולראות מה כתבתי פעם. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא! מנהל\ת בתפוז? של מה? יאפ- כנסיית השייכל 1066 שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים. צהוב- צבע מרושע? כן. כתום- רק תפוז? כן! מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כרגע ירוק- זה צבע החדר שלי :X מהי המצאת המאה מבחינתך? אינטרנט. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? מחשב. אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? חיח, קפיץ. אם היית צבע, איזה צבע היית? כתום. איך הוכחת לעולם שאת קיימת? עדיין לא הוכחתי. אבל זה יקרה! על מה בחיים לא תיהיהי מוכנה לסלוח? בגידה? בעצם אני לא חושבת שיש משהו שבחחים לא אוכל לסלוח עליו.... על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? זה שעושה את הנזלת :< אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? קנשין, רק כדי לבהות בו, כמה שהוא נלחם מדהים ;-; למי את נותנת כבוד? למורה שלי לפיסול, ציבי. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מכורת תפוז. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? חתול סרקסטי. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תסתובבי, מותק. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "בדרך כלל עמדה במרכזו הדמות המרכזית, לידה - הדמויות היותר חשובות." (פרקים בתולדות האומנות). מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום. בכית? לפני כזה ימים.... מישהי פוסטמה נורא עיצבנה ואיכזבה אותי. קראת? אתמול. ראית סרט ממש טוב? אתמול "הנשכחים"! בקולנוע! התנשקת? אתמול -^^- שכבת (כןכן, סקס.)? ששש.... :} יצאת מהבית? אתמול, לקניון. אני מעדיפה.... עיר \ כפר? כפר. ארץ ישראל \ חו"ל? עדיין מתלבטת. דייט בבית \ דייט בחוץ? תלוי עם מי
חוף ים- בלילה \ ביום? לילה! בליינד דייט -
רוקי-
סרטי אימה-
^^

daveScorpions

New member
אוך איזה מנהלת יש פה לצידי ראררררר

מי את? אני דייב ואת?
מהו תאריך השרצתך לעולם? 28.10.86
מה הסוג שלך? ליטאי? זכר? את מוזרה?
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? עדיין לא
חוויתי אז קשה להעביר ביקורת
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? נושך לו אותו
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? נסיעה בשבת
סתם סתם לא לא אין לי שמץ
מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? סקילה באבנים קטנות קטנות
יש גן עדן? יאפ
יש גהנום? יאפ
אם כן, מה הם? אמממ גן עדן וגהנום?
מהו המאכל האהוב עלייך? נכון לעכשיו שפרוטי (דג ליטאי משהו בסט)
מהו המאכל השנוא עלייך? בשר אדם
מהו המתתק הטוב ביותר? לא אוהב ממש ממתקים אבל דובונים! או קרמבו!
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? אין דבר כזה ממרח שוקולד טוב...
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מריר... וחזק
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? מפגר למרות שאוכל וסקס זה משהו שנראה לי שהולך טוב יחד
האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? אמממ לא יודע
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? אמממ לא יודע
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? תות
מה דעתך על סקס וירטואלי? מפגר.. אבל ביום סרירי וחסר מצב רוח יכול להיות חביב למדי...
מה דעתך על ויאגרה לנשים? שיעמוד להם המה?
איך באים ילדים לעולם? חסידה?!
לֵמַה באים ילדים לעולם? בגלל אחיות שרוצות אח קטן ליומולדת...
חיות עושות לך את זה? וירקות? -_-' בואו נראה את פרה אז לא
את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יאפ חולה על חיות ויש לי כלבלובה ורוצה זוג עקרבים
מה דעתך על סוסים? יא *_*
מה דעתך על דוברמנים? כלב טיפש...
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חחחח בראסמי!
מה החיה הכי סקסית בענייך? עקרב
מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אמממ אני לא יענה על זה *שיעול* אני *שיעול*
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אנג'לינה ג'ולי.
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? מומי לוי.
איזה מפורסם הכי דורש זיון? אנג'לינה ג'ולי?
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? את מוזרה...
והכי מכוערת? את.
והכי צהובה? בננה.
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. גושפנקה
עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. גוש פנקה?
נכון שאלה מעצבנת? כמוך
מה דעתך על תרבות הבלוגים? נחמד פתחתי אחד אתמול פה בתפוז
יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? אממ בדיוק אמרתי שכן
ואממ כן זה נותן אפשרות לפרוק דברים מבפנים ואולי להעביר
לאחרים את התתחושות שלך
איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז?
מנהל\ת בתפוז? של מה? של הפורום הזה...
שחור- צבע או דרך חיים? צבע. (פריקית...)
צהוב- צבע מרושע? צבע...
כתום- רק תפוז? יש גם קלמנטינות ...
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כחול
מהי המצאת המאה מבחינתך? מנורת לבה
(קר לי ואני משפשף אותה כדי להתחמם)
מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אמממ אוטו? חשמל? טלפון?
אם היית חיה, איזה חייה היית? עקרב
אם היית טעם, איזה טעם היית? אננס
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? עפרון
אם היית צבע, איזה צבע היית? כחול
איך הוכחת לעולם שאת קיימת? עדיין לא יצא לי ממש אני לא יוצלח...
על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? לחבר שבגללו פתחו לי תיק במשטרה -_-'
על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? תוספתן?
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? אפאחד...
למי את נותנת כבוד? לכל אדם ואדם, סורי אבל לא פוסל אנשים לפי משוייכות מסויימת מכבד אותם מהרגע הראשון... פשוט יש כאלה שהכבוד שלי כלפיהם נגוז לו...
אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של
האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני סוטה מין (אבל אבל אני מנקה את ההיסטורי כל יום)
אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? של אלניס מוריסט (המבין יבין)
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) יש כרטיס חבר מועדון?
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי
מה רשום שם. אין לי פה ספרים... אני עילג...
מתי פעם אחרונה.... צחקת? יום שישי...
בכית? אמממ לא זוכר כבר :\
קראת? ממש ממש ממש ממזמן
ראית סרט ממש טוב? שבוע שעבר
התנשקת? יום שישי
שכבת (כןכן, סקס.)? אני בתול.
יצאת מהבית? לפני שעה
אני מעדיפה.... עיר \ כפר? כפר
ארץ ישראל \ חו"ל? ישראל
דייט בבית \ דייט בחוץ? בבית
אפשר להתפרע...
חוף ים- בלילה \ ביום?
בליינד דייט -
(כונפעות מניסיון)
רוקי-
סרטי אימה-
חדר מסודר \ מבולגן? חצי חצי?
גלידה \ קרחון? גלידה (וניל)
צפון \ דרום? צפון!
שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארו

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מי את? אמ... לאזוכרת. סתם הדר. מהו תאריך השרצתך לעולם? 29.11 (מחר!) מה הסוג שלך? רוקיסטית מאגניבה. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? חומר מעולה. למה השפתיים שלי הדבר הכי רגיש בעולם. מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? הייתי יושבת איתו בבית קפה. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? חברה טובה שבוגדת בי עם חבר שלי. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? מוות. לא.. זה טוב מדי. ירייה ברגל. ברך. ואף (= יש גן עדן? לא יש גהנום? הבית שלי. דהה אם כן, מה הם? גהנום- הבית שלי. מהו המאכל האהוב עלייך? פאנקייק! מהו המאכל השנוא עלייך? סושי- לא טעמתי. מהו המתתק הטוב ביותר? 'בין לבין'- אדום מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? עם אגוזים- של הפרה. מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? בסבבה האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לא. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? מישהו נופל. או השיר מקופף הבננות. מה דעתך על סקס וירטואלי? אם אנשים נהנים מזה- סבבה מה דעתך על ויאגרה לנשים? חחח... איך באים ילדים לעולם? מגינת הכרוב לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי להזיק עם הבכי המזדיין שלהם! חיות עושות לך את זה? וירקות? לא.. רק מלפפון. סתם חח. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יאפ. חמוסה, כלב, תוכים, היו אוגרים. מה דעתך על סוסים? חיה אהובה! מה דעתך על דוברמנים? סבבה. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? יש מצב. מה החיה הכי סקסית בענייך? חמוס. לייק דה. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? עומר! מאיי הירוו מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? עדוש. איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? מייקל ג'קסון!! איזה מפורסם הכי דורש זיון? אורלנדו בלום..
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? ג'חנון והכי מכוערת? לא עולה לי והכי צהובה? גבינה צהובה! כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אינדיבידואלי עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אין. די. אלי. בי. נדיב. או. ביד. יד. נכון שאלה מעצבנת? דווקא נחמדה. מה דעתך על תרבות הבלוגים? תרבות נחמדת יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יש. משחרר. נותן לאנשים שלא שופטים אותך להגיב. וכן. נותן שחרור. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא מנהל\ת בתפוז? של מה? נופ. שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים\ ארון בגדים. צהוב- צבע מרושע? נוראייי כתום- רק תפוז? וקלמנטינה. ועדוש (היא ג'ינג'ית) מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור. מהי המצאת המאה מבחינתך? דיסקמן! מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פלאפון אם היית חיה, איזה חייה היית? סוס פרא- משוחררת. או ציפור- לא קשורה לכלום. אם היית טעם, איזה טעם היית? מר. חריף. לא משהו מתוק... אם היית חפץ, איזה חפץ היית? סלוטייפ או משהו. אם היית צבע, איזה צבע היית? שחור איך הוכחת לעולם שאת קיימת? עוד לא הספקתי על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? לחברה טובה שבגדה בי עם חבר שלי על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? חשבתי תחילה על הזרת. אבל היא חמודה מדי. אז על שיערות בבית השחי. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? עם שימי למי את נותנת כבוד? לאנשים רעים... ופעם לאבא שלי עכשיו כבר לא *זובעיה שלו* אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? לאדעת. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? בתור רוח\ענן. נו.. מלך האריות כמו שאבא של סימבה היה. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) כוון שאני לא אהיה הוא יאמר לי- לכי לשם. שם הגהנום. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. ''הוא נופף להם לשלום והם נופפו לו בחזרה'' מתי פעם אחרונה.... צחקת? כמה דק'... אני עם עדוש בטל' בכית? לפני איז שעה... חחח. בכיינית. קראת? הרבה זמן לא קראתי.. ראית סרט ממש טוב? יום שישי. 'הנרקוד'. התנשקת? די. שכבת (כןכן, סקס.)? יום יבוא יום יבוא הוא יבוא. יצאת מהבית? שעה-שעתיים אני מעדיפה.... עיר \ כפר? עיר. מי שגר ביישוב יכול להבין. ארץ ישראל \ חו"ל?ישראל! דהה דייט בבית \ דייט בחוץ? בקיץ- בחוץ. בחורף- אצלו בבית. חוף ים- בלילה \ ביום? בלילה בליינד דייט -
רוקי- סרטי אימה-
חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן גלידה \ קרחון? גדליה צפון \ דרום? דרום שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? טלפון. דה אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? שם של הגיטרה שלי. כן. שם נחמד. שם רוסי.

cowgirl Ms

New member
לאלא!!../images/Emo80.gif

סושי זה מעולה, אל תשללי לפני שאת טועמת. וחמוס חיה סקסית?... סליחה? (לידיד שלי יש שניים, אני כבר חודשים מתכננת את הרצח שלהם. חיה אכזרית.). משעשע שכולם אוהבים סוסים. אין, סוסים זו חיה טובה ^^.

moshit1

New member
חמוסים זו

מותק של חיה... ואולי החמוס של החבר שלך לא מאולפת או משהו. לי פשוט מותק. וכן- אין על סוס

cowgirl Ms

New member
ח, הם מאולפים לנשוך :<../images/Emo80.gif

סתםסתם. אני פשוט לא אוהבת אותם כי הם מסריחים ברמות. וואי, כמה זמן לא רכבתי :<

moshit1

New member
קודם כל-

אם זה ממש ממש מפריע לך\לחבר שלך הסירחון יש ניתוח להוצאת בלוטות ריח. אבל מעבר לזה. אם אתה באמת אוהב אותו אז אתה אוהב אפילו תסירחון שלו. זה כמו- אם היה לך ילד שהיה ממש מסריח, וזה לא קשור לאמבטיה, והלכת לרופא- וכלום. עדיין תאהבי אותו... למרות הריח. אולי את לא אוהבת אותו כ''כ כי הוא לא שלך. אבל החודה שלי- אין עליה (=

N o l o g o

New member
יאללה תורי..:)

מי את? שיראל
מהו תאריך השרצתך לעולם? 8.6.87 מה הסוג שלך? ?! חח אולי טריפוליטאית עם תורכיה.. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? אממ נחמד נחמד חח מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? מנסה להכניס לו מים לאף ומשפריצה על אנשים
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? תאווה מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? הורדת אף ומהר..? יש גן עדן? כשאני אגיע לשם אני אודיע לכם..:) יש גהנום? כנ"ל אם כן, מה הם? גן עדן זה להיות ביום קיצי בים עם חברים וגיהנום להיות בביצפר מ 8 עד 4..:) מהו המאכל האהוב עלייך? צ'יפס חח מהו המאכל השנוא עלייך? בשר על סוגיו מהו המתתק הטוב ביותר? דובונים מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שחרררר מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? לא אוהבת..:) מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אממ נחמד..אבל לא עדיף להגיע לאורגזמה מדברים טבעיים?
האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?חח לא אבל ידיד שלי כל הזמן אומר את זה על מה שהוא אוכל..חח האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?אממ אצלם נמלה נחשבת לזה אז לא.. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? איש מחליק עליה חח מה דעתך על סקס וירטואלי? טיפשי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? חחח שיהיה להם בהנאה..:) איך באים ילדים לעולם? מהחסידה לא..?
לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי להציק להורים שלהם וכדי לשעשע אותם..:) חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות כן..ירקות פחות חח את אוהבת חיות? יש לך כאלו?
חמוד חמוד..:) מה דעתך על סוסים?
מה דעתך על דוברמנים? חח חמודים..אפשר לשלח אותם על אנשים..:) נכון פודל ננסי לבן זה כלב של הומואים? אם אתם אומרים.. מה החיה הכי סקסית בענייך? כלב? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אממ אני אשאיר את זה לעצמי? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? יפיפייה אבל לא צריך להגזים, ואנג'לינה ג'ולי איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? ויל סמית..כי הוא מטומטם איזה מפורסם הכי דורש זיון?לא מישהו מיוחד מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? וולגרי חח לא סתם..
והכי מכוערת? לודעת תנו לי לחשוב על זה.. והכי צהובה? מה יותר צהוב מ
? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אינציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אוך חושבים שיש לי כח..?חח נכון שאלה מעצבנת? כןןן מה דעתך על תרבות הבלוגים? נייס..:) יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא אבל אני אוהבת מאד לקרא של אחרים..:) רציתי לפתוח אבל התחרטתי.. איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה? נופ שחור- צבע או דרך חיים? דרך חייםםםם...
צהוב- צבע מרושע? חח צבע נחמד..:) כתום- רק תפוז? חח אצל חברה שלי זה הדרך חיים שלה.. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אדום מהי המצאת המאה מבחינתך? אוי מזכיר לי עבודה באנלגית..אמצעי מניעה..תחשבו על זה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פלאפון אוטו טי וי וכל הפאקינג בולשיט..:) אם היית חיה, איזה חייה היית? כלבבב אם היית טעם, איזה טעם היית? חח לימון
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? רדיו אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום ושחור איך הוכחת לעולם שאת קיימת? אני לא צריכה להוכיח לעולם כלום..:) על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? צביעות דו פרצופיות על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? אממ לא חושבת שהייתי מוותרת אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? חח ידיד שלי..זה כיף..:) למי את נותנת כבוד? לחברים שלי ולמשפחה שלי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? חח שאני חולת נפש!! אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? של משהו תמים.. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) ברוכים הבאים..חיכינו לך? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. אממ שנייה..מילון שוויקה ויש פה הגדרה של קוביזם (זרם באומנות הציור בלה בלה בלה) מתי פעם אחרונה.... צחקת? עכשיו..:) בכית? לפני שבוע קראת? לפני שבועיים ראית סרט ממש טוב? לפני שבועיים (אפקט הפרפר) התנשקת? לפני עשרים דקות שכבת (כןכן, סקס.)? נופ יצאת מהבית? לפני 5 שעות ועכשיו חזרתי חח אני מעדיפה.... עיר \ כפר? אממ עיר ארץ ישראל \ חו"ל? ברור שישראל
דייט בבית \ דייט בחוץ? אממ תלוי במצברוח..:) חוף ים- בלילה \ ביום? שניהם בליינד דייט - \ ? אממ אפשרי רוקי- \ ? שו? סרטי אימה- \ ? לקחת חיים נחמד ביותר..:) חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן חח גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? פנים מול פנים אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? חח לא מציעה..מסכן מקווה שנהניתם לילה טוב..:)

../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

מי את? נופר מהו תאריך השרצתך לעולם?20.10.88 מה הסוג שלך?
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו?הוא עוזר תאמינו לי שהוא עוזר..
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? מנסה להתנדנד לו על החדק..D-: מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אונסס מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? רצח!!
יש גן עדן? כהה יש גהנום? כהה אם כן, מה הם? גהנום-
גן עדן- D-: מהו המאכל האהוב עלייך?פיצהה
מהו המאכל השנוא עלייך?ביציםםם בעע מהו המתתק הטוב ביותר?קינדר בואנוו מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?נוטלהה... מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? שוקולד פרה עם סוכריות שמתפוצצות בפה..יאמי.. מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?רעיון מוזר..=/ אבל נחמד.. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? הקאה.. מה דעתך על סקס וירטואלי?בול
מה דעתך על ויאגרה לנשים?צריך לנסות..
איך באים ילדים לעולם? שאלה טובה.. =/ לֵמַה באים ילדים לעולם? לשגע?? חיות עושות לך את זה? וירקות? לאאא ממש לא... את אוהבת חיות? יש לך כאלו?
היה לי כזה פעם.. מה דעתך על סוסים? חיה מדהימההה
ומפחידה..(אותי..) מה דעתך על דוברמנים?
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חחח כההה מה החיה הכי סקסית בענייך? אלמנה שחורה.. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? חבר שלי
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אנג'לינה ג'ולי..
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? רוני סופר סטארר בא לי לקרוע אותהה
איזה מפורסם הכי דורש זיון? בראד פיט מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? בקבוק והכי מכוערת?מזלג =/ והכי צהובה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אוטוביוגרפיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אין לי כח..
נכון שאלה מעצבנת?כהההה מה דעתך על תרבות הבלוגים?תרבות מעניינת.. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא.. איפה עדיף - תפוז או ישרא?
מנהל\ת בתפוז? של מה?
שחור- צבע או דרך חיים? צבע.. צהוב- צבע מרושע? צבע זוהר.. כתום- רק תפוז?
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור מהי המצאת המאה מבחינתך? דיסקים מהי המצאת המאה מבחינת העולם?אינטרנט אם היית חיה, איזה חייה היית? ציפור אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית?מנורה אם היית צבע, איזה צבע היית? שחור איך הוכחת לעולם שאת קיימת? עדיין לא הוכחתי על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? בגידה.. על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? לא מוכנה לוותר אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת?
אממ.. לא'דעת.. למי את נותנת כבוד? להורים שליי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? לא'דעת.. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? בתור נחש.. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) הגעת למקום הנכון
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "כהוקרה לארגון התערוכה ולכל השירותים שניתנו ללא תשלום" (ספר של רם אורן- הלב) מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני 5 דקות בכית? שלשום קראת? אני באמצע ספר ראית סרט ממש טוב? הרבה זמן לא ראיתי סרטים.. התנשקת? לפני 3 שעות בערך.. שכבת (כןכן, סקס.)? יאפ..
יצאת מהבית? חצי שעה.. אני מעדיפה.... עיר \ כפר? עיר!! ארץ ישראל \ חו"ל? ישראל..
דייט בבית \ דייט בחוץ? בבית.. חוף ים- בלילה \ ביום?לילה
בליינד דייט - \ ?
אפשר לנסות.. רוקי- \ ?
סרטי אימה- \ ?
חדר מסודר \ מבולגן? מסודר גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? דרום.. שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? באיי סי קיו

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifבאתי לבקר אז אענה.

מי את? ימיט>> מהו תאריך השרצתך לעולם? 25/6/89 מה הסוג שלך?A+ מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו?
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? מצביעה וצוחקת? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? הומואים! מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? הצלפות שוט?>> יש גן עדן? לא. יש גהנום? כן^^ אם כן, מה הם? אהOo מהו המאכל האהוב עלייך? ספגטי, עוגות שוקולד,. מהו המאכל השנוא עלייך? בשר על כל סוגיו. מהו המתתק הטוב ביותר? ממתקים זה טוב וזהו. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שוקי והפצפוצים? (תשובה של אמיר) מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? עוד לא גיבשתי החלטה. מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? חדשה?! >< האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לאOo איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה?צהוב. מה דעתך על סקס וירטואלי? שיהיה >> מה דעתך על ויאגרה לנשים? אחלה ^^ איך באים ילדים לעולם? לאבא יש איבר מין שקוראים לו "פין", ולאמא יש איבר שנקרא "פות" ונו >< לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי שיהיה קצת אוכל :\\ חיות עושות לך את זה? וירקות? מובן. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? חתול, חתולה. וכמה טטניקים. מה דעתך על סוסים? סתם כלבים. מה דעתך על דוברמנים? לא אוהבת כלבי רצח. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? הכי בעולם! מה החיה הכי סקסית בענייך? ארמידילו (מוקדש לדינה, כמובן) מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? ג'וני דפ? דני המניאק? גל המסומם? אמיר?>< מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אמיר גם כן? איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? אמיר! איזה מפורסם הכי דורש זיון? אמיר! מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? אמ.. אמיר?>< והכי מכוערת? אמיר. והכי צהובה? איכסה. צהוב. איו. בעע. כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. גרביטיישן,. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. גרבי. שן. נכון שאלה מעצבנת? אכן
מה דעתך על תרבות הבלוגים? משעשעת. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא. אני לא קוראת בתפוז כמעט. מנהל\ת בתפוז? של מה? לא. שחור- צבע או דרך חיים? צבע שהוא דרך חיים. צהוב- צבע מרושע? כן! כתום- רק תפוז? כתום זה האלוהים (שניש) מה הצבע הכי משמעותי בחייך? ורוד מהי המצאת המאה מבחינתך? פיקאצו שהוא גם שעון מעורר. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פיקאצו שהוא גם שעון מעורר! אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול-בית. לאכול ולישון. אם היית טעם, איזה טעם היית? חיח. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? >> אם היית צבע, איזה צבע היית? צהוב
איך הוכחת לעולם שאת קיימת? אמ! על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? חיטוט בדברי הפרטיים. על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? פנדציט? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? פרבי. למי את נותנת כבוד? לכל מי שישיג לי כרטיס חינם להופעה של ברי, כמובן. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? "למה היא לא מתחברת בכלל?" אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? אלאניס מוריסט? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) התבלבלת בתור, חומד>< תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. הימרתי (יהמר, תהמר)- העיצור אינו משתנה= ה-מ-ר פיעל שלמים. מתי פעם אחרונה.... צחקת? די הרבה עכשיו. אנשים טובים ^^. בכית? אתמול? קראת? כרגע (וול, זו לא שאלה חכמה אחרי שאמרת לפתוח את הספר הקרוב אלי ולקרוא ממנו שורה) ראית סרט ממש טוב? לפני יומיים. התנשקת? שני שעבר-שעבר (זונות) שכבת (כןכן, סקס.)? אפעם ^^ יצאת מהבית? בארבע. אני מעדיפה.... עיר \ כפר? עיר. ארץ ישראל \ חו"ל? ישראל. דייט בבית \ דייט בחוץ? בית? אסור לי להביא את הדייט לבית ><. חוף ים- בלילה \ ביום ? בלילה. בליינד דייט - \ ?
רוקי- \ ?
, לא שהייתי >< סרטי אימה- \ ?
מצחיק. חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן. גלידה \ קרחון? קרחון כזה כמו איפה שקר? צפון \ דרום? צפון. שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? איסיקיו. בוריס זה שם מעולה לעץ.

cowgirl Ms

New member
ימיט~~../images/Emo80.gif

אמיר הזה, מה יהיה איתך...? בוריס זה שם כל כך טוב לעץ ;-; !

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאמיר שוב פה!^^

משחקים מונופול, אני מובילה, ודינה ואנוכי במצב כפית/כף/כףעצ/כפעפ/כףעץ עם חור.

oRockGirLr

New member
../images/Emo122.gif

מי את? אורסקי =] מהו תאריך השרצתך לעולם? 29.9.1990 י' בתשרי, יום כיפור חחחח כע. מה הסוג שלך? טייר מעורב עם פינצ'ר.. נו באמתתתתת
מה זה השאלות האלה. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? ווזלין טהור? אממ רגע... לא יודעת. מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? פוסחת עליו? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אונס? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? לכלוא את הבן-אדם בבית חולים פסיכיאטרי עד המוות. יש גן עדן? לא יודעת. יש גהנום? לא יודעת. אם כן, מה הם? די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהו המאכל האהוב עלייך? פיצהההה מהו המאכל השנוא עלייך? אוהו, יש המוןןןןןן מהו המתתק הטוב ביותר? סוכריה על מקל :) בטעם תות כמובן, אבל בלי מסטיק בפנים! מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שחר/פרה.. =\ לוידעת. קשה. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? קינדר בואנו
כי בואנו זה טווווווווב
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? חחחח לא תודה . האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? חח אני משערת שזה יהיה פירות ים. אז לא... האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? רגע.. מזרח רחוק.. איפה זה? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? טעם של בננה! O: מה דעתך על סקס וירטואלי? חח פעם הייתי עושה את זה, היום .. זה טיפשי נראה לי =] [אלא אם כן אני ממש צריכה את זה
] מה דעתך על ויאגרה לנשים? אני חושבת שזה רעיון גאוני לנשים שלא מתפקדות P: איך באים ילדים לעולם? חסידה, כאילו דה? [אפילו יצא חרוז! ראיתם מה זה?] לֵמַה באים ילדים לעולם? וואלק, שאלה נפלאה! חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות.. אממ .. באיזה מובן? וירקות? אני לא חושבת.... את אוהבת חיות? יש לך כאלו? אוהבת אוהבת, יש לי כלבה :) אגב, היא לפני שבוע נהייתה סבתא! אז ברכות יתקבלו בשמחה :) מה דעתך על סוסים? וואי, בדיוק אתמול דיברתי על זה עם דודה שלי. אף פעם לא עליתי על סוס. אולי ביום שבת היא לוקחת אותי לרכב P: מה דעתך על דוברמנים? אין לי בעיה איתם.. רק שלא יתרבו...
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? אכן. ח סתם. מה החיה הכי סקסית בענייך? די, זה כבר מתחיל להגעיל. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אוי. אחד שראיתי בטיול ביום שני. הוא ממש היה בנאדם יפה. רק חבל שאני לא יודעת את השם שלו =] ובאמת, הוא היה יפההה
ובלי שום קשר למטופח ודברים כאלה .. הפנים שלו יפות!. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אמ .. איימי לין לי? איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? לוידעת.. איזה מפורסם הכי דורש זיון? חח ג'ים קרי
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? כרוכית. והכי מכוערת? יש כל כך הרבה. והכי צהובה? גבינה. כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אוי.. לא יודעת =( עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. חח אוי זה היה לנו בכיתה ב' עם המילה אנציקלופדיה. נכון שאלה מעצבנת? נכון. מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש בלוגים מחרידים, יש בלוגים נאים לקריאה, יש בלוגים קורעים מצחוק עם הציניות המדהימה .. וזה פשוט נפלא =] אבל כשעושים שימוש לא נכון בבלוג – חבל. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יש, סתם בשביל להוציא דברים, בשביל הצומי
לא יודעת. מעביר את הזמן. איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז. מנהל\ת בתפוז? של מה? לא =\ שחור- צבע או דרך חיים? צבע. צהוב- צבע מרושע? לא!!! זה בית"ר!! איך זה יכול להיות מרושע?! כתום- רק תפוז? לא =] מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כתום! P: מהי המצאת המאה מבחינתך? קולה. ח סתם. אמ יש המון.. אני חושבת שדיסק זה דבר מדהים. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? רוסיה. חחחחח סתם =] אם היית חיה, איזה חייה היית? פיל. אם היית טעם, איזה טעם היית? תות ^____^ אם היית חפץ, איזה חפץ היית? טוש! אם היית צבע, איזה צבע היית? ירוק! איך הוכחת לעולם שאת קיימת? נולדתי. על מה בחיים לא תהיי מוכנה לסלוח? בגידה. על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? מוח. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? אמ מישהי, שאני לא רוצה להזכיר את שמה פה. למי את נותנת כבוד? לרוסים :) חח סתם .. לכל בנאדם. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? משועממת. כל היום בתפוז P: אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? לא שלי. תודה. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) "שלום אור!" P: זהו? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "כואבות. ובן עמי, פרופסור בן עמי, הוא האדם שיכול לקבל אותן.." מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום. בכית? אתמול. קראת? היום. ראית סרט ממש טוב? שבוע שעבר. התנשקת? מאהבה – כמעט לפני שנה.. סתם – בל"ג בעומר :S שכבת (כןכן, סקס.)? אני בתולה! קדושה :) יצאת מהבית? היום. אני מעדיפה.... עיר \ כפר? עיר. ארץ ישראל \ חו"ל? ישראל. דייט בבית \ דייט בחוץ? בבית. חוף ים- בלילה \ ביום ? בלילה. בליינד דייט - \ ? לא יודעת :\ רוקי- \ ? ממ.. . סרטי אימה- \ ?
חדר מסודר \ מבולגן? מסודר עדיף. אבל שלי תמיד מבולגן כי אני מתעצלת לסדר =] גלידה \ קרחון? גלידה. צפון \ דרום? צפון. שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? גם וגם.

MikeY fReAk

New member
הממ(בבקשה תקראו../images/Emo10.gif),../images/Emo79.gif

מי את? לודעת. אין לי מושג איך לענות. מהו תאריך השרצתך לעולם? 18.01.91 מה הסוג שלך? הממ, פריקית.[?] מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את יודעת מה שימושיו? חהח
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? הייתי שואלת אותו איך עושה פיל
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לרכל על חברים. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? כריתה של האצבעות. יש גן עדן? עוד לא בדקתי יש גהנום? אני אחזור אליכם עם זה. אם כן, מה הם?.. מהו המאכל האהוב עלייך? שניצל תירס. מהו המאכל השנוא עלייך? קלמנטינה. מריח כמו המוות. מהו המתתק הטוב ביותר? תפוצ'יפס טבעי. או ראפלס. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שחר, או נוטלה. אני לא יודעת-בקושי אוכלת מזה. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? טעמי. מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אממ. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא יודעת, ולא מעניינת אותי דעתם.^^ האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? כנ"ל. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? דבש. מה דעתך על סקס וירטואלי? פתטי
מה דעתך על ויאגרה לנשים? הרשו לי לא לענות איך באים ילדים לעולם? אמא ואבא נכנסים למיטה..מכבים את האור..ומאז, אף אחד לא יודע מה קורה, כי יש חושך.. לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי שלחברים שלהם לא יהיה משעמם חיות עושות לך את זה? וירקות? בטח. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? אוהבת, אין. מה דעתך על סוסים? הם חביבים. מה דעתך על דוברמנים? כפרות. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? נניח. מה החיה הכי סקסית בענייך? חיה. סקסית. סקסית. חיה. ?!:| מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? האידיאלי. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? האידיאלית
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? >< איזה מפורסם הכי דורש זיון? ><!! מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? בצק והכי מכוערת? אספלט והכי צהובה? שלולית כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. הממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ...(זה ה-המממ הכי גדול שעשיתי!
) עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. הממ, ממ, מממ, מממממ, וכו'..
נכון שאלה מעצבנת? לא^^ מה דעתך על תרבות הבלוגים? הא, ממכרת. אבל יצאתי מזה, בערך. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כן. עכשיו שאני כותבת דברים אחרים אז אני לא צריכה כ"כ את הכתיבה הבלוגית, אבל זה עדיין נותן משהו, אני לא חייבת לכתוב בשפה ספרותית, אלא סתם לספר על היום שעבר עלי. איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז, דפנטלי!! מנהל\ת בתפוז? של מה? קומונת בייב:) שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים. צהוב- צבע מרושע? קצת. כתום- רק תפוז? לא. כתום זה יותר דרך חיים משחור. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כתוווווווווווום
!! מהי המצאת המאה מבחינתך? משינה 3. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? גרביים. אם היית חיה, איזה חייה היית? ג'וק מכוער. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? מדפסת(נכון מדכא?) אם היית צבע, איזה צבע היית? ירוק. איך הוכחת לעולם שאת קיימת? קפצתי. על מה בחיים לא תהיהי מוכנה לסלוח? בגידה. בכל המובנים, בכל דבר. בכל קשר. צביעות. שקרים. הכל על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? שומדבר חוץ מכמה חצ'קונים אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה, עם היית נלחמת? ?! למי את נותנת כבוד? למנהלת בביצפר שלי.. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? הוא בטח היה חושב ש.......אני בהוטמייל
אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? חמור מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) (ובהנחה שיש גן עדן) "הרשי לי ללוות אותך אל המחשב המיוחד שלנו-סורק המעשים המשוכלל..לפי המכשירים הראשוניים יש סיכויי גדול שתוכלי להכנס לגן עדן" תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. או נו סעמק. נשבר לי מהשאלות האלו. מתי פעם אחרונה.... צחקת? אממ, באוטו, בדרך חזרה. בכית? אמממ, בטיו"ש ובימים שמסביבו, בגלל שנורא כאב לי בחיסון. קראת? היום, לפני שנרדמתי. ראית סרט ממש טוב? אע, לודעת. התנשקת? אממ, אפעם בערך? שכבת (כןכן, סקס.)? כנ"ל
יצאת מהבית? אממ, תלוי מאיזה בית:p אני מעדיפה.... עיר \ כפר? עיר, נו. לא ממש הייתי בכפר. ארץ ישראל \ חו"ל? ישראל
דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ. חוף ים- בלילה \ ביום? אני מניחה שביום, אבל יותר ערב. וזה לא לילה. בליינד דייט - \ ?, לא. כרגע לא. לא יודעת, נו. רוקי- \ ?:| סרטי אימה-
חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן\: גלידה \ קרחון? תלוי מה בא צפון \ דרום? דרום שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? אייסיקיו(איכס,עדיף מסנג'ר). בטלפון מנצלים את מיתרי הקול אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? בטח.

למעלה